Mada nije mest ali da priupitam da li neko zna gde ima da sekupe vrata za puga406 polovna naravno (faze2) i koliko traze za njih?
PEUGEOT 406 - kupovina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
I kupi li ti auto na kraju?1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.
Peugeot 206 2.0 HDi
Comment
-
-
i tako, isli mi danas da vidimo onaj srevrni 406 iz Panceva...
recimo da sam teo da mu je*em mater kad sam video auto... Povedemo mi naseg majstora, da ga on pogleda...
1. nesto skipi malo u prednjem levom tocku
2. motor mnogo trese dok radi
3. tabla je presvucena. tj, bio je udaren u ZADNJE LEVO KRILO, pa su izleteli prednji vazdusni i bocni.
4. vozaceva vrata se ne zatvaraju lepo jer je bio izvlacen i prednji levi stub (vide se tragovi gde je na sarke kacen Panter za izvlacenje), + spadaju kad se otvore
5. ESP prijavljuje gresku.
6. fals farovi
7. alu felni nema jer je pri sudaru jedna pukla (a, bio je malo udaren...)
na staklima za oznaku godista pise 3, a navodno je 2004.
eto, toliko o nasim prodavcima.
recicu samo da je moj auto, 4 godine stariji u mnogo boljem stanju i mnogo ocuvaniji. stajali jedan pored drugog, moj motor mirnije radi, a presao 316.5k...
Comment
-
-
U vise postova u ovoj temi su ljudi sa benzincima pisali da su menjali filter goriva. Meni su u Veranu pre neki dan rekli da ne postoji filter za gorivo za 406 1.8 16v 2001g.
Da uzmem filter goriva za neki drugi Peugeot i majstor da isece creva za gorivo i tako ga ubaci ili grese ovi iz Verana?
Comment
-
-
Ne znam za 406 ali moja lancia nema isto filter benzina. Mozda ima neki filter u rezervoaaru pre pumpe ali to nije predvidjeno da se menja. Tako da nije nista cudno ako ga nema, nije to dizel pa da mora da ima.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
evo da se i ja pridruzim blackwulfu - filter goriva se nalazi ispod zadnjeg desnog tocka, izgleda kao malo burence i steze se holenderima. znaci nemoj da seces creva ili nesto slicno jer moras da ugradis filter koji ima odgovarajuci protok goriva.
Comment
-
Comment