ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
Ok, ok, shvatili smo da si išao na more, ne moraš ponavljati
Comment
-
-
Znam dje se nalazi ta 75ica, on je radio josh par za te trke, to je neki lijevi shampionat, na koji sam i ja htio davno upravo sa jednom 75icom da se "igram", ali je ispred mene bash taj covjek kupio za djelove valjda...
Vidish, nisam se njega sjetio kao potencijalnog majstora... fala Tokyohttp://www.oltretutto-arcg.com Alfa Klub CG
Alfa Romeo's GTV V6TB, 164 Q4 & 75 V6
Comment
-
-
Skinuti klipovi koji nemaju veze sa temom!
ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Comment
-
-
GedoHocu reci, gledao sam klip i TOKYO je u pravu.
Comment
-
-
Geda kaze:" Klip na kojem se 75-ca vidi oko 5 sekundi, a traje 3 minuta, moze da ide samo na dozvolite da se obratimo i kako mali trkac zamislja dtm...."
Bez rasprave molim, zalbe i prituzbe ne razmatramo
Comment
-
-
Comment
-
-
Znam da Tokyo ne bi pravio, ali ja bih...
(pa da vidimo ko je jachi) hehehe
Comment
-
-
Ali cemu sve to... alfa ima veoma dobar motor... ako se vec ide na to... 3.0 24v ili 12v... + kompressor ili 2... i imas i zvuk i konje i sve... 3.7 bese rade na alfabb-u... ne verujem da mu nesto fali... cak i za ovu sasiju... dosta je...
rsr vesanje... i pevaj... kad bi se imalo para...
Comment
-
-
@jim mojo
Definitivno si u pravu,ova konverzija gore a i slicne kombinacije u kojima dobijas slicnu snagu koju postizu postojeci kvalitetni motori iz brenda, to su ciste gluposti!
Covek se toliko namucio sa postavkom ovog 3.0v6 u BMW a imao je isti BMW-ov redni sestak 3.5 koji razvija preko 30 konja vise a pasuje "sraf na sraf"!
To bi bilo isto kad bi neko uzeo i ubacio u 75-ticu 2.5i redni sestak iz kocke koji ima 172-3 konja a vec ima postojeci alfin 3.0 v6 sa 190 konja????
Al ajde nek im bude. . . .
Jedan se tako cudio i cudio i....popio bananu.
Poruku izmenio: Sasha
Comment
-
Comment