Majstori za nase Peugeote - Preporucite Peugeot servis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

Re: Majstori za nase Peugeote - Preporucite Peugeot servis

Najverovatnije je nesto do kvacila,potisni lezaj ili ti druk lager...ako je stvarno presao 90 k km ne verujem da su lezajevi u menjacu,mada nije iskljuceno...u svakom slucaju idi kod nekog strucnog

Comment

• zuksi
      CBC Član
      • 20.12.2006
      • 22
      • Beograd

ima li ko iskustva sa pezo servisom Mitrovic ?
      cene/kvalitet radova/korektnost ?
      ... i believe when you tell a story it can become a truth ...

Comment

• g-a-g-i
        CBC Početnik
        • 27.06.2010
        • 1
        • beograd

Pošto su mi gospoda iz Verana zeznula auto još pre 3 godine koji je bio skoro nov,
        (toliko da sam pisao mail direktno u Francusku pa su ih ovi ''peglali'', a zatim iz Verana me zvali da dodjem i da mi završe sve i
        čudili se kako sam smeo to da uradim)...
        ...uglavnom jednu stvar nisu uspeli da povrate u normalno stanje...
        A to je...da kad se auto zagreje,u leru ima nemiran rad i stalno obrtaje smanjuje na 400 i vraca na 650 obr/min i tako varira stalno..
        pogotovo ako je i klima upaljena...
        Za to im je objasnjenje prljavo gorivo...mada mi često čistimo dizne zbog toga...ništa se tu nikad bitnije nije popravilo... :/
        Moje lično mišljenje je da je ili do kompjutera,zaprljenosti leptira gasa ili step motora...
        Uglavnom oni to nikad nisu znali da reše...i moj ćale se pomirio sa tim...a ja nikako...jer me užasno nervira kad stanem na semaforu...

U pitanju je 206 1.4 16v 90ks
        Molim vas preporučite mi dobrog dijagnostičara i majstora u Beogradu....koji bi mogao ovo trajno da reši...

p.s. Dizne nisu sigurno jer i kad su nove stavili ništa se nije promenilo...a ni katalizator (i on je promenjen)...

Unapred zahvalan forumašima dobre volje )

Comment

• Peugeot 206 2d
          CBC Početnik
          • 13.07.2010
          • 3
          • Beograd

Treba mi hitno pomoc! Alarm mi je blokirao automobil i ne da mi da ga upalim. Naime, kada dam kontakt, druga pozicija, kljuca, cuje se samo cak-cak. Ne moze da spoji. Ne pomaze ni skidanje kleme sa akumulatora, ni brisanje svih spojeva. Sada mi je skinuta skroz klema da ne bi piskao! Komsija kaze, ne znam kako je to zakljucio, da je neko hteo da obije automobil preko 5-tih vrata. Verano ne moze da dodje, previse posla, a Panter ne dolazi inace.
          Inace, iz mog iskustva, Verano je katastrofa (auto je kupljen preko njih ali su uzasni, neljubazni, deru kao ludi a nista ne poprave), Panter su skupi i nekada su uradili fantasticno a nekada uzas! Valjda zavisi kom majstoru dopadnes. Za sada ne idem nikuda.

Puno pozdrava,
          Sandra

Comment

• gorans
            CBC Senator XXL
            • 09.03.2010
            • 1525
            • Beograd

Ako nije problem navedi malo vise podataka o uatu i da li je alarm fabricki ili je ugradjen u veranu ili na nekom drugom mestu i koji je alarm.

Comment

• Peugeot 206 2d
              CBC Početnik
              • 13.07.2010
              • 3
              • Beograd

Gorane, hvala na odgovoru. U pitanju je 206, 1.9 dizel, fabricki alarm, kupljen u Veranu. Medjutim, na ovom forumu sam nasla proceduru kako odblokirati alarm: otvoris prozor, vozacev, i haubu, zatvoris sva vrata i zakljucas, cekas 5 min, skines klemu sa akumulatora (+), cekas 15 sec, vratis klemu, cekas 10 sec, kroz prozor ukljucis sva cetiri, cekas 5 sec, udjes u kola i upalis. Stim sto je kod mene bilo sve blokirano pa sam proceduru ponavljala 6 puta i na kraju sam uspela da upalim. Inace bila sam i na telefonskoj vezi sa majstorom, Goran pezo servis iz Zemuna, i covek zna na daljinu tacno sta je automobilu. Odlican je i ja ga rado preporucujem.
              Pozdrav!

