Bilo bi super ako bi mi preporucio servis negde na Novom Beogradu,može i Zemun.... hvala!
Majstori za nase Peugeote - Preporucite Peugeot servis
Collapse
X
-
Ja sam radio neke popravke u servisu Nikola u Batajnici.Oni su ovlašćeni za Pežo-e .
Bili su jako ekspeditivni , stručni i povoljni .Jedini minus je lokacija .
Na N.Beogradu nisam nigde išao pa nemam preporuku.Ali u predhodnim postovima ljudi hvale servis Goran u Zemunu.
Ja bi probao kod njega .
Imaju svoj sajt .
Comment
-
-
ja imam pezoa 206 2.0 hdi i nemam bas lepe reci za peugeot servis goran iz zemuna, 20 dana su mi drzali auto palilo se anti polution faulti ili tako nesto, te nevalja ovo te nevalja ono, i uvek isto, na kraju nisu dizne dobre 300e, posto sam vozio fiata pre odem do servisa bogunovic i oni mi daju tel od majstora boleta sa vozdovca, covek ga zakaci za lap top, video sta je video, skinuo neki deo ocistio, rekao da sipam neki aditiv za dizne u gorivo, sad auto radi ko sat, popravka trajala pola sata, topla preporuka majstor bole vozdovac
Comment
-
-
Odg: Majstori za nase Peugeote - Preporucite Peugeot servis
dobio sam neke mnogo zajebane parking senzore uz auto.... koji kad je auto parkiran rade i osmatraju prostor, i ako se drubo vozilo koje se parkira priblizi mom auto, onda moj krene da mu ablenduje i svira!
anyway gde mogu da ugradim te parking senzore a da bude pouzdano?
Comment
-
-
Originally posted by Milenko View PostJa sam radio neke popravke u servisu Nikola u Batajnici.Oni su ovlašćeni za Pežo-e .
Bili su jako ekspeditivni , stručni i povoljni .Jedini minus je lokacija .
Na N.Beogradu nisam nigde išao pa nemam preporuku.Ali u predhodnim postovima ljudi hvale servis Goran u Zemunu.
Ja bi probao kod njega .
Imaju svoj sajt .
Imate i "Pežo servis Jovanović" u Sitničkoj broj 5 na Senjaku, tamo je mastor Željo, izuzetno kvalitetan majstor.Telefon je: 3690-963.
Tu je i "Trend Pežo servis", Svetozara Miletića broj ?, Tel. 2753-707. Ovaj servis servisira i Renoe i Citroene.
Comment
-
-
imam pezo 206 i kad sam ga kupio alarm je bio iskljucen imam jedan mali kljucic i moze da se ukljuci i iskljuci hteo bih da ga ponovo ukljucim ali neznam postupak a i onaj diler koji mi je prodao auto nije imao pojma kako se to radi.hto bih sad da mi proradi daljinsko zakljucavanje i sve operacije koje idu uz alarm --naravno ako je moguce--HVALA --
Comment
-
-
Originally posted by brm brm View Postja imam pezoa 206 2.0 hdi i nemam bas lepe reci za peugeot servis goran iz zemuna, 20 dana su mi drzali auto palilo se anti polution faulti ili tako nesto, te nevalja ovo te nevalja ono, i uvek isto, na kraju nisu dizne dobre 300e, posto sam vozio fiata pre odem do servisa bogunovic i oni mi daju tel od majstora boleta sa vozdovca, covek ga zakaci za lap top, video sta je video, skinuo neki deo ocistio, rekao da sipam neki aditiv za dizne u gorivo, sad auto radi ko sat, popravka trajala pola sata, topla preporuka majstor bole vozdovac
Comment
-
-
Gledao sam nekog Pezoa 308 benzinca na oglasu, pa mi treba dobar majstor da ga baci na dijagnostiku i pretrese kako valja. Trebala bi mi preporuka za BG, Banjica recimo,posto je auto tamo.
Da li je kilometrazu moguce proveriti pouzdano ili da verujem servisnoj knjizici posto je kupljen u BG kod Verana?
Comment
-
Comment