Skines crevo sa lhm rezervoara i prebacis ga u otvor za dolivanje i gledas....
CITROEN XM
Collapse
X
-
-
Stabilizator desni zreo za zamenu kupujem danas. kosta oko 800din. Menja se relativno lako pa cemo videti...
Inace moram da zamenim i semering na diferencijalu na duyoj poluosovini to cu sada u paketu...
Comment
-
-
To me i nervira, mada zadnji put dobio sam na izgled odlicnu sponu, nadam se da ce doci stabilizator od istog proizvodjaca...
Comment
-
-
bio sam na terenu (V. Morava) kod Paracina, i u jednom selu, mislim Drenovce... nadjem Cirtoenov servis (deluje odlicno) i pitam za ratkapne, kaze Dejan majstor (063/804-7704) da pogleda Maja (saradnica) u bazi... i stvarno nadje ih... ali nema ih u ponudi za narucivanje, nema veze, zato uzmem polovne migavce sa halogenim svetlima po 2000 din...
i tako trazim dalje ratkapne, citroendzija ako sam dobro razumeo imas jednu?
Comment
-
-
Zamenio stabilizator. Uh koliko dobitka za samo 900 din. Mislio sam da mi se prednji deo raspada kad udarim u rupu.
Koliko ce da traje to cemo videti...
Comment
-
-
Originally posted by citroendzijaovakva...
Imam u planu da dodem u NS u septembru, pa kad ces jos traziti i ja da jos ne prodajem auto, onda ti jih mogu donet. Za sada (poslije 2 mjeseci) jos nema neki pravi interes tako da u tom slucaju mozda cu ga i dati u rashod i onda mozem da vam donesem puno ostalih dobrih dijelova
Comment
-
-
Originally posted by djukicZamenio stabilizator. Uh koliko dobitka za samo 900 din. Mislio sam da mi se prednji deo raspada kad udarim u rupu.
Koliko ce da traje to cemo videti...
Comment
-
-
Comment