Auto do 4000e

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Jel se nesto desava, jel kupljeno nesto?

Comment

• Flavio
      CBC Senator XXL
      • 13.06.2006
      • 1926
      • 012 Centar
      • KaraWagon 1.4T.Spark

Originally posted by Durango
      Ovaj u sredini je auto clana ovog foruma sa nickom "Darth Nautilus" valjda. Mislim da je vrlo interesantna kupovina za te pare!
      Jeste,a pre toga je bio kod @milosh024 .
      I on (auto) ima temu/e u Alfa Virusu .

Comment

• spaghetti
        CBC Član
        • 26.09.2008
        • 35
        • Pozarevac

Ma jos uvek ništa. Imao sam buran vikend =]

Comment

• Dren
          CBC Senator XXL
          • 24.08.2005
          • 1068
          • Sarajevo

Da ti zavidimo, ili da suosjecamo s tobom...?

Drzi se !

Comment

• spaghetti
            CBC Član
            • 26.09.2008
            • 35
            • Pozarevac

Evo mene ponovo. Malo sam gledao oglase, zvao. Postoji li alfa 146 boxer 98. god? Boxer jeste cim je 1.3.
            Uostalom evo link http://www.mojauto.rs/polovni-auto/277179
            Na sta generalno obratiti paznju, onako na prvi pogled?

Comment

• bojanTI
              CBC Senator XXL
              • 04.01.2006
              • 870
              • Pancevo

Pa na prvi pogled kao i na svaki drugi polovnjak, nema tu neke nauke...
              Ali odvezi je do majstora na detaljniji pregled, opet kao i svaki drugi polovnjak...
              In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• spaghetti
                CBC Član
                • 26.09.2008
                • 35
                • Pozarevac

Nešto me mamo buni. Koji je to motor 1.3? Boxer ili TwinSpark?
                Gledam malo oglase i vidim na jednom autu, tj na gepeku 1.3, a na drugom 1.4, a vlasnici kažu da su boxeri. Šta je u stvari tačno?

Comment

• bojanTI
                  CBC Senator XXL
                  • 04.01.2006
                  • 870
                  • Pancevo

Konkretno je razlika samo u trzistima na kojima je auto prodavan, a cini mi se da je zapremina 1350 cc..
                  In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.

Comment

• spanjeli
                    CBC Senator XXL
                    • 17.09.2005
                    • 532
                    • Nis

Ja bih ti dao jedan iskreni savet da batalis sve boxere a pogotovu te od 1.3l ,preteska je karoserija za taj motor,zbog toga losije ide i dosta trosi u odnosu na TS iste kubikaze... pozzz
                    Originally posted by Sheta_Junior
                    Tata izadje iz kola, pogleda pored puta jarak, katakombe, ali vidi da ce da prodje. Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak, digne ga na put, stane na put, spusti citrica, i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!

Comment

• Darth Nihilus
                      CBC Senator XXL
                      • 13.04.2005
                      • 417
                      • Srbija, Paracin

Originally posted by spaghetti
                      Evo mene ponovo. Malo sam gledao oglase, zvao. Postoji li alfa 146 boxer 98. god? Boxer jeste cim je 1.3.
                      Uostalom evo link http://www.mojauto.rs/polovni-auto/277179
                      Na sta generalno obratiti paznju, onako na prvi pogled?
                      Bokser se 98g nije proizvodio. Mislim da je taj auto max 96g.
                      Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• mb12
                        CBC Senator XXL
                        • 06.11.2006
                        • 640
                        • Vrbas
                        • Mazda 626 2.0 TD

Originally posted by Flavio
                        Nacelno,za tu kintu imas izbor od '91. do '96. godista,u "B" (Punto) i "C" (Golf) segmentu.
                        A , Astra F ? ...za te pare moze da se pazari Astra, od karavana, sedana, hečbeka sa 5 i sa 3 vrata...znači ako je varijanta za grad, onda hečbek ( mada nevidim sada razlog ako bi ti Astra došla u razmatranje i ako naletiš na sedan i karavan za te pare, a da je dobra ponuda , da ga neuzmeš zato što su malo duži )

