prednji branik od evo-a... zadnji uprosceni V6 bez guma na krajevima ostalo TS...? sem prednjih plastika na tockovima koji imaju produzetak...
i ronal felne koliko mi se cini... mada su mi A1 daleko bolje od ovih sto idu na veloce...
realno ne... i standardnoj varijanti mi se vishe dopada... zadnji branik mi je ruzan kada su ga ovako izravnali izgleda kao losh kineski tuning... kao kad neko prefarba sve lajsne na 75-ici... okolo i branici... izgleda jeftino...
prednji branik od evo-a... zadnji uprosceni V6 bez guma na krajevima ostalo TS...? sem prednjih plastika na tockovima koji imaju produzetak...
i ronal felne koliko mi se cini... mada su mi A1 daleko bolje od ovih sto idu na veloce...
realno ne... i standardnoj varijanti mi se vishe dopada... zadnji branik mi je ruzan kada su ga ovako izravnali izgleda kao losh kineski tuning... kao kad neko prefarba sve lajsne na 75-ici... okolo i branici... izgleda jeftino...
Da, Veloce.
Veloce kit se najcesce isporucivao u Englesku i podrazumevao je upravo Veloce kit i felne firme Revolution, a ne prednji branik od Evoluzione i Ronal felne.
Evoluzione kit je nastao modifikovanjem Veloce branika i dodavanjem proshirenja na prednjim krilima.
Razlike izmedju Veloce i Evoluzione:
Bash je odvratan, ako naletish na ovako neshto rado cu naruzhiti moju kretenushu!
treba mi pomoc hitno. jel zna netko na koliko se stezu glavni i leteci lezajevi na 24v od 164. i kako se dobiva motor u fazu? jel ima oznake na bregastim i gdje je oznaka za GMT prvog cilindra? ako moze sto prije , autodata eper Alexa, bilo tko , ocu sklopit danas.
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
Kkve su sanse da se namontira felna sa rasponom rupa 5x100,bez prepravki .NJih ima svuda , a kada potrazim 5x 98 nema niko.probao sam celicnu 5x 100 i dobro stoji bez problema sam je stavio i matice idu normalno.
Nisam probao da vozim .Inace hocu da kupim 16 ili 17 cola felne za sektomobil.MOze 16 posto vec imam gume 215/55/16 p6000 x4
rjesis sa plivajucim maticama, samo da srednja rupa nije premala , onda treba tokarit. ako je prