ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kilson
    Moderator
    • 09.10.2004
    • 3216
    • NoviBGD
    • AR 75 GT

Koni ima kod nas, zastupnik je Dinara trade i nalaze kod trosharine... Cena je veoma dobra.
    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Gruja
      CBC Senator XXL
      • 09.02.2006
      • 614
      • Bgd
      • Alfa 75 TS

Svojevremeno sam od jednog prodavca cuo da Bilstein koji se ovde kod nas prodavao nije bas zlatan... imao je jako mnogo reklamacija pa je i prestao da ih uvozi i prodaje...

Koni Sport (oni zuti, sa podesavanjem ) mogu da se kupe kod nas, bese oko 250-260e komplet za sektasicu..
      Prodaje ih Dinara, kod trosarine...

edit: evo pretece me Laki
      Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• superfly tnt
        CBC Senator XXL
        • 29.05.2006
        • 609
        • Zagreb

neznam o kakvim modelima je rijec ali ovaj dotican bilstein je njihov vrh za sektamobil. kao i koni zuti. koliko sam shvatio je da je bilstein tvrdji u stiskanju od konija( to je uglavnom moja zamjerka koniju) koni je mekan a u povratu je pretvrd ako ga napucas do kraja. na serijske oporuge i torzionke potpuno neiskoristivo. na gtv forumu kazu da je bilstein pogodjen taman.

za primjer: prednji koni kod mene na najdtvrdje. stisnem auto propadne oko 3cm, da se vrati na pocetni polozaj treba oko 5-6 sekundi. dakle preeetvrdo u povratu.
        TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
        nova stranica

Comment

• JaMaL
          CBC Senator XXL
          • 14.04.2007
          • 448
          • JaMaL

OK zahvalan... nasao sam neka 3 dilera bisteina ovde i kontaktirao ih.. videcemo da li moze sta moze i koja je cena... i da li mogu da ih dobijem pre nove godine

Niko mi nista ne rece za diskove i plocice?

Comment

• Friš75turbo
            CBC Senator XXL
            • 22.06.2005
            • 545
            • Novi Sad

Ja mogu samo pohvale da iznesem na račun Bilstein-a, pošto se (ja) vozim "na njima" 3god, a na Sektomobilu su ko zna od kada!

Evo jedne poslastice:
            Alfa Romeo 75 2.0 TS 8v with ROTREX kompressor, 278Hp/368Nm (1.1bar boost), JE pistons (7,5:1CR).

EXTRA!!!
            http://www.myspace.com/perodefformeroklan

Comment

• superfly tnt
              CBC Senator XXL
              • 29.05.2006
              • 609
              • Zagreb

krasno http://au.youtube.com/watch?v=DbTUAgPEXBs

evo sta kazu ljudi
              http://www.alfabb.com/bb/forums/milano- ... hocks.html
              TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
              nova stranica

Comment

• ljube-kugla
                CBC Senator XXL
                • 04.05.2006
                • 1531
                • batajnica

e danasi mi propiski donji cilindar kvacila,pa reko aj da ga zamenim,da zemnim i lamelu koju sam licno pakovao i nisam zadovoljan zbog prevelikog sirenja odnosno suvise se razmicu obloge i jednostavno ne odvoji dovoljno kvacilo pa krci u prvu i rikverc,i zamenim kardan koji je bio na balansiranju,sutra cu jos malo ozraciti kvacilo posto me je oterao vetar
                ko na nas krene iz mesta je naje&o
                a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• Nigy
                  CBC Senator XXL
                  • 13.04.2006
                  • 921
                  • BGD

Napred imam ove nazad neke sive Bilstein (ne mogu da iskopam fotku) iako je sve iz Italije, nista spektakularno ne lezi...

Zute Koni jos nisam stavio na makinu, ali mogucnost stelovanja mi se vise svidja od nekog fabrickog podesavanja. Jeste da sporije vraca, al' nisam ni planirao da ih zavrnem do kraja.

Za diskove i mene zanima odgovor, jer nista kvalitetno kod nas nisam nasao. Stavio sam kod sebe Lucas jer je to bilo naj bolje sto iskopah...

@Friš75turbo
                  Kako je resio razdvajanje hilzni na tolikom pretisku i koji je dihtung glave koristio?

Originally posted by Jovana
                  Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)

Comment

• Friš75turbo
                    CBC Senator XXL
                    • 22.06.2005
                    • 545
                    • Novi Sad

Na žalost, nemam nikakvog pojma o tim detaljima...
                    http://www.myspace.com/perodefformeroklan

Comment

• ljube-kugla
                      CBC Senator XXL
                      • 04.05.2006
                      • 1531
                      • batajnica

ja probao 284mm 26mm ali moraju bar 16'' felne,i sa malom doradom,omega mv6
                      ko na nas krene iz mesta je naje&o
                      a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• Gruja
                        CBC Senator XXL
                        • 09.02.2006
                        • 614
                        • Bgd
                        • Alfa 75 TS

@jim mojo

Evo linka za neke diskove: www.motorsportworld.co.uk

Ima raznih, busenih, brusenih, punih.. ma sta hoces..
                        Samo skupi su ko djavo... TarOx je oko 180 funti za prednje...

Nazalost, nije ovde, ali ako mozes da narucis samo napred...
                        Transaxle u krvi...

Comment

• Darth Nihilus
                          CBC Senator XXL
                          • 13.04.2005
                          • 417
                          • Srbija, Paracin

dekideki je skoro stavljao Brembo na svoju 155, mislim da je i kačio adresu uvoznika. Zašto ne pogledate kod njih?
                          Do not underestimate the power of the Dark Side

Comment

• Gruja
                            CBC Senator XXL
                            • 09.02.2006
                            • 614
                            • Bgd
                            • Alfa 75 TS

Moze i to, ali Brembo za 75icu ima samo klasicne, pune diskove...

Ko hoce vise - mora kod drugog
                            Transaxle u krvi...

Comment

• kilson
                              Moderator
                              • 09.10.2004
                              • 3216
                              • NoviBGD
                              • AR 75 GT

Meni su stigli zadnji diskovi od firme "Car" www.car.it - preporuka od CBC Shop-a (bio mi je problem naci za V6) cena je oko 50 eur (za par). Inache imaju i sportski set, ali je obichno duplo (i josh malo) skuplji. Upario sam ih sa Jurid plochicama oko 25 eur (set), ali nishta ti ne mogu reci dok ne sklopim moju drtinu (a to nece biti uskoro)... Napred su mi diskovi ok, ali sam za svaki sluchaj uzeo novi set plochica (Ate) = 20 eur na kombinaciju.

Nishta ti ne znachi ovo jer nisam testirao, ali makar znash cenovni rang...
                              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• JaMaL
                                CBC Senator XXL
                                • 14.04.2007
                                • 448
                                • JaMaL

realno cu pogledati brembo opciju... ako moze kod nas da se nabavi to mi izgleda najisplativije jer na 148 ks kapiram da mi bolje trenutno ne treba... ako se bude nesto menjalo na tom polju onda ce se razmisljati i o boljim kocnicama... plocice ko plocice... jbg to sam provalio da moram da probam par komada pre nego sto vidim koje mi leze kao i na svakim kolima... tako da krecem sa ate pa posle cu uzeti i pagid i lucas... na vecini kola mi je pagid najbolje lezao za gradsku voznju... mada su se uvek trosile ko lude... tako su i kocile ... pa cu onda odluciti...
                                Kod mene plocice ne traju dugo, koristim kocnicu vishe nego kocenje motorom u normalnoj voznji

U klasicno srpskom biznis maniru svi su me iskulirali za bilstein tako da cu sutra morati da zovem telefone direktora jer me prodavci totalno kuliraju i vichu neznamo, nemamo itd... mozda... nisu ni oni sigurni sta pricaju... ali znaju da ih mrzi da provere... ako nista stici ce mi iz nemacke od drugara ali tek za 20 dana onda... jbg...

pa lagano... kako ide ovo vreme i nece mi trebati ranije...

p.s. nisam znao koliko je nemoguce naci felne za sektasicu... zvao sam par ljudi i samo su mi se nasmejali na et30 i 5x98... bilo koje velicine... tvoje su killaz extra ja sam ih gledao na ebayu nemackom ali su ih prodali nisam tada imao kako da ih dopremim... mislim danko jedini ozbiljan je rekao da ima neki et40 ili tako nesto i da ga okrenem za 10 dana kada mu stignu nove... ostali su krajnje neozbiljni...

Comment

Working...
                                X