U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjanissan
    CBC Senator XXL
    • 20.11.2008
    • 720
    • beograd

Re: U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

gledao sam ga u nedelju u kg-u na parkingu,zbog felni ,bas smo se pitali ko je ostavio prste na njima polirajuci ih...iz ovoga ostade ziv covek...auuuu,koja sreca
    kad koči,cepa gume i prevrće se!
    papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• -Vedran-
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 3255
      • Beograd

Ja jos ne mogu da poverujem da je covek ziv, ali hvala bogu da je tako.
      Uvek sam se plasio tih malih kantica od automobila, upravo zbog ovakvih slika...
      Power of dreams !!!

Comment

• skyline
        CBC Senator XXL
        • 31.07.2007
        • 3149
        • Cacak

spasla ga je ludacka sreca i to sto je karoserija sprovela udarac pored vozaca
        komentar policije koja je dosla na lice mesta :"gledamo ga mesecima kako vozi i sve vreme strepimo kad ce se ovo desiti. Ne da li ce, vec samo kad"

pomenuti parapet, je kroz auto prosao kao noz, jer to nije cosak dvorista, vec samo parapet do ulice na koji se on uzduzno nasadio i otvorio ga kao konzervu sardine
        inace, jutros sam prosao tuda, to mesto je prilicno daleko od same krivine i stvarno je trebalo ici mnogo brzo da bi nakon gubljenja kontrole presao toliki put i udario tom silinom
        skala brzinomera je ostala na 120, sad da li je to prava brzina ili ne, ne znam

al srecom je dobro, jeb** ga blesava sto rece moj burazer, lezi na urgentnom, izlazi u subotu i mimo skenjane noge i otecene njonje nema nikakvih drugih bitnijih posledica
        Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• Dzoni_mkv
          CBC Senator XXL
          • 29.04.2007
          • 875
          • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Ha, gledam felne na ovom Seicentu, i i sad sam proverio Mario iz Kraljeva ih je radio. Sad sam pricao sam njim. Rekao mi je da je malisa bio lepo sredjen.
          You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• skyline
            CBC Senator XXL
            • 31.07.2007
            • 3149
            • Cacak

da,da, mario je radio
            fino sredjen je bio. Spusten, ove polirane felne, kadice unutra, sportski volan, zatamnjen, ksenoni, CAI, free flow izduv....
            Kada se glupost toliko namnoži, čitava društvena zajednica postaje jedan veliki debil.

Comment

• mobbdeepqb
              CBC Senator XXL
              • 19.07.2009
              • 383
              • beograd

Originally posted by skyline
              spasla ga je ludacka sreca i to sto je karoserija sprovela udarac pored vozaca
              komentar policije koja je dosla na lice mesta :"gledamo ga mesecima kako vozi i sve vreme strepimo kad ce se ovo desiti. Ne da li ce, vec samo kad"
              Pa sto ga nisu zaustavili,opomenuli,mozda cak i dozvolu uzeli da se malo opameti?Mozda se ovo ne bi ni dogodilo

Comment

• skyline
                CBC Senator XXL
                • 31.07.2007
                • 3149
                • Cacak

nisu imali osnov za kaznjavanje
                nije uhvacen na radar, ne divlja toliko da po gradu pretice kolone, ne okrece pod rucnom, postuje pesake, postuje semafore....
                vrlo je disciplinovan po tom pitanju, samo sto kud god okrene, pun gas
                a i policija nikada ne porkiva ceo grad

Comment

• stalker92
                  CBC Senator
                  • 05.09.2008
                  • 243
                  • Novi Sad, Srbija
                  • 1981 Ford Taunus Tc3

Originally posted by srdjanissan
                  gledao sam ga u nedelju u kg-u na parkingu,zbog felni ,bas smo se pitali ko je ostavio prste na njima polirajuci ih...iz ovoga ostade ziv covek...auuuu,koja sreca
                  Da, secam se, bas je bio lep Fiat.

