Pored prekidaca za podesavanje visine farova treba da stoji taster za iskljucenje ASR-a i ESP-a.Mozda to jeste nesto naknadno ugradjeno kod tebe ali to je fabricko mesto za ove funkcije.
PEUGEOT 406 - kupovina
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by bugarinPored prekidaca za podesavanje visine farova treba da stoji taster za iskljucenje ASR-a i ESP-a.Mozda to jeste nesto naknadno ugradjeno kod tebe ali to je fabricko mesto za ove funkcije.Samo ja imam 17godina i jos sam ne izivljen. A to da vozis ostrije od mene nemas argumenata, jer se ne poznajemo da mozemo da komentarisemo jedan drugog
A situacija je bila takva da je bilo viska, viska ulja, preko maksimuma kojeg vise nema
Trenutno ne trosi nista...
A sto se tice sipke i provere ulja, za tim nema potrebe, pise na inst.tabli
Comment
-
-
Mishkom ja ne zelim nikoga da podcenjujem i omalovazavam ali sa 17 godina ne mozes da pricas o ponasanju automobila u voznji jer jos nemas pravo da vozis,o karakteristikama koje procitas u nekom casopisa mozes i to je sve.Za razliku od tebe ja sam profesionalni vozac 13 godina i vozio sam svasta od juga do mecke a sto se noge tice ne mozes da vozis 406 preko 200 ako je to njegov limit.Sto se tice meraca ulja u kabini nemoj puno da mu verujes jer bas i nije pouzdan pa moze da ti napravi probleme.Nemoj sve ovo pogresno da shvatis,ipak bicemo u istom klubu i treba da budemo prijatelji a ne neprijatelji.
Comment
-
-
Originally posted by MitosaurusTo sam i mislio da jeste...al na Holandskom...hebi ga sta je... Inace je originalno i na uputstvu je obelezeno brojem 29.
Aj mi sad kazi kako se to koristi
Comment
-
-
Koliko ulja staje u 1.8 16v motor?
Koji je interval zamene filtera vazduha i filtera goriva za pomenuti motor?
Koliko staje antifriza u rashladni sistem i koji antifriz sipati?
Eto brzo i konkretno.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Originally posted by SrdjanKoliko ulja staje u 1.8 16v motor?
Koji je interval zamene filtera vazduha i filtera goriva za pomenuti motor?
Koliko staje antifriza u rashladni sistem i koji antifriz sipati?
Eto brzo i konkretno.
Comment
-
-
Antifriz - crveni
Sto se tice servisa ja na mojoj 406 1.8 16v menjam sve filtere (goriva,klime, vazduha i uljai) ulje a na svakom drugom svecice.
4.5l ulja Esso. Antifriz trebalo bi da se menja na 2-3 g.
kad sam menjao antifriz uzeo sam ga u Veranu - crveni
Comment
-
Comment