Comment

• gorans
                CBC Senator XXL
                • 09.03.2010
                • 1525
                • Beograd

Drago mi je da si resila problem

Comment

• CikaKure
                  CBC Senator XXL
                  • 14.08.2005
                  • 668
                  • Beograd

Originally posted by Peugeot 206 2d
                  Inace bila sam i na telefonskoj vezi sa majstorom, Goran pezo servis iz Zemuna, i covek zna na daljinu tacno sta je automobilu. Odlican je i ja ga rado preporucujem.
                  Pozdrav!
                  Pošto rado preporučuješ tog odličnog majstora, predlažem ti da ponekad proveriš cene delova koje ugrađuje u automobil kao zamenske. Mislim da bi moglo da ti se isplati da se provozaš do Verana umesto da ti on nabavlja delove i da ti pored cene rada (u koju uopšte ne ulazum) zaračunava nešto drugačiju cenu delova tih istih delova koje kupuje u Veranu, ne po maloprodajnim nego po nekim drugim, nižim, cenama. Pozdrav!

Comment

• Peugeot 206 2d
                    CBC Početnik
                    • 13.07.2010
                    • 3
                    • Beograd

Sa Veranom sam TOOOLIIIIIKO nezadovoljna da bolje i vise platiti ali ti ljudi posao odrade kako treba! Na kraju, svako ima svoje misljenje i iskustvo naravno. Pozdrav

Comment

• CikaKure
                      CBC Senator XXL
                      • 14.08.2005
                      • 668
                      • Beograd

Ne znam da li smo se razumeli: čovek ti naplati deo koji kupi u veranu 50% više, i onda naplati cenu rada na zameni dela. Što ne bi kupila sama sama taj isti deo, i otišla kod istog majstora da ti ga ugradi?
                      Nisam stručnost dovodio u pitanje, nego ljudske osobine.
                      I da dodam, sa Veranom sam i ja bio nezadovoljan.

Comment

• diona
                        CBC Početnik
                        • 18.08.2010
                        • 1
                        • beograd

Originally posted by CikaKure
                        Originally posted by Peugeot 206 2d
                        Inace bila sam i na telefonskoj vezi sa majstorom, Goran pezo servis iz Zemuna, i covek zna na daljinu tacno sta je automobilu. Odlican je i ja ga rado preporucujem.
                        Pozdrav!
                        Bi li ostavila molim te neki kontakt za taj Goran servis u Zemunu ? Hvala unapred.
                        Ima li neko iskustva sa ovlascenim servisom Tedra ??

Comment

• JKK 206cc
                          CBC Početnik
                          • 09.09.2010
                          • 1
                          • Beograd

Pozdrav svima.
                          Juče kupih 206 cc 2002. Naravno pošto kiše nije bilo, testiranje propustljivosti krova veštačkim putem nije pokazala problem, a koji je večerašnja provala oblaka otkrila.
                          Već sam čula dosta pozitivnih komentara za servis Goran u Zemunu.
                          Da li iko ima info gde se mogu menjati kederi za pokretni krov na 206cc, u Bg naravno?
                          I imate li ideju koliko bi to moglo da košta?
                          Problem nije u samom krovu, već su kederi očvsli, pa prozor ne naleže kako treba na njih, već se samo nasloni, i izmedju naravno prolazi voda.
                          Hvala na svako savetu
                          Pozz

Comment

• Pera88
                            CBC Početnik
                            • 12.02.2011
                            • 4
                            • Beograd, Banovo brdo

Treba mi kontakt nekog servisera sa prenosnom dijagnostikom koji izlazi na teren, a da zna šta radi i da neće da me odere. Lokacija, Banovo brdo. Relativno je hitno, hoću što pre da probam da ustanovim problem a neću da ga šlepujem u servis, ne znam čak ni gde bih ga šlepovao. Jel je imao neko iskustva sa ovim?

Comment

• veki82
                              CBC Početnik
                              • 07.07.2011
                              • 4
                              • Beograd

Imam Peugeot 206 1,4 HDI i u toku vožnje mi ponekad zablokira volan kada skrećem u desno...Takođe se čuje šuštanje vazduha iz kočnice, ali kada je pritisnem šištanje prestaje.
                              Da li ima neko savet gde da ga teram na popravku i o čemu je reč?
                              Hvala unapred.

Comment

• Milenko
                                CBC Član
                                • 11.11.2008
                                • 75
                                • Beograd
                                • Reno Megan 3 1,5 dci

Ovo su problemi koji treba hitno da se provere.Možda je sve u redu ali bi provera stručnjaka bila vrlo korisna.
                                Za preporuku o servisu treba da kažeš gde ti odgovara , grad , deo grada .

Comment

Working...
                                X