Novi ZOBS - vaše mišljenje, iskustva...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

Re: Novi ZOBS - vaše mišljenje, iskustva...

Profo,pazi ovako...priznajes alkohol,a ne priznajes brzinu i naseljeno mesto...pobijas samog sebe...popio si, a znas kojom brzinom si se kretao...ne pijes uopste,bolujes od xy bolesti koja je nespojiva sa alkoholom...radar je ko zna od kog vozila,hoce da te nabede...trazis suocenje sa pandurima,prvi put ne dolazis ni ti ni on...drugi put dolazis ti,on ne dolazi...treci put se suocavate...pitas ga da li je siguran da je tebe zaustavio u beloj zastavi 101,on kaze da(a ti pokazes saobracajnu,gde pise crvena broj taj i taj) i automatski ga pravis bezpredmetnim...on pocinje njegovu pricu,a ti kazes da sam imao 3000din ti mi nebi ni pisao(sta cu kad sam imao samo 2)...itd,itd...a to sto su danas brzi sa procesuiranjem,to okaci macku o rep...reforma pravosudja,slabo se to procesuira

Comment

• Slobo BB
      CBC Početnik
      • 12.12.2007
      • 5
      • Perucac - Bajina Basta

aa

sinoc sam naduvao 0.64 interesuje me kolko ce me to kostati i na koliko ce mi otici dozvola.
      naravno i broj poena koji cu dobiti?
      i otprilike za koliko bi vremenski trebo da dobijem poziv od sudije za prekrsaje?

Comment

• expendable
        CBC Senator XXL
        • 04.11.2009
        • 3662
        • Bor

O.K. Legendo. 51% si u pravu.
        Jedino što zaista ne verujem da će moći da se pobije alkohol. Naravno da sve što si naveo treba upotrebiti ne bi li se kupilo vreme. Imao sam nešto drugo na umu kada sam pominjao advokata ali nije za forum. Doduše svodi se opet na izvlačenje i pokušaj minimalca kada zagusti, ... mislim, znaju oni već posao, jedino kako naći nekog da te još i ne odere posebno je pitanje.
        Naravno još bolje je izvući se nego dobiti minimalac. Pomenutih 0,6 (da li i 0,60) jesu u kategoriji "srednja alkoholisanost" ali je jako blizu "lakšoj alkoholisanosti" od 0,50. Lako je dokazati da se pri tom zna koliko se vozi (i da se vozi sporije) kao i da li si u naseljenom mestu. Ali neću dalje, treba pokušati nešto iz tvog i Zverkovog arsenala. Ipak čovek mora da porceni jer ako dolija i zalepe mu maksimalac, ima da se puši.
        Slobo BB,
        Za 0,64 promila se dobija 6 K.Poena, 6000 d0 20.000 dindži i oduzima (dozvola) najmanje 3 meseca.
        Zaista morate paziti, do 0,50 i nije strašno ali kako se udenuti. Sve preko jednog malog piva je kritično.
        Kao što kaže moj šura, kad vozim ne pijem ni KISELU VODU (samo običnu).
        Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).

Comment

• uglavnom.bezopasni
          - 42 -
          • 03.02.2005
          • 2235
          • Novi Sad

Ako se parkirate malo dalje od zgrade (redovan parking kao i pred zgradom za koji plaćate ali nije bilo mesta nego malo dalje) i onda se zaustavite pred rođenom zgradom samo da uđu žena i dete to košta 5000 dinara po novom ZOBS-u.

Ništa me više ne iznenađuje, samo da prenesem iskustvo.
          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
          11.04. 0:12 #2
          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• kuntalo
            CBC Senator XXL
            • 02.03.2007
            • 342
            • Predgradje

Ukoliko sam dobro razumeo, žena i dete su Te čekali kod ulaza Vaše zgrade, dok ne dođeš sa nešto udaljenijeg parkinga? Onda si stao kako, na sred ulice? Nemoj me pogrešno razumeti, pa i da je na sred ulice, opet mi nema smisla, potrebna su samo upaljena sva četiri migavca. Koliko može trajati njihov ulazak u kola? Pojasni bolje da se ne nerviram...
            Save the Panda!

Comment

• uglavnom.bezopasni
              - 42 -
              • 03.02.2005
              • 2235
              • Novi Sad

Baš tako, i nije prvi put da se svađam sa njima, i jako su bezobrazni, tu je počela naplata parkinga nedavno, a i dok nije bila, nije bilo mesta, a ima puno banaka i puno onih koji stanu "samo na trenutak".

