ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ljube-kugla
    CBC Senator XXL
    • 04.05.2006
    • 1531
    • batajnica

u vecini prodavnica rade ljudi koji su se zaposlili preko veze i nisu ni upola strucni za taj posao,a tako i poznaju delove,znaju za sponu od golfa plocice za audi 80-100,rame za keca,amortizer za ladu proveravaju po ceduljama,ja sam u dosta prodavnica svratio i sta god sam pitao za alfu,ili nesto slicno tome,ili slegnu ramena ili otvore svesku i knjigu i uporedjuju neke kataloske brojeve ili po uzorku traze sliku i kad nadju,kazu nema,jel imas lezaj te i te dimenzije a on pita za koji auto,kad kazem,bez ustrucavanja drmne glavom i kaze nema,a onda nastupa moje poznavanje mehanike i uporedni delovi,pa kazem,ova dimenzija od golfa,ova druga od lade,itd,itd
    ko na nas krene iz mesta je naje&o
    a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• vlasta
      CBC Član
      • 14.02.2007
      • 18
      • N.BGD stari merkator
      • alfa75 1,6ie

Nigde nisam nasao koji semrrinzi-dimenzije idu na radilicu motora prema
      kardanu,jel neko to skoro menjao,zna dimenziju,i da li je negde obradjena zamena semeringa. Moja 75 1,6i je sva masna na tom delu i mozda je to uzrok sto mi trosi 1L na 1000km

Comment

• TOKYO
        CBC Senator XXL
        • 17.07.2006
        • 1696
        • Beograd- NBGD

Originally posted by jim_mojo

p.s. nisam znao koliko je nemoguce naci felne za sektasicu... zvao sam par ljudi i samo su mi se nasmejali na et30 i 5x98... bilo koje velicine... tvoje su killaz extra ja sam ih gledao na ebayu nemackom ali su ih prodali nisam tada imao kako da ih dopremim... mislim danko jedini ozbiljan je rekao da ima neki et40 ili tako nesto i da ga okrenem za 10 dana kada mu stignu nove... ostali su krajnje neozbiljni...
        Zasto te muci ET??

Moj je bio 23 a voleo bi da je bio i -23!

Imas dosta felni,samo u vecim dimenzijama 16-17!
        MY ex RWD Alfa
        Drift & Donuts & Track

Comment

• Gruja
          CBC Senator XXL
          • 09.02.2006
          • 614
          • Bgd
          • Alfa 75 TS

Originally posted by jim_mojo
          pa posle cu uzeti i pagid i lucas...

---------------------

ako nista stici ce mi iz nemacke od drugara ali tek za 20 dana onda... jbg...
          Lucas plocice zaobidji... Osim ako ti ne smeta da se uvek cujes kao teretni voz u panicnom kocenju...

Realno, bolje sacekaj Bilstein iz Nemacke nego da rizikujes da ovde dobijes neki fals... Ili u najboljem slucaju original ali iz rumunske fabrike za istocna trzista...
          Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• JaMaL
            CBC Senator XXL
            • 14.04.2007
            • 448
            • JaMaL

Pa jer su mi to preporuchili za sektasicu kao default izbor... mada ne mogu da kazem da sam probao... zeleo bih da poravnam tockove sa rubovima... bez mega distancera... i bez rima na felni od 10 cm... i 15" jer ipak zivim u beogradu i ulice su nam znas i sam kakve... a ja sam u centru i ovde su ulice mnogo gore od nbgda i okoline, 16" bi doslo u obzir jedino sto bi guma morala da ima nizi profil onda a to mi se ne svidja... One tvoje su mi bile extra... samo kada bi bile 15" niska mi je tvoja guma mnogo... neudobna da kazem jer iovako me bole shahtovi i shine sa 185-195/60/14...

Pazi ne znam da li neko ima slican ukus ali bi za Compomotive ili OZ one stare bele rally prodao...

kao ove...

ili ove koje su mi pobegle ... jer sam ih kasno video...

Comment

• TOKYO
              CBC Senator XXL
              • 17.07.2006
              • 1696
              • Beograd- NBGD

Ove moje bivse 15 su ostale kod onog lika sto ima lep izbor felni u Ugrinovackoj! (cisto sumnjam da ih je prodao?)

