Meni je bas za Vaskrs palo crevo koje dobavlja benzin sa karburatora. Sto ti kazes, bilo je pranje samo tako. Za 400m voznje je potrosio 1/4 rezervoara.
A tek miris
Šeki is on the road, Šeki is on the road again...
Uputstvo za sve clanove foruma:
Ukoliko nekoristite redovno aparat, imacete velikih problema sa dizanjem. Meni je trebalo 3 dana da ga dignem a stajao je samo 6 meseci...
CD kompletan radionicki sa podacima, alatima, nacinom postavljanja, rasturanja..... ma uzivasncija 1860 strana ciste mehanike, elektronike... javi se da ti dam
Ajmo redom nova dogadjanja.
Lupka meni nesto vec par hiljada km. Ja neobracam paznju i pojacavam muziku. Kad juce pufff ode hauba u vis jedno 30cm. Pukla mi solja amortizera na XM-u...
Onda smo iscupali amortizer, odsrafili 4 srafa i iscupali ostatak solje:
Rupa na kosu:
Bomba u ruci...
Onda smo pakovali:
mali tehnicki problem jer je prilikom pucanja solje pokidano i povratno crevo za amortizer. Isto crevo kosta 800din ali nije moglo da se nadje u Rakovici gde je auto ostao pa je nastavljeno gumenim sirim crevom. Inace povratna creva nemaju gotovo nikakav pritisak u njima te se mogu lako nastaviti.
I na kraju sve spakovano:
Evo i inkriminisane solje, naravno da se ispravna nalazi u jednom komadu
I XM na tockovima ode u noc...
P.S.
Cela zahebancija kostala me je nesto zivaca, i oko 50EUR-a
P.S. Danas mu je istekla registracija nemogu bre da se navoyam ko covek s njim...
1. Nova solja je oko 200 EUR-a
2. Cena rada je recimo oko 30% cene dela znaci 60tak EUR-a
3. Polovna solja u BGD-u je 120 EUR-a
4. Slepanje do majstora zavisi gde vam pukne solja je do 50 EUR-a
Znaci ako ti radi majstor onda te kosta minimum 200 EUR-a sa slepanjem
Ako trazis deo i nadjes ga u Sapcu kraj Save, onda te deo kosta 50 EUR-a
Dalje ako ga sam zamenis onda nemoras da slepas auto. Znaci prodjes minimum 150EUR-a manje. Uradi sam se stvarno isplati...
Comment