Novi ZOBS - vaše mišljenje, iskustva...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StreetRacerCA
    CBC Senator
    • 11.06.2006
    • 238
    • Čačak
    • Škoda Fabia II 1.6 TNG

Re: Novi ZOBS - vaše mišljenje, iskustva...

slazem se da vrana vrani oci ne vadi, ali kda ode na sve adrese, da vidis kako bi poceli da kopaju oci jedna drugoj...zakon samoprezivljavanja - iliti moje d*pe je bitnije od njihovog!
    Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• rajmax63
      CBC Prijatelj
      • 02.04.2005
      • 1415
      • Bačka Palanka
      • AUDI A6 2.0TDI 170KS

e bilo bi veoma lepo kada bi se to omasovilo tj kada bi građani slikali i slali da se vidi šta kerovi rade
      blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
      Audi ima crveno T

Comment

• MirkoDamnjanovic
        CBC Senator
        • 26.09.2008
        • 291
        • Srbija
        • Cetvorotockas

tabla koja obelezava pocetak naseljenog mesta, ne znaci da je od tog mesta ogranicenje kao u naseljenom mestu - ogranicenje od 50 vazi samo ako put prolazi kroz naseljeni deo naselja - znaci postoji i nenaseljeni deo naselja (pise lepo u zobsu sta je to) tj-stoji znak pocetak naselja X, a do prvih kuca koje su u redu i odaju utisak gradske ulice ima jos 1 km, ogranicenje je i dalje generalno, tj. 80 do pocetka tih kuca. panduri mnogo puta zloupotrebljavaju ovo nepoznavanje osnovnih propisa, ili ih i sami ne znaju.
        Ne mogu da nadjem to sto si pisao. Jedino sto sam nasao u ZOBS o tome je:

Član 43.
        Na putu u naselju, vozač ne sme vozilom da se kreće brzinom većom od 50 km/h, odnosno brzinom većom od brzine dozvoljene postavljenim saobraćajnim znakom za celo naselje ili njegov deo.
        Izuzetno, na putu u naselju, čiji saobraćajno-tehnički elementi to omogućavaju, može da se saobraćajnim znakom dozvoli kretanje vozilom brzinom i do 80 km/h.

Comment

• StreetRacerCA
          CBC Senator
          • 11.06.2006
          • 238
          • Čačak
          • Škoda Fabia II 1.6 TNG

e sad da me ubijes koji je clan i stav, ali ima definicija naselja. iskopacu, ali hvala na tome sto pokusavas da i u samom zakonu precizno pronadjes cl za ovo.
          ako se secas, spominjali su neke znakove koji ce obelezavati pocetak naseljenog dela.

Comment

• deki-ascona
            Bio nam je drug! RIP
            • 10.04.2007
            • 2118
            • NI , Trosharina

na guglu string "nenaseljeni deo naselja zobs" se javlja samo na CBC. Izgleda da smo izmislili nov termin
            wikipedia kaze da je to mocvara...

Ah da : mozda su mislili da se pise odvojeno NE NASELJENI ...
            Originally posted by Valent Vudriga
            ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
            Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

koji lik ... ti si stvarno mislio da MUP dozvoljava nenajavljenu (ili ne najavljenu) posetu bilo kome, makar to bio i googlebot ?!
              Konspiracija, dečkonjo ... konspiracija ... čuvaju tajne od sebe samih, zar nisi znao?!
              Nisu oni tupavi, oni se samo prave neobavešteni da zavaraju neprijatelja, tj. nas
              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• djukic
                CBC Senator XXL
                • 27.03.2005
                • 2526
                • Beograd

Slusao sam nekog od ovih tvoraca zakona, tumaca ili tako nesto neki lik sa nekim cvarcima, plava uniforma mislim da nije vatrogasac mada ko zna. Lik je dao tumacenje da naseljeno mesto je uvedeno kao pojam da bi se moglo omoguciti da se na primer kroz beograd vozi 80km/h ako sa leve i desne strane puta nema kuca ili zgrada. Odnosno da i u samim gradovima i selima gde pored puta direktno nema kuca moze da se vozi brze od 50km/h.

E sad da li ce i OSL na putu da ima takvo tumacenje ali ajde...