Samo da ofarbas taj prsten u sivo i nije lose (kad vec neces vece)!

MY ex RWD Alfa
              Drift & Donuts & Track

Comment

• kilson
                Moderator
                • 09.10.2004
                • 3216
                • NoviBGD
                • AR 75 GT

Mojo, proshetaj do onog vulkanizera u Ugrinovachkoj - Tokyo mu je ostavio svoje 15" kad je uzimao 16"-ice. Generalno se ne razlikuju po izgledu osim po dimenziji. Predpostavljam da ih nije josh prodao (jbg ne trazhi se to svaki dan)!

Shto se tiche felni i guma kod mene; ici ce najverovatnije 195/45/16 Danas smo ih farbali, slike uskoro.

Ove O.Z. imaju u Alfaholics garazhi - chisto ako pozhelish da ih dodirnesh, Milosh ih zaplenio ali su sa chetiri rupe, a i nece biti prodaje.

Vidi ga Tokyo al' je brz od kad ne vozi Yuga. Uh, dugo mi treba u poslednje vreme
                Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• TOKYO
                  CBC Senator XXL
                  • 17.07.2006
                  • 1696
                  • Beograd- NBGD

Jaka isparenja od boje..,a??
                  MY ex RWD Alfa
                  Drift & Donuts & Track

Comment

• kilson
                    Moderator
                    • 09.10.2004
                    • 3216
                    • NoviBGD
                    • AR 75 GT

Uh brate, ubishe... Pazi kad mi se digla kosa na levoj strani lobanje - sama od sebe!

E da, imao sam neku divlju zashtitnu masku, a Milosh i veXon se naravno kidali i slikali me u akciji (bez rukavica)

Comment

• TOKYO
                      CBC Senator XXL
                      • 17.07.2006
                      • 1696
                      • Beograd- NBGD

Znaci boja trenula nije???

U principu,generalno..,bice odlicno!!
                      MY ex RWD Alfa
                      Drift & Donuts & Track

Comment

• kilson
                        Moderator
                        • 09.10.2004
                        • 3216
                        • NoviBGD
                        • AR 75 GT

Ne, ne! Sve si pomeshao; Generalno, u principu bi gro ljudi reklo da felna trenula nije. Definitivno se vidi razlika. Boja drzhi ko zaochi!

Comment

• ljube-kugla
                          CBC Senator XXL
                          • 04.05.2006
                          • 1531
                          • batajnica

ako nema felni sam tim rasponom i i tim ET-om,dupli distancer sa brezonima odgovarajucim rasponom za felne a rupama za 5x98,ima ljudi koji prave,ja imam 7x15 ET25 napred imam distancere 6mm a pozadi 26mm,i napred i nazad mi je guma ravna sa rubom,lezanje je za pohvalu,samo su mi zimske gume pa se malo cuju na asfaltu

Comment

• ljube-kugla
                            CBC Senator XXL
                            • 04.05.2006
                            • 1531
                            • batajnica

Comment

• VOR75
                              CBC Veteran
                              • 10.02.2007
                              • 134
                              • BG

Uh Tokyo sada mi fali jos samo Ducat.

Comment

• JaMaL
                                CBC Senator XXL
                                • 14.04.2007
                                • 448
                                • JaMaL

Ovako mali update... Sto se tiche Bilsteina... konacno sam dobio nekog shefa prodaje kod naseg novog zastupnika bilstein... i situacija je sledece... B4 su 4000 din. po komadu... za B6 mi javlja do sutra, kaze da su nemacki i da odatle i stizu i da bilstein nema fabrike po rumuniji i slicno kao monroe itd... odrzao mi je predavanje o bla truc poslovnim politikama velikih firmi itd i o njihovom cilju... sta god...

!! Edit
                                E ovako javila mi se gospodjica Ana i rece mi da su B6 Sport oko 6200 din. po komadu i moguci datum isporuke i finalnu cenu ce znati tek u sredu jer je ne rade do tada zbog uskrsa... tako da tada pricamo dalje...

Tako...

Comment

Working...
                                X