Evo jednog 850 koji malo cudno izgleda od pozadi i od napred.....Vlasnika sam pitao kakva je modifikacija u pitanju?Kaze nista sve je fabricki sem ispravki na motoru.....Meni je tu nesto cudno bilo pa evo postavljam par slika da bolji poznavaoci pogledaju o cemu se radi.....Inace auto je na prodaju i jako mi se dopao za moju kolekciju....Inace auto je 91 godiste presao 205.000 km....399ks
Ako vec hocesh (i mozhesh) da svojoj kolekciji dodash jedan 850CSi onda mislim da bi ovog trebalo da zaobidjesh. Iz vishe razloga, samo da nabrojim neke bitnije:
- Kao prvo 850 CSi je takoreci jedna od automobilskih ikona svog vremena, i ja bih (shta bi bilo... ) na tvom mestu trazhio primerak u izvornom, originalnom obliku. To nije auto kojem "stoji" karabudzenje a kod ovog konkretnog ima poprilichno "zahvata" na prednjoj masci, ovaj gloopi "usisnik" na haubi mu stoji jako ruzhno, ali i zadnja svetlosna grupa je "ispomerana", i u originalu treba da izgleda ovako:
- a ne ovako:
Pa mu josh i okachio "M" bedz?
Ne znam zashto je ovo radjeno, ali kao shto rekoh to vishe nije "to", i pravi zaljubljenici bi zaobishli ovaj primerak koji je ovim izgubio i na originalnosti a i na vrednosti, jer ovakvi karabudzi kod poznavalaca ce samo da spuste, nikako da podignu cenu. Originalnost je ono shto se kod ovakvih automobila placa, a ovo vishe nije originalan automobil.
- Kao drugo, kazhesh da ima "ispravki na motoru". Samo se pitam koji je to struchnjak "ispravljao" neshta na motoru koji je upakovalo Motorsport odeljenje? Taj motor je nastao tako shto je motor M70B50 preuzet iz modela 850i, "M" odeljenje BMW-a ga je preradilo i pojachalo tako da je to potpuno novi motor koji je dobio oznaku S70B56 i kao takav je zapravo bio spremljen za verziju M8 koja (nazhalost) nije ugledala svetlost dana. Znachi, to je bio motor koji je do tog trenutka bio najjachi koji je BMW ikada napravio za putnichki program, i ne znam ko je imao ideju da neshta chachka na najjachem motoru koji je do tog momenta proizvelo Motorsport odeljenje? Elem. shta god da je radjeno to je svakako svetogrdje Ovo je josh jedna stvar zbog koje bi ovaj primerak valjalo zaobici, jer je tuniranje Motorsportovih motora ******shtina, drugi komentar nemam.
- Na ovom autu su izmenjeni i izduvi, i nedostaje mu i zadnji stabilizator/difuzor na zadnjem braniku. Josh jedna stvar zbog koje ovo nije vishe "onaj" auto, a to znachi da nije za preporuku kao model koji se kupuje iz gushta i istinske zaljubljenosti. Ovo vishe nije kolekcionarski primerak, nazhalost, i ko zna shta je sve tu cheprkano oko motora i automobila "u kompletu". Shta god da je radjeno - radjeno je bez potrebe i po meni je ovo unishten auto. Obzirom na mali broj proizvedenih primeraka, mogu samo da kazhem - shteta!
Zuta osmica je sada u Jerkovicu.Video sam je prvi put pre dosta godina,i prosli mesec opet.Mislim da nije bivsa Vukoviceva,jer mi ne lici na CSI,mada,vidim da je zadnji branik menjan,ali se vidi da je auto imao burnu proslosti da je dosta ofucan...
Comment