Znam ja kako da napravim 220 do 230 konjića bez varenja glave ali onda moram da se spremim na dugu i bolnu smrt otkidanjem delova tela i dodatnu kaznu prelaska valjka preko mene u dva navrata
Znam ja kako da napravim 220 do 230 konjića bez varenja glave ali onda moram da se spremim na dugu i bolnu smrt otkidanjem delova tela i dodatnu kaznu prelaska valjka preko mene u dva navrata
Evo, ja cu te braniti, ako mi za uzvrat das motor koji izvadis.
Originally posted by Jovana
Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
@ superfly tnt & 75ts
Da, zavirivanje u rezervoar mi ne gine...
Mada, sad sam resio situaciju sa nalivanjem corbe 'do cepa', pa dok ne nadjem malo slobodnog vremena po danu...
Originally posted by Jovana
Samo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
jedno od pitanja cemu sluzi veci motoric na kantici za prskalice brisaca koji stoji ispod branika sa crevom koje se vraca,da li da vrti i mesa vodu,ili sta vec
nego i veceras sam maltretirao komsiluk,opet sam se igrao sa zubcenjem,usisna na 104* a izduvna na na 97*,prilicno mirno radi i ima lep odziv na gas,na plinu,pa s obzirom da trosi oko 20L mora da ide,a put kao stvoren za igranje lepo se kliza a ne trosi gume
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
thx to imam... po tome sam nesto i gledao... i zato mi nije jasno gde mi ostade 2.6 L... prva promena tecnosti sve mi je novo i ne znam kako treba da ide kao da nisam uhvatio auto u ruke nikad
Zaboravih da naglasim jednu bitnu stvar,na FIAT,ALFA,LANCIA otpadu u vinogradskoj "ispod ledina" se rastura 3.0 V6 amerika,lik je malo bezobrazan sa cenama ali na kolicinu i cenjkanje mogu se pazariti bitni delovi,zao mi da izumre jedna amerika kojoj ima spasa!
P.S
Za vas sa glupim rezervoarima,instalirati amerikin i nema muka a napokon mozete staviti neki lonac kakav dolikuje nazad,posto izmedju rezervoara i odeljka za rezervni tocak kod svih ostalih osim amerike ima mesta samo za cev
thx to imam... po tome sam nesto i gledao... i zato mi nije jasno gde mi ostade 2.6 L... prva promena tecnosti sve mi je novo i ne znam kako treba da ide kao da nisam uhvatio auto u ruke nikad
jesi otvorio grijanje dok si ispustao. glupo pitanje ali nekad ljudi zaborave. nikad nemozes skroz ispraznit sistem, tako da ce uvijek koja litrica ostat negdje zarobljena. isto je sa uljem. u glavi ostane oko pola litre ulja u TS-u.
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
@superfly tnt
jesam, grejanje je bilo otvoreno, mislim prvo sto me je cudilo da u uputstvu pise skinite crevo sa hladnjaka... nema nigde na bloku cepica niti bilo chega kao najnizhoj tacki... ali ok... sredjeno je... ulje mi je na redu danas...
A hladnjak mi nije original sa kolima, menjan je dakle sigurno posto je na njemu datum 1999... i aluminijumski je, ne znam da li sve 75ice imaju alu hladnjak neko se zalio da nema koliko se secam...
kao sto je i donji vezni lim na koji se kaci hladnjak blago udaren, savijen pa isravljen tako da kapiram da je u tom udesu otisao i hladnjak stari...
Comment