Juce s drugarima s kosova pijem u kafani, i vicem im e bre ljudi nemojte da pijete, a oni mi smo sigurni vozaci i na kraju ja potegnem novi ZOBS i sankcije ko velim ljudi kaznice vas, kad jedan od njih mi kaze e bre vidi ja u levom dzepu imam 20 eura a u desnom 50 eura. I najtvrdji su pali na desni dzep, mada je u vecini slucajeva levi bio dovoljan
                https://t.me/pump_upp

Comment

• rajmax63
                  CBC Prijatelj
                  • 02.04.2005
                  • 1415
                  • Bačka Palanka
                  • AUDI A6 2.0TDI 170KS

Originally posted by djukic
                  kad jedan od njih mi kaze e bre vidi ja u levom dzepu imam 20 eura a u desnom 50 eura. I najtvrdji su pali na desni dzep, mada je u vecini slucajeva levi bio dovoljan
                  uvek bilo i biće dok je sveta i veka jer smo mi poznata država po korupciji i mit
                  čak vodimo na svetskim listama.negde smo u top 10 u svetu
                  blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
                  Audi ima crveno T

Comment

• Franjo
                    Banovan
                    • 14.08.2009
                    • 2831
                    • Inđija - Beograd
                    • Renault megan II res

Uskoro će mu biti malo oba džepa zajedno. Kad počnu suspenzije takvih policajaca i gubitak posla, pa će drugi uzeti ponuđene evre kao dokaz i sprovesti zakonom propisani postupak.

Comment

• djukic
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2005
                      • 2526
                      • Beograd

Oce oce i bicemo u EU, i bice mleka i cokolade za sve... Benzin ce kostati 20 dinara a ....

Ministar prvi je uhvacen sa kofercetom. Lepo covek otvorio koferce i podelio odgovornima i zaboravljeno je celo koferce. Posto riba smrdi od glave lako je dati dalji zakljucak...

Comment

• Dare
                        CBC Senator
                        • 16.09.2007
                        • 219
                        • City of Svrljig. Automobili: Lada Niva 1,7 4x4 Zastava Koral In 1,1

Originally posted by djukic
                        Slusao sam nekog od ovih tvoraca zakona, tumaca ili tako nesto neki lik sa nekim cvarcima, plava uniforma mislim da nije vatrogasac mada ko zna. Lik je dao tumacenje da naseljeno mesto je uvedeno kao pojam da bi se moglo omoguciti da se na primer kroz beograd vozi 80km/h ako sa leve i desne strane puta nema kuca ili zgrada. Odnosno da i u samim gradovima i selima gde pored puta direktno nema kuca moze da se vozi brze od 50km/h.
                        ali kako da se dogovorim sa OSL da tacno upise lokaciju? recimo, vozim 80 posle table za naselje, nema kuca, on me snimi... Napisace da sam vozio u tom i tom mestu 80km/h, sto je ozbiljan prekrsaj. sigurno nece napisati da sam ispred ili na ulasku vozio

Comment

• djukic
                          CBC Senator XXL
                          • 27.03.2005
                          • 2526
                          • Beograd

Napisace lokaciju to je dovoljno...

Comment

• StreetRacerCA
                            CBC Senator
                            • 11.06.2006
                            • 238
                            • Čačak
                            • Škoda Fabia II 1.6 TNG

ovo je vazilo i po starom zobsu, samo se eto nije primenjivalo mnogo......policajac uvek govori istinu.........

Comment

• YUgisa
                              CBC Senator XXL
                              • 05.06.2008
                              • 793
                              • Subotica
                              • Yugo 1.1 EFI

kakva lokacija mene su kaznili na prolazak kroz crveno na raskrsnici gde ne postoji semafor... Posto je pandur upisao pogresnu adresu... A sudija mi rekla da nju bas briga gde se desio prestup, njoj je vazno samo koji je (iako sam ja samo trazio da isprave taj zapisnik da bude bar tacan po tom pitanju). A ni na moje insistiranje nisu hteli da napisu da sam presao preko zutog nego na crveno, ovo ni sudija nije htela da prihvati posto je to isto tj oni moraju da pisu da je crveno, a mene zabole da li je isto po kazni, nije isto proci na zuto i proci u sred crvenog. I na kraju kad sam trazio da se suocim sa pandurom desilo se ono sto i rece covek iznad, panduru se uvek veruje pa sam ja dobio pismo da se kaznjavam opomenom jer sudija smatra da nije bilo potrebe da popricam sa cika pandurom.

Da jos sam zaobravio reci, kad sam dobio pismo sa opomenom pisao jel moj prestup plus je bio jedan pasus koji su greskom upisali pa je psialo kako sam posle prelaska preko crvenog biciklom uzeo seo u autobus i slupao 5-6 kola... Kad je moj cale otisao da trazi to da isparave, komentar sudije je bio, pa to niko ne cita
                              Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."

Comment

• mistermobil
                                CBC Senator XXL
                                • 09.11.2008
                                • 469
                                • pecinci

A kad bi mogli da slikamo,to bi vec bila druga prica,on moze da napise sta god hoce..Al ne moze,zabranjeno slikanje i snimanje
                                Ko leti,vrijedi
                                Ko vrijedi,leti
                                Ko ne leti,ne vrijedi..
                                (Grunf,TNT..)

Comment

Working...
                                X