Dali neko ima link da vidimo kako ovo ide?
ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
Originally posted by TOKYO@jim mojo
Definitivno si u pravu,ova konverzija gore a i slicne kombinacije u kojima dobijas slicnu snagu koju postizu postojeci kvalitetni motori iz brenda, to su ciste gluposti!
Covek se toliko namucio sa postavkom ovog 3.0v6 u BMW a imao je isti BMW-ov redni sestak 3.5 koji razvija preko 30 konja vise a pasuje "sraf na sraf"!
To bi bilo isto kad bi neko uzeo i ubacio u 75-ticu 2.5i redni sestak iz kocke koji ima 172-3 konja a vec ima postojeci alfin 3.0 v6 sa 190 konja????
Ako nishta drugo, o ovom liku prichaju (chak) i u Srbiji. I nemoj mnogo da prichash, nego predji na dela pod 'itno!
Comment
-
-
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Bravo momci!!! Tako se to radi! Zamislite kolonu od 19 makina kako ide poprechke...
Comment
-
-
stari moj zamisli ti ovo: kolona od 19 alfi i nasa draga sektasica Milica okine puni gas u 3oj da bi preticala. a bas je usred kolone bio neki vozac opela. u trentuku kad je dosla do njega on krene da pretice. izgura Milicu van, ljevi kotaci uhvate sljunak i auto krene u bok. da ne udari betonske stupove smota desno i docepa se ceste ali je bilo kasno, guzica ljevo desno 2-3 puta i pukne splitskog sektasa u prednji kraj sa svojim zadnjim. to ju je do kraja izbacilo te je sletila s desne strane preko kamenja i zemlje po boku!! uz sve to bila je dobrih metar u zraku a nakon 20m se zaustivala pored drveta. malo je drhtala ali je poslje dosla ksebi.
svaka cast, muski se borila sa 3.0 sektamobilom i skoro ju je izvukla.
nova stranica
Comment
-
-
Uh breeee! Dobro se izborila i sa minimalnim oshtecenjima, kao shto se kazhe najbitnije je da su svi ok. Ostale sitnice ce se srediti...
Comment
-
-
malo se lim savio, iscupalo je filter i pumpu goriva, stuklo jednu felgu i na par mjesta se se udubio dedion i auspuh.
drifteve i pokusaje drifta po centru zadra necu ni spominjat bilo je alfi posuvda, cak se i elnino izvrtio. u zadru je iznimno skliska cesta i jos je bila mokra. cak sam i ja skoro pokupio rizol a suzdrzavao sam se proklizavanja zbog boce plina , 16 cola i spaljene lamele.
nova stranica
Comment
-
-
Originally posted by mirdzaCrna sa bijelim felnama - pricaj sve o njoj!
jos slika http://alfa75.net/site/index.php?option ... 7&catid=16TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
Ne znam sta bih vam rekao osim SVAKA CAST, to s zove druzenje i ljubav prema pravim alfama!
Mnogo mi je zao sto sam propustio jedno ovakvo desavanje pa makar i kao posmatrac!
Nemam reci koliko sam odusevljen, el nino ima lepu makinu, svidjaju mi se old school zadnje felne sa razbucenim gumama i rubovima, vrh . . .
Jedino ne videh Evoluzione,znaci nije popravljena
I daj jos movie-a
Comment
-
-
tako je evo nije popravljena , a i prodana je ipak. momak sa 2000TS tablicama ju je kupio.
steta sta se nije pojavila, isto je steta sta nam je 24v spremila sablju i odsvirala povlacenje vec u karlovcu. pumpa ulja je rekla zbogom. america kojoj je voda pisala na dihtung glave isto nije mogla ic. te jos nekoliko momaka koji su imali druge obaveze nisu dosli. trebalo je bit jos 10 sektamobila, ali i ovo je dobro ispalo
uskoro ce bit i pravih filmova sa pravim kamerama.
3 dana prije susreta je momak iz zadra imao udes. lik na semaforu jednostavno nije zakocio. zao nam je zbog njega jer je zivio za taj susret i sad je morao ic sa 156icom.
nova stranica
Comment
-
Comment