Возач и путници у моторном возилу у коме су уграђени, односно постоје
места за уградњу сигурносних појасева, дужни су да у саобраћају на путу
користе сигурносни појас на начин који је предвидео произвођач возила.
Da li to znaci da ako postoje rupe za montazu pojaseva, da cemo morati da ih ugradjujemo ? Recimo, moj jugo ima te rupe, ali pojaseva nema
Ne zna niko, namerno je tako da se tumaci kako im odgovara. Mada ako cemo iskreno pojasevi pozadi su bitna stvar. Drugo je sto to nije u skladu sa nasim navikama...
nece poceti za sest meseci,jer treba i prekrsajne neke stvari u pravosudju da promene...tamo posle 2010te ce,tako sam cuo. stavis preko rupa tapacirung i eto ti resenja
kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Da li to znaci da ako postoje rupe za montazu pojaseva, da cemo morati da ih ugradjujemo ? Recimo, moj jugo ima te rupe, ali pojaseva nema
I mene ovo interesuje. Zna li neko?
Ajmo logicki da gledamo - ako je auto registrovan za prevoz 5 putnika onda bi morao da ima i 5 pojaseva, zar ne? Ako nema pojaseve nece moci da prodje tehnicki pa samim ti ni da se registruje. Bar je tako u normalnim drzavama. Naravno, treba poostriti i tehnicki pregled.
Znam za primer da su izbeglice iz ex-Yu izbegle u Svedsku morale da ugradjuju pkjaseve u yugice da bi mogli gore da ih registruju i voze
Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Ja imam u Yugu fabricki 4 pojasa Mada neverujem da ce kod nas zahtevati da auto koji nema fabricki ugradjene pojaseve mora naknadno da se prepravi tj da se ugrade pojasevi... To bi zahtevalo 50% voznog parka da se prepravi, gde bi nasli toliko pojaseva Ovo cisto sa neke finasijske i prakticne strane... Isto i za ona sedista za decu do 12 godina, to je trebalo da postane obaveza, a ako se nevaram, nisu ipak to predlozili u ovom zadnjem predlogu zakona, bar ako nisu, onda super a ako jesu onda
Legenda kaže: "Postojali su ljudi koji su se javljali i kad im ne treba ništa..."
Члан 29.
У возилу се у саобраћају на путу не сме користити, нити налазити, уређај
односно средство, којим се може откривати или ометати рад уређаја за мерење
брзине кретања возила, односно других уређаја намењених за откривање и
документовање прекршаја.
Забрањено је стављати у промет и рекламирати уређаје и предмете из
Znaci ne smem ni da snimim pandure kako, ako do toga dodje - LAZU
Jbt,koji zakon ZAKON kako su ga panduri lepo napisali.zapisnik neoboriv na sudu,iskaz OSL takodje,a ti NE MOZES to da osporis,niti imas sa cime,jer je zabranjena upotreba kamere,mob telefona,diktafona,radar detektora..sto im ne dozvole da odmah daju i izvrse presudu..Sudija,tj Kadija Dred na srpski nacin a koji je to famozni clan 273. koji vazi od kraja jula
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Ajmo logicki da gledamo - ako je auto registrovan za prevoz 5 putnika onda bi morao da ima i 5 pojaseva, zar ne? Ako nema pojaseve nece moci da prodje tehnicki pa samim ti ni da se registruje. Bar je tako u normalnim drzavama. Naravno, treba poostriti i tehnicki pregled.
... a recimo Niva ima 4 pojasa, a u saobracajnoj pise 5 mesta. i to nema pojas bas za onog ko sedi pozadi na sredini, i ko bi izleteo napolje i pri malo boljem kocenju, a kamo li.... ne daj boze.
neko je pitao za
Члан 273.
Возилом регистрованим у иностранству на путевима у Републици
Србији, не могу управљати лица која имају стално пребивалиште у Републици
Србији.
Изузетно од става 1. овог члана, овим возилима могу управљати лица
која имају стално пребивалиште у Републици Србији, уколико имају одобрено
привремено боравиште у иностранству дo шест месеци као и њихови чланови
уже породице или лица која управљају „rent -а- car“ возилима.
Na više mesta se pominje kako je sada izjednačeno žuto i crveno, međutim :
Svetlosni saobraćajni znakovi iz člana 137. stav 1. i čl. 138. i 140. ovog zakona imaju sledeće značenje:
1) crveno svetlo – zabranjen prolaz,
2) žuto svetlo – zabranjen prolaz, osim u slučaju kada se vozilo ne može bezbedno zaustaviti ispred navedenog znaka,
3) zeleno svetlo – dozvoljen prolaz,
4) istovremeno uključeno žuto i crveno svetlo – zabranjen prolaz i nagoveštaj da će se uključiti zeleno svetlo,
5) trepćuće žuto svetlo – obaveza za sve učesnike u saobraćaju da se kreću uz povećanu opreznost,
6) trepćuće zeleno svetlo – dozvoljen prolaz i nagoveštaj skorog prestanka dozvoljenog prolaza uključenjem žutog, a zatim crvenog svetla.
Comment