Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mishkom
    CBC Senator XXL
    • 07.08.2007
    • 591
    • N/A
    • N/A

Re: Pandurski apsurdi i njihovo samo veličanje

Originally posted by Milorad90
    Jeste,zatvarace i jednom nedeljno Bulevar Kralja Aleksandra da mozete da se izivite ko ljudi sa sve zatamnjenim staklima....

To je sve prica u prazno i nemoj da se nadas da ce se nesto promeniti.
    Iskreno po meni i treba da smaraju za te folije.

90% automobila imaju folije sa buvljaka,lose,tamne i uvece se nista ne vidi,odnosno slabija je vidljivost.Sem sto dobro izgleda za vatanje ribica u mraku,ostalu funkciju nemaju.
    Ostalih 10% podrzavam koji plate 150e za prave folije i prave majstore da im zalepe,i da sacuvaju normalnu vidljivost.
    Delimicno si u pravu, ali i nisi, npr. kvalitetne folije mozes da kupis za 1.700din, a traba ti 2pakovanja... Sto se tice lepljenja, to mozes i sam, i to se radi, bar ja radim iskljucivo na skinutim staklima.. A nedam 150e da mi indijanci lepe te iste folije, jos na licu mesta i da mi ih greju sa fenom koji ispusta 500C

Princip

Comment

• Milorad90
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2007
      • 975
      • Beograd

Ma lupiso sam za 150e,nemam pojma koliko se krecu,ali mahom vidjam vozila po gradu sa lose zalepljenim staklima puna mehura i ostalog....

Kad je normalno zalepljeno sa kvalitetnom folijom i dozvoljenom tamnoscu onda nemam nista protiv,ali ovo ostalo je....

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

SRi je rekao par puta da nema dozvoljene zatamnjenosti, sve ej stvar tumačenja. Zbog posla često vozim tudje automobile, kroz te folije se ne vidi ništa sem kad je lep sunčan dan, opasne su za sebe a i za druge.
        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Keketarac
          CBC Senator XXL
          • 01.09.2007
          • 588
          • Novi Sad
          • Seat Ibiza 1.2 TSI

Da li se to odnosi i na moje folije?

Comment

• ToNcA
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2006
            • 868
            • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
            • Mazda 6 2.0d

Sinoc sam imao jednu veoma interesantnu situaciju (jos ne znam sta tacno da mislim o tome).
            Na naplatnoj rampi prema Zagrebu zaustavlja mene 4 (i slovima cetiri) saobracajca. Stajem ja, otvaram prozor a lik ce "dobro vece, kontrola alkohola" a niti trazi dokumenta niti nista i pruza aparat prema meni i dalje ce "dunite jedan sekunt u pravcu aparata" i ja vec pocinjem da se smejem a on ce "sve je ok mozete da nastavite".

Vickast decko, nema sta...

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• Walker
              CBC Početnik
              • 14.09.2006
              • 4
              • NBG

Videh danas na vestima da su se opremili novim, savremenijim alkometrima i nema potrbe duvati 15-ak sec vec se samo priblizis i to je to

Comment

• DovlaK
                CBC Senator XXL
                • 24.07.2008
                • 560
                • Beograd

Standardno, meni se dešavalo nekoliko puta, samo alko-kontrola ne gledaju ni dokumenta ni ništa, samo duni i vozi Bukvalno samo jednom sam morao da izađem ovo ostalo smo sve završavali kroz prozor... a to što si samo dunuo to je što kaže Walker nova tehnologija ništa spec
                Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• ToNcA
                  CBC Senator XXL
                  • 31.01.2006
                  • 868
                  • Mazda 6 2.0d

Ja sam prvo mislio da je skrivena kamera a posle toga da im je dosadno pa da su resili da zezaju ljude...

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• dacha
                    CBC Senator XXL
                    • 23.06.2007
                    • 356
                    • Beograd, NBG
                    • Xsara II 2.0i

Citam vesti naletim na ovo i setio sam se ovog topica jer je pominjana interventna....
                    Prica zvuci apsurdno i ko zna sta se tu desilo i kako je uspelo ovako da se zavrsi ali ima tragicne posledice.

