U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

Re: U cemu sedimo? Slike posle udesa pre demontiranja

bojim se da nisi razumeo situaciju, stilo i punto nisu isli uporedo jedan pored drugog nego su se susretali u toj raskrsnici tako sto je punto isao odozdo iz pravca carli caplina gore ka bulevaru i pokusao da skrene levo preko dve trake ka tasmajdanu!!

to je nesto slicno kao kad bi neko isao nizbrdo niz kneza milosa(stilo) a neko ko ide uzbrdo pokusao da krene kod londona(punto) i presekao mu put jos na nizbrdici!!

Comment

• Shazalakazoo
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2007
      • 545
      • Beograd

Evo ako i dalje nije jasno..

1. Vozač „punta“ kretao se Takovskom ulicom u pravcu ka Glavnoj pošti.
      2. Vozač „stila“ kretao se Takovskom ulicom iz pravca Pošte ka Cvijićevoj ulici.
      3. Vozač „punta“ pokušao je da skrene levo iz Takovske u Ulicu Ilije Gara­šanina.
      4. U tom momentu na njega je naleteo „stilo“.
      5. Od siline udara „fijat stilo“ odbačen je na trotoar i udario pešake koji su čekali da pređu ulicu.
      6. Povređeni su Snežana N. (37), njeno dvoje dece, prijateljica Radmila, kao i vozač i suvozač „punta“, Vladan V. i Nataša P. (38).
      7. Vozač „fijata stilo“ Nenad A. je nekoliko minuta nakon nesreće izjavio da je „vozio između 70 i 80 kilometara na sat“.
      6. Na mestu nesreće ubrzo su se pojavili policajci, vatrogasci i četiri vozila Hitne pomoći, koji su povređene prebacili u bolnicu.

Comment

• jevtic
        CBC Senator XXL
        • 26.11.2006
        • 729
        • beograd

punto je išao iz drugog smera, odnosno iz pravca k. miloša na dole i pokušao je da skrene levo ka politici. a stilo je išao iz suprotnog smera, odnosno iz takovske ka k. miloša. stilo je vozio u desnoj traci. punto je krenuo da skreče i prešao prvu traku i onda ga je stilo pokupio. koliko sam razumeo vozač iz stila je pokušao da ga izbegne tako što je skrenuo na desno (iako je bio u desnoj traci) ali nije uspeo u sudarili su se. tako da je stilo bio veoma blizu trotoara i tako je završio na njemu i udario pešake.

zato sam ja ranije napisao da uopšte nije trebao da pokuša da ga eskivira nego da ga pokupi posred desnih vrata pa ako mentol pogine njegova stvar. doduše neki su me kritikovali ali i ja i dalje smatram da je bolje da pogine neko ko je kriv nego nedužna žena da ostane invalid.

btw pre nedelju dana sam se nalazio u istoj situaciji kao ovaj sa puntom da mi je bilo potrebno da skrenem u garašaninovu jer sam išao posle u vlajkovićevu koja je jednosmerna iz te ulice ka smeru ka skupštini.

i naravno da nisam skrenuo nego sam skrenu desno u cara levo pa onda do despota stefana i odatle nekim sitnim uličicama stigo do vlajkovićeve.
        sve ukupno e bilo duže možda 3 minuta ali zato sam stigao po propisima i nikog nisam ugrozio. a ovaj mentol što nema 3 minuta zaslužuje najveću kaznu.

p.s. shaka dobra ti je ova slika samo što je stilo bio u desnoj traci kao što je izjavio na snimku koji imaš okačen.
        ex - fabia 1.9 tdi
        golf 2.0 tfsi

Comment

• Shazalakazoo
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2007
          • 545
          • Beograd

Ti si pomesao i smerove i kola????
          p.s. U takvoj situaciji refleks je da izbegavas. Nemas vremena da izvagas to sto kazes...