Ala sam se skenjao kad sam video sliku auta posle sudara, rekoh nije se izvukao sigurno, i posle mi laknulo kad kazete da je dobro... Stvarno je decko imao srece, nek' mu je brz oporavak!

Comment

• chobo13
                    CBC Senator XXL
                    • 01.05.2009
                    • 1274
                    • pozega,srbija
                    • AUDI,VW

pre 15ak dana,ovaj seicento mi je umakazio iz pravca pozege za cacak u parmencu,preticuci kolonu gde je ogranicenje 60,a isao je jedno 140,prosao je kao zujalica!lik je extra prosao,mada za jedno pola godine,bice opet pun gas!

Comment

• Dora
                      Nadzornik!!!
                      • 24.10.2004
                      • 17451
                      • Novi Sad
                      • FIAT

Lik je ****** koja je imala sreće do neba i nazad ali bukvalno. Nadam se da će mu ući iz guze u glavu ili da će isto kao i sad ostali imati sreće neće ga sresti kad mu andjeo čuvar padne sa levog ramena.
                      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Srecko
                        CBC Početnik
                        • 14.04.2009
                        • 5
                        • Cacak

Auto je bio pre sa obicnim oprugama skracenim i sa losim gumama, stajao je na klocnama jedno mesec dana dok su felne bile na poliranju, montiran usis od 1.6, ceklae se gume i opruge. Tako da su na autu bile nove opruge FK i gume nove. Nije bilo do toga, isao je dosta brzo i pri toj brzini je pokusao da obidje sahtu da ne zaje*e felnu ali to ga je bacilo, kratak je to auto da bi mogao ga ispraviti. Posle toga sjebao je i felnu kao i cela kola. Sreca pa je ostao ziv jer ko je video auto niko nije mogao verovat. To mu je velika opomena Bog ga je sacuvao...

Comment

• skyline
                          CBC Senator XXL
                          • 31.07.2007
                          • 3149
                          • Cacak

Originally posted by chobo13
                          pre 15ak dana,ovaj seicento mi je umakazio iz pravca pozege za cacak u parmencu,preticuci kolonu gde je ogranicenje 60,a isao je jedno 140,prosao je kao zujalica!lik je extra prosao,mada za jedno pola godine,bice opet pun gas!
                          da, nema greske, to je bio on
                          milan realno stvarno dobro vozi, ali fizika je neumoljiva

izvinjavam se za dezinformacije u vezi opruga i guma, sad se i ja setih da je cekao gume i opruge (fala srele ), juce sam bas video da su gume nove, ali ma sta stavio na taj auto taj auto je prekratak za takvu voznju, a o "bezbednosti" karoserije necu da pricam, vidi se po slikama
                          mada, srecom, koliko god da je seicento mekan, karoserija je sprovela udarac pored vozaca i to je jedan od bitnijih razloga zasto je prosao ovako dobro

Comment

• StreetRacerCA
                            CBC Senator
                            • 11.06.2006
                            • 238
                            • Čačak
                            • Škoda Fabia II 1.6 TNG

srecom, omladinac je sotao citav, hvala Bogu. Dal ce izvuci pouku iz ovoga, tesko.
                            Sky, ti nemoj nista da se javljas, znam i kad i kako si probao, posle sam ja morao da pijem lekove za smirenje
                            Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

• skyline
                              CBC Senator XXL
                              • 31.07.2007
                              • 3149
                              • Cacak

ista krivina je u pitanju, ali si ti svedok da je bila dovoljna samo kratka jedna korekcija volanom i ponovo smo bili na svojoj putanji, za razliku od ovog auta sa "28cm" medjuosovinskog

Comment

• StreetRacerCA
                                CBC Senator
                                • 11.06.2006
                                • 238
                                • Čačak
                                • Škoda Fabia II 1.6 TNG

nema sta, sky skidam kapu za vozacko znanje 28cm? mislis mm?
                                Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

Comment

Working...
                                X