Računaj kod Astre F na dobar 1.6 benzinac ( izdržljiv za gradsko njakanje, potrošnja sasvim pristojna ako je motor u normalnom stanju, i generalno izdržljiv,ako se normalno koristio i održavao 400000 km na satu da pređe bez generalke je normalno .... cena ubacivanja plina niska ) pristupačno i jeftinije održavanje...takođe sa druge strane računaj na lošiju limariju od konkurencije ( jbg, što je istina... istina je ) al ko što neke reče, Opel ne "troši" mehaniku nego limariju ...sve ima svoji prednosti i mane, stvar je u tome da ti vidiš šta je tebi prioritet i šta te neće nervirati

Comment

• Flavio
                          CBC Senator XXL
                          • 13.06.2006
                          • 1926
                          • 012 Centar
                          • KaraWagon 1.4T.Spark

Boxeri su izlazili iz fabrike do XII'96. .
                          Moze se tolerisati ako se auto vodi na '97.god. dok je vec '98.god. sumnjiva rabota .Proveriti u ePeru,za pocetak .
                          Boxer 146 1.3 ili 1.4 je jedan isti motor,rece @bojanTI.Kubikaza je uvek 1351ccm.Motor 1.4TS ima 1370ccm.

Ova 146 iz oglasa se prodaje vec skoro godinu dana ,vidim je povremeno u prolazu.
                          Cenim da sa novcem koji imas,mozes lako ubosti Alfu koja ima i klimu .

@mb12,ee,sad si mu preporucio bas.Trulex,pa jos karavan .Ko kupuje Opel,i to krompirwagen a stim da ga ne tovari i tegli njime .
                          Golfa sam naveo samo kao opstepoznat reper u trzisnom segmentu .
                          Sad ozbiljno .Mislim da iz tih godina i za tu kintu,Opeli nikako nisu za preporuku,sem bas za poklonike brenda .

Comment

• bojanTI
                            CBC Senator XXL
                            • 04.01.2006
                            • 870
                            • Pancevo

Ne Astra F, nema to smisla...

Comment

• mb12
                              CBC Senator XXL
                              • 06.11.2006
                              • 640
                              • Vrbas
                              • Mazda 626 2.0 TD

Originally posted by Flavio
                              Boxeri su izlazili iz fabrike do XII'96. .
                              Moze se tolerisati ako se auto vodi na '97.god. dok je vec '98.god. sumnjiva rabota .Proveriti u ePeru,za pocetak .
                              Boxer 146 1.3 ili 1.4 je jedan isti motor,rece @bojanTI.Kubikaza je uvek 1351ccm.Motor 1.4TS ima 1370ccm.

Ova 146 iz oglasa se prodaje vec skoro godinu dana ,vidim je povremeno u prolazu.
                              Cenim da sa novcem koji imas,mozes lako ubosti Alfu koja ima i klimu .

@mb12,ee,sad si mu preporucio bas.Trulex,pa jos karavan .Ko kupuje Opel,i to krompirwagen a stim da ga ne tovari i tegli njime .
                              Golfa sam naveo samo kao opstepoznat reper u trzisnom segmentu .
                              Sad ozbiljno .Mislim da iz tih godina i za tu kintu,Opeli nikako nisu za preporuku,sem bas za poklonike brenda .
                              Pa, baš se nebih složio da nisu za preporuku, ali svako ima svoju tačku gledišta. Za te pare nemože sve da dobije u jednom automobilu,a i inače se nemože sve dobiti u jednom automobilu. Eto npr, mene taj krompirvagen kako ga ti nazva služi extra. Od januara 2005 pa sve do sada nije imao nikakav ozbiljan kvar , osim redovnog održavanja, a to je nekih pređenih 40000 km. Sada pokazivač pokazuje skoro 200000 km i motor neposustaje, tj nema ni traga posustajanja, bilo 35 stepeni ili minus 20...to je rezultat rasterećenog motora od 1598 ccm i 55 kw. Znači nije za neke stret race varijante, već da služi svrsi...

Elem, Astra F, je najprodavaniji Opel model ikada. Znači samo Astra F ( 1991-1998 ) i to 4,13 miliona...brojke nelažu, ali kao što sam rekao sve je stvar ukusa...

Pozdrav!

P.S. Al su Alfisti napali Opel ( shala mala )

Comment

• Flavio
                                CBC Senator XXL
                                • 13.06.2006
                                • 1926
                                • 012 Centar
                                • KaraWagon 1.4T.Spark

Da ne idemo u off i pricamo ciji je duzi ,rekli smo okvirno svoje .Ako covek ima jos nejasnoca,pitace .
                                Pozz !

Comment

Working...
                                X