Policajac ubio mladića u Beogradu
                    19. mart 2009. | 08:25 -> 21:13 | Izvor: B92, Beta
                    Beograd -- Pripadnik interventne brigade MUP-a jutros je u Ulici omladinskih brigada, na Novom Beogradu, ubio Đorđa Zarića iz Beograda, a okolnosti se još utvrđuju.

Policija je saopštila da su policajci zaustavili vozilo koje je prošlo kroz crveno svetlo. Zarić i prijatelj, kako navodi policija, nisu na prvi poziv izašli iz automobila. Policajac koji je prišao Zariću, na mestu suvozača, izvadio je službeni pištolj, koji je opalio u trenutku kada je Zarić zakačio ruku policajca vratima automobila, objašnjava se u saopštenju.
                    Poginuli Zarić zadobio je povrede u predelu glave i preminuo je na licu mesta. Njegova devojka obavestila je policiju da je on bio u alkoholisanom stanju i da ga je kući vozio prijatelj, kod koga je alko-testom utvrđeno prisustvo 1,36 promila alkohola u krvi.

Cela vest na adresi:
                    The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.

Comment

• ToNcA
                      CBC Senator XXL
                      • 31.01.2006
                      • 868
                      • Mazda 6 2.0d

I zar je ovo moralo da se desi?
                      Svi dobro znaju ko je u stvari taj sljam koji sebe predstavljaju kao "interventna brigada" mada koliko ja znam u sistematizaciji MUP-a to ne postoji. Te budale treba sve na administrativnu liniju pa neka tamo iskaljuju svoj bes...

Comment

• 206
                        Admin od ispočetka :)
                        • 09.12.2004
                        • 9548
                        • Beograd
                        • 206

Postoji Brigada Policije, kako god da se zove popunjena je retardima, ocigledno.
                        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• srdjanissan
                          CBC Senator XXL
                          • 20.11.2008
                          • 720
                          • beograd

trebali bi mi kao grci sad,da im presedne sto su ikad usli i sto su ikad ikog kinjili....koji slepci iskompleksirani,nije mu ovo američki film pa da poteze pistolj na svakoga...koje budale i jadnici.....stoka,nemam reci,jos mi ortak pricao kako su 2sata kasnije i njega savatali tamo pretresali ga,covek isao kuci od ortaka....sirovine jedne...s.r.a.m.o.t.a.
                          kad koči,cepa gume i prevrće se!
                          papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• ToNcA
                            CBC Senator XXL
                            • 31.01.2006
                            • 868
                            • Mazda 6 2.0d

Znaci ne da nisu podvili repove nego su jos i nastavili u itom maniru. Ma treba bre to sve na kolac nataci ili u gasnu komoru i zaposliti lepo Nemce da nam budu panduri!

Comment

• srdjanissan
                              CBC Senator XXL
                              • 20.11.2008
                              • 720
                              • beograd

cast svim pravim policajcima,ali ovim sljamovima treba oduzeti sva prava i treba se protiv ovakog strasno buniti i traziti smenu svih zivih u policiji,svakog ko je i jednom bio suspendovan ili zalba upucena na njegovo ime,ministra takodje,SVE
                              pa zamisli,prodjes na crveno i covek te ubije,jer je kompleksas i nikad u zivotu nece imati nista!
                              govnjava motka pa da ciste ulice za kaznu...i dalje ne mogu da verujem....a prave krimose ne sme ni da pipne....olosi!
                              kad koči,cepa gume i prevrće se!
                              papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• DovlaK
                                CBC Senator XXL
                                • 24.07.2008
                                • 560
                                • Beograd

Srđan je lepo primetio... sve dok narod bude samo posmatrač svega ovoga, NIŠTA se promeniti neće... i baš kao Grci treba da se dižemo za svaku sitnicu pa ima da nam bude odlično i po meri...
                                Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

Working...
                                X