Do sada sam prolazio sa kucanjem na prozor i drskim "pomeri se", na šta sam se ja uvek svađao ili stajao na neki slobodan parking (pošto se dešavalo da mojima treba još 10-15 koraka do kola), ali eto danas je odmah tražio ličnu kartu i ostalo bez pitanja šta ja tu radim i ako je dete već sedelo u kolima, a žena prilazila.
              Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."

Comment

• kuntalo
                CBC Senator XXL
                • 02.03.2007
                • 342
                • Predgradje

Katastrofa.
                Save the Panda!

Comment

• JAPANX
                  CBC Senator XXL
                  • 10.08.2006
                  • 2159
                  • Beograd

cuo sam da se u Novom Sadu desava to..

jes te na kurvaka samo slikaju pa posalju kaznu..

Comment

• tomamega
                    CBC Senator XXL
                    • 19.03.2009
                    • 715
                    • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                    • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Ako je u pitanju radnik Parking servisa, on nema prava da ti traži lična dokumenta. To može samo organ, tj. policajac. Radnik PK samo da ti napiše kaznu, i da se nada da ćeš da platiš

Comment

• Chubbs
                      Everybody lies
                      • 29.01.2006
                      • 5807
                      • Novi Sad
                      • Audi A6 1.8T

radnik parking servisa moze da napise samo doplatnu kartu, a kaznu samo organ
                      You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                      Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                      Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• uglavnom.bezopasni
                        - 42 -
                        • 03.02.2005
                        • 2235
                        • Novi Sad

Pričamo o policiji i zobs-u, za parking servis ima posebna tema.
                        Jako su postali bezobrazni i nekulturni saobraćajci posebno ovi mlađi (zato i rade saobraćaj u poretku ih nisu hteli) plus što je radni zadatak da pune budžet.

Comment

• tomamega
                          CBC Senator XXL
                          • 19.03.2009
                          • 715
                          • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                          • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Znam ja to, Chubs, ali mi nije bilo jasno iz konteksta ko je u pitanju, radnik PK ili organ. U žargonu, obe naknade zovemo "kaznama" jer te lupi po džepu. Ali, odgovorio si na moje pitanje. Evo i _bezopasni odgovorio.

Comment

• kuzmar
                            Moderator
                            • 18.12.2009
                            • 783
                            • Lazarevac
                            • Pezo 207 1.6 HDI

Re: aa

Originally posted by Slobo BB
                            sinoc sam naduvao 0.64 interesuje me kolko ce me to kostati i na koliko ce mi otici dozvola.
                            naravno i broj poena koji cu dobiti?
                            i otprilike za koliko bi vremenski trebo da dobijem poziv od sudije za prekrsaje?

Na prvo pitanje evo odgovora:

Vožnja sa 0,51 do 1,20 promila alkohola u krvi (srednja alkoholisanost) - 6 kaznenih poena, 6.000-20.000 din i najmanje 3 meseca bez dozvole.

Na drugo pitanje odgovor je : Nemam pojma, sve zavisi od suda do suda (broj predmeta koji obradjuju, rokove u kojima MUP salje prijavu itd.). Mozda ce neko znati da kaze bar otprilike.
                            www.paluba.info

Comment

• Chubbs
                              Everybody lies
                              • 29.01.2006
                              • 5807
                              • Novi Sad
                              • Audi A6 1.8T

@tomamega

da mu je kucnuo radnik PK na prozor on mi njemu pokazao srednji prst, ne otvarajuci prozor zima, jelte

salu na stranu, u novom sadu se bas trude da sprovode sve sto mogu. npr. bul. cara lazara i cara dusana, pekara evropa na cosku. redovno ljudi stanu u trecu traku, utrce u pekaru i za minut su napolju. bude uvek dva, tri auta na gomili. ispisu kazne pa polukruzno i cekaju posle hotela aleksandar ko ce trecom produziti pravo pa opet do pekare i tako...

a letos, na motorima pa zavuceni izmedju kola i vrebaju, kao lesinari. ekspresno ispise kaznu i nazad u senke.
                              Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.

Comment

• Chubbs
                                Everybody lies
                                • 29.01.2006
                                • 5807
                                • Novi Sad
                                • Audi A6 1.8T

Originally posted by Chubbs
                                juce zena vozila bajs u ulici modene, po putu, asfaltirani deo i zaustavi je pandur i napise prekrsajnu prijavu za voznju kroz pesacacku zonu. sad ceka poziv od sudije, kazna od 6000 do 20000. inace kola redovno tuda prolaze.
                                zavrseno sudnjenje. 6000 u dobrotvorne svrhe, 700-800 dinara sudski troskovi i dve tacke(?!)

Comment

Working...
                                X