Comment

• jevtic
            CBC Senator XXL
            • 26.11.2006
            • 729
            • beograd

ispravljeno. odgovorio sam posle tebe ali dok sam kucao ti si u međuvremenu postovao pa mi ispala poruka malo s brda s dola.

verovatno si u pravu to za reflekse jel posle bitke svi su generali i možemo nešto da pišemo ali pitanje je kako bi mi reagovali u tom momentu.

pa ja prvi često prekoračim ograničenje pa ne znam šta bi radio da me neki mentol iseče i nedaj bože baci na nedužne ljude.
            ex - fabia 1.9 tdi
            golf 2.0 tfsi

Comment

• BOOST
              Founder - Admin od Začetka
              • 29.09.2004
              • 8726
              • Gislaved//Sweden
              • SAAB 9000 AERO R; SA

5. Od siline udara „fijat stilo“ odbačen je na trotoar i udario pešake koji su čekali da pređu ulicu.
              Cek, zar u Srbiji nisi obavezan da propustis pesake?

Da li sve ovo menja celokupnu sliku odgovornosti?
              Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
              move your mind

Comment

• JAPANX
                CBC Senator XXL
                • 10.08.2006
                • 2159
                • Beograd

jevtic, pomesao si zestoko..

ne znam sta sa skicom i objasnjenjem nije jasno..

Comment

• jevtic
                  CBC Senator XXL
                  • 26.11.2006
                  • 729
                  • beograd

Originally posted by BOOST
                  Cek, zar u Srbiji nisi obavezan da propustis pesake?

Da li sve ovo menja celokupnu sliku odgovornosti?
                  pešacima je bilo crveno a zeleno za vozila.

japanx

verovatno.
                  ex - fabia 1.9 tdi
                  golf 2.0 tfsi

Comment

• BOOST
                    Founder - Admin od Začetka
                    • 29.09.2004
                    • 8726
                    • Gislaved//Sweden
                    • SAAB 9000 AERO R; SA

aa.. okki, promaklo mi da je semafor tu.. pisete brze nego sto mislite pa mi izmaklo
                    Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                    move your mind

Comment

• zverko
                      CBC Senator XXL
                      • 19.08.2005
                      • 7085
                      • BGD
                      • Audi A4

kakave veze ima sto je stilo iso 70-80... mogo je da ide i 300 to se nikog ne tice i ako bude odgovarao odgovarace za to ali do udesa ne bi doslo da debilcina nije hteo da skrene tamo gde to nije dozvoljeno ! prekrsaj je identica ako da iz kneza milosa ocete da skrenete u srpskih vladara, ili bircaninovu ili visegradsku... kreten !
                      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

ne slazem se. da je isao 50 mozda se ne bi odbio do pesackog. nisam vestak pa to ne mogu da tvrdim, ali zdrav razum - ne moze brze da bude bolje u ovom slucaju.
                        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• JAPANX
                          CBC Senator XXL
                          • 10.08.2006
                          • 2159
                          • Beograd

i da je isao 50 bila bi ista situacija, velika je nizbrdica pa je klasicno uzleteo pri udaru

Comment

• Davor
                            CBC Senator XXL
                            • 02.03.2005
                            • 498
                            • Novi Sad

Sudski vestaci ce izmeriti kolika je brzina bila pri sudaru(na osnovu deformacija na autu,udaljenosti vozila od mesta sudara,stanja puta i dr.) i ako je brzina veca od 50km/h i vozac stila ce imati krivicu jer uvek se navodi da je vozeno po propisima posledice bi bile manje.Nema sumnje da je vozac sa Puntom kriv,oduzeo je prednost sto je ocigledno iako njegov auto nije udario ljude,najgore u svemu je sto je mlada zena ostala tezak invalid,a deca trajne posledice.

Comment

• M-power
                              Moderator
                              • 10.01.2005
                              • 10060
                              • Bg; Banovo Brdo
                              • CorsaC, astra H,

Al ste ga upetljali katastrofa, ko ne poznaje teren i gde je i kako covek pokusao da skrene molio bih da ni ne diskutuje. Punto je kriv i tacka, pravo u zatvor! Jadan decko iz Stila sto ce sada da zivi sa tim zbog matorog krentena.
                              To date there has never been a faster car built for the public road and,
                              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Eon
                                Moderator
                                • 10.03.2005
                                • 4225
                                • Beograd-NBG-44
                                • Superb 2.0 4x4 DSG

Punto je krivac, ali bi povrede bile manje da je Stilo išao sporije. Stilo je vozio stariji čovek, valjda. Mislim da će i vozač Stila odgovarati!!!
                                Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                                Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

Working...
                                X