ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bojan77
    CBC Veteran
    • 05.08.2006
    • 179
    • Jagodina

Dali neko ima link da vidimo kako ovo ide?

Comment

• TOKYO
      CBC Senator XXL
      • 17.07.2006
      • 1696
      • Beograd- NBGD

Nema snimka ali cisto sumnjam da ide nesto brutalno...,mozda ide za nijansu bolje nego stock 75 3.0 zato sto je laksi....., e sad jedino ako nije prckano po prenosu????
      MY ex RWD Alfa
      Drift & Donuts & Track

Comment

• ljube-kugla
        CBC Senator XXL
        • 04.05.2006
        • 1531
        • batajnica

sijerin menjac od ko zna kog modela i ko zna koji finalni prenos a s obzirom da se na prenosu mnogo dobije,verovatno je to neko preracunao i rekao to ide sa tim,pa se snalazite kako znate
        ko na nas krene iz mesta je naje&o
        a sto nas je vise,jaci smo

Comment

• ljube-kugla
          CBC Senator XXL
          • 04.05.2006
          • 1531
          • batajnica

ja nabavio nesto interesantno,ali nisam imao vremena da montiram pa sam stavio oridjidji a ove cu prepravljati kad me ne bude mrzelo

Comment

• kilson
            Moderator
            • 09.10.2004
            • 3216
            • NoviBGD
            • AR 75 GT

Originally posted by TOKYO
            @jim mojo

Definitivno si u pravu,ova konverzija gore a i slicne kombinacije u kojima dobijas slicnu snagu koju postizu postojeci kvalitetni motori iz brenda, to su ciste gluposti!

Covek se toliko namucio sa postavkom ovog 3.0v6 u BMW a imao je isti BMW-ov redni sestak 3.5 koji razvija preko 30 konja vise a pasuje "sraf na sraf"!

To bi bilo isto kad bi neko uzeo i ubacio u 75-ticu 2.5i redni sestak iz kocke koji ima 172-3 konja a vec ima postojeci alfin 3.0 v6 sa 190 konja????
            Tako isto neka gleda nas, koji stalno neshto cheprkamo i kazhe; koji ce im djavo to, bla bla bla... Nadam se da razumesh?

Ako nishta drugo, o ovom liku prichaju (chak) i u Srbiji. I nemoj mnogo da prichash, nego predji na dela pod 'itno!
            Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• superfly tnt
              CBC Senator XXL
              • 29.05.2006
              • 609
              • Zagreb

samo da vas obavijestim da smo stigli zivi i zdravi doma

preumoran sam za slike ali evo jedan mali filmic da imate dojam kako je bilo.

inace, 19 transaxle alfi se skupilo. ovo je rekord.

TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
              nova stranica

Comment

• ljube-kugla
                CBC Senator XXL
                • 04.05.2006
                • 1531
                • batajnica

uh,lepa kolekcija

Comment

• mirdza
                  CBC Senator XXL
                  • 14.03.2005
                  • 2437
                  • Katowice (PL) / Banja Luka
                  • AGP / W126

Crna sa bijelim felnama - pricaj sve o njoj!
                  Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• kilson
                    Moderator
                    • 09.10.2004
                    • 3216
                    • NoviBGD
                    • AR 75 GT

Bravo momci!!! Tako se to radi! Zamislite kolonu od 19 makina kako ide poprechke...

Comment

• superfly tnt
                      CBC Senator XXL
                      • 29.05.2006
                      • 609
                      • Zagreb

stari moj zamisli ti ovo: kolona od 19 alfi i nasa draga sektasica Milica okine puni gas u 3oj da bi preticala. a bas je usred kolone bio neki vozac opela. u trentuku kad je dosla do njega on krene da pretice. izgura Milicu van, ljevi kotaci uhvate sljunak i auto krene u bok. da ne udari betonske stupove smota desno i docepa se ceste ali je bilo kasno, guzica ljevo desno 2-3 puta i pukne splitskog sektasa u prednji kraj sa svojim zadnjim. to ju je do kraja izbacilo te je sletila s desne strane preko kamenja i zemlje po boku!! uz sve to bila je dobrih metar u zraku a nakon 20m se zaustivala pored drveta. malo je drhtala ali je poslje dosla ksebi.

svaka cast, muski se borila sa 3.0 sektamobilom i skoro ju je izvukla.
                      nova stranica

Comment

• kilson
                        Moderator
                        • 09.10.2004
                        • 3216
                        • NoviBGD
                        • AR 75 GT

Uh breeee! Dobro se izborila i sa minimalnim oshtecenjima, kao shto se kazhe najbitnije je da su svi ok. Ostale sitnice ce se srediti...

Comment

• superfly tnt
                          CBC Senator XXL
                          • 29.05.2006
                          • 609
                          • Zagreb

malo se lim savio, iscupalo je filter i pumpu goriva, stuklo jednu felgu i na par mjesta se se udubio dedion i auspuh.

drifteve i pokusaje drifta po centru zadra necu ni spominjat bilo je alfi posuvda, cak se i elnino izvrtio. u zadru je iznimno skliska cesta i jos je bila mokra. cak sam i ja skoro pokupio rizol a suzdrzavao sam se proklizavanja zbog boce plina , 16 cola i spaljene lamele.

nova stranica

Comment

• superfly tnt
                            CBC Senator XXL
                            • 29.05.2006
                            • 609
                            • Zagreb

Originally posted by mirdza
                            Crna sa bijelim felnama - pricaj sve o njoj!
                            nista posebno. limited edition TS u osrednjem stanju. na prodaju je

jos slika http://alfa75.net/site/index.php?option ... 7&catid=16
                            nova stranica

Comment

• TOKYO
                              CBC Senator XXL
                              • 17.07.2006
                              • 1696
                              • Beograd- NBGD

Ne znam sta bih vam rekao osim SVAKA CAST, to s zove druzenje i ljubav prema pravim alfama!

Mnogo mi je zao sto sam propustio jedno ovakvo desavanje pa makar i kao posmatrac!

Nemam reci koliko sam odusevljen, el nino ima lepu makinu, svidjaju mi se old school zadnje felne sa razbucenim gumama i rubovima, vrh . . .

Jedino ne videh Evoluzione,znaci nije popravljena

I daj jos movie-a
                              MY ex RWD Alfa
                              Drift & Donuts & Track

Comment

• superfly tnt
                                CBC Senator XXL
                                • 29.05.2006
                                • 609
                                • Zagreb

tako je evo nije popravljena , a i prodana je ipak. momak sa 2000TS tablicama ju je kupio.

steta sta se nije pojavila, isto je steta sta nam je 24v spremila sablju i odsvirala povlacenje vec u karlovcu. pumpa ulja je rekla zbogom. america kojoj je voda pisala na dihtung glave isto nije mogla ic. te jos nekoliko momaka koji su imali druge obaveze nisu dosli. trebalo je bit jos 10 sektamobila, ali i ovo je dobro ispalo

uskoro ce bit i pravih filmova sa pravim kamerama.

3 dana prije susreta je momak iz zadra imao udes. lik na semaforu jednostavno nije zakocio. zao nam je zbog njega jer je zivio za taj susret i sad je morao ic sa 156icom.
                                nova stranica

Comment

Working...
                                X