U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
ali je kabina ostala potpuno ocuvana a ovaj prednji deo se zguzvao... sto je dokaz visoke pasivne bezbednosti jugica
salu na stranu, nije mi jasno bas sta se ovde desilo, sva 3 su sa prednje strane rasturena, astra sasvim malo, punto malo vise, a jugo mnoogo...
Comment
-
-
Astra...gastabajter pun stvari je isao iz grada prema obrenovcu a jugo je izlazio od ade....tu se zatekao i nesrecni puntoTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
-
Originally posted by BRABUSSta se desilo ovde ? Kolko vidim, motorista je pukao ovog lubenicara od pozadi...ali mi cudno sto je uopste na nogama posle takvog udarca...bas je imao srece
Motociklista jeste imao srece ali je ovde na fotkama izozstavljen sleperIspred bajkera je neko zakocio naglo ovaj napenalio kocnicu prednji tocak proklizao motor na jednu stranu a vozac na drugu pravo ispred tockova ovog kombija, ovaj u kombiju kocio ali sleper iza njega nije mogao da stane i pukne ga od pozadi, sreca u nesreci je sto ga je prevrnuo i PREBACIO preko bajkera. Znaci luda sreca.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Comment
-
-
Evo sad kod sava centra, prema areni lancani, izborjah 11 automobila u koloni lai mi panduri ne dadose da slikam, kazu zadrzavam saobracaj,,,,a svemu tome krivac zastavica bez kocnica iz polovine proslog vijeka, sve ih po naslagala ko da ih je sleper udario
Comment
-
Comment