Posle kažu Alfa 156 nije sigurna, 140kmh pa u drvo.
Strašno, jedan od najlepših automobila u gradu.
Ma najbitnije je da nema teže povređenih, biće Alfe i drugih automobila.
ako si prosao samo sa modricom ne izazivaj sudbinu drugi put
imao si vise srece nego pameti
Jeli možda bio pijan kada je imao više sreće nego pameti?
Možda ti znaš nešto što mi neznamo?
Treba sačekati da čujemo šta se desilo, a onda možda tako nešto izjaviti.
Možda je bio nateran sa puta, klizav kolovoz, rupa, pucanje gume, umor, greška drugog vozača, trenutak slabosti, neosvetljen traktor ili neko drugo vozilo, životinja na putu,.........................................
Noc, neosvetljen put, ceo dan padala kisa, blatnjav kolovoz. Sreca da sam bio sam u kolima. Izlazim na pravac, totalni mrak nigde nikoga, dajem gas posto je pravac bio bas dug i nesto se zamislim onako dekoncentrisan, smoren, jer sam do tog momenta presao oko 300km bez pauze. U jednom trenutku se trgnem i vidim da je 20 metara ispred mene krivina ulevo i to skoro pa pod pravim uglom, a ja idem 140 kmh. Pokusavam da udjem u krivinu i samo bocno proklizam na blatnjavom kolovozu. Propadam u sumu pokraj puta, oko 1.5m nizu od kolovoza, prevrcem se jednom, vracam na tockove i na kraju udaram u drvo prednjim desnim krilom.
Evo kako izgledaju airbagovi u Alfi =]
Ovu su ujedno i jedina 2 airbaga koja su se otvorila. Ostalih 10 nije :x
Inace kupio sam je pre 3 god. novu i presla je 36.000 km
A u PM, al se sve poebalo. Ebiga kao što rekoh pusti Alfu bitno je da si prošao bez većih fizičkih povreda (u glavi će se već razbistriti). Svakom može da se desi!
Svi mi ponekad brzo vozimo, nekad bez posledica, a nekad i sa ovakvim. Moglo je da bude mnogo gore, velika je to brzina.
Nije mi jasno zašto se nije otvorio bar onaj Airbag u Stubu na vozačevoj strani?
druze kad vidim ovakve slike, samo bih ti jedno rekao, bogu hvala da si ziv i zdrav izasao, jer ovo je totalka gde je sve moguce bilo. Pamet u glavu za sledeci put i hvala bogu opet da si izasao citav
Comment