Originally posted by Riquelme
PEUGEOT 406 - kupovina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
aha, frabricke "sport"...
cuo sam se s likom pre nedelju dana, mislili da idemo da je pogledamo, al je ispala iz kombinacije... ne zbog auta, nego nase nesto...
po meni je autic extra...
inace, imas jos jedan, isto srebrni, na HOPSY placu, nemoj da se trudis ni da gledas oglas... auto je bio x puta razvaljivan i ocajno uradjen...
Comment
-
-
eee, samo da vas obavestim, preskocite onog iz NS-a (2004., srebrni)
videli smo ga juce, i bolje da nismo...
farbana hauba, branik, i prednja vrata (oba), izletao jastuk, tabla nije menjana, nego samo presvucena... al onako, pristojno, naravno nisu stavljeni novi.
unutrasnjost je extra, al taj auto je sranje. + sto mu je tabla u miljama...
ne vredi on ni 8k, a kamoli 9.6...
Comment
-
-
Re: PEUGEOT 406 - kupovina
Pozdrav,
nisam znao gde da pitam pa zato dizem temu iz mrtvih
Kakav je kao kupovina 406 benzinac? Svi hvale HDI motore,ali ja sa svojih 7K E ne mogu da nadjem dobar. Tako da sam odlucio da idem na benzinsku varijantu.
Da li neko moze da mi kaze kako su se u praksi pokazali ti motori, koliko trose, koji modeli su OK, sta se najcesce kvari i koliko kosta, na sta obratiti paznju kod kupovine, kako podnose TNG. U osnovi sto vise, to bolje. Ne znam nikoga koje vozio ili vozi takav auto pa moram ovako da se raspitujem.
Svaki link, savet, iskustvo su dobrodosli.
Unapred puno hvala!Ford Mondeo MK3 2001 2.0 107KW Petrol
Comment
-
-
Nesto malo imas ovde:
viewtopic.php?f=27&t=16355
BTW: Moj prosli auto je bio Passat B3, 1800cc, 66KW, 1988 god, benzinac
Comment
-
-
Imam nameru da kupim 406 2.0 HDI 2002 god sve sem koze (jer je prezirem) ubachen taush motor i menjach na nashim papirima za 4000-4200e da - ne ?
Edit: kakva je razlika izmedju sive i crne table? i jel ima neke razlike izmedju 2002 i 2004og godishta?
Comment
-
-
@PassatCL
Video sam jednu dobru 406 - benzinac, 1.8i 2001. Ceni je 6.000 na ime. Ja sam malo obigravao oko nje, cak sam je i provozao. Odlicno ocuvana, eksterijerno i unutra. Prilicno zategnut auto, pristaju da se ode u servis na proveru.
Realno, taj motor nema bas neke perfomanse, posebno sto verovatno hoces da ugradis plin, ali je pristojno za neku normalnu voznju.
Poslao sam ti broj na PP.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Hvala za broj, provericu. Koliko KW ima taj 1.8 i kako su se pokazali ti benzinski motori? Ako je auto 2001. ne bi me iznenadilo da ima barem 200K na ledjima. Sta im se kvari, koliko trose? Ima li neko ovde da ih vozi? Kako podnose plin, i koliko kosta dobar TNG u njih?
Unpred puno, puno hvala!Ford Mondeo MK3 2001 2.0 107KW Petrol
Comment
-
-
Ja ima 406 18 16v iz `98 god. Sto se tice motora ja za sada nisam imao nikakvih problema, vozim ga vec 5 godina i presao sam 90k sada ima na satu 201k (prava kilometraza). Pitao si da li ima razlike izmedju 2002 i 2004, naravno da ima u exterijeru izmedju farova na masci hladnjaka ima niklovanu lajsnu to je za exterijer, a enterijer je malo vise ulepsan (stvar ukusa) ima srebrnu konzolu a ne crnu i kvake unutrasnje su kao da su niklovane itd.... Sto se kvarova trapa tice ima jednu manu a to su stabilizatori (horizontalni i vertikalni),i nisu skupi recimo org. u Veranu je oko 3500 din, a moze da se nadje i jeftinije. Kukle, lezajevi, silen blokovi, krajevi spona .... to retko kad ode. Ja sam skoro menjao silen blokove ali tek posto je auto presao 201k. Sto u slucaju Passata nemoze se reci da prsti od kvaliteta. Jedno je sigurno, jedan od boljih automobila u svojoj klasi.
Comment
-
-
E da pitao si i za plin. Imas ovde dosta o plinu i njihovim proizvodjacim. Ja licno nisam ugradio plin niti bi ga ugradjivao. Mislim da je oko 680e. Imas kkod Ade valjda ugradjuju lamdirenzo, cuo sam da je ok kod njih ugradnja ili BRC.
Comment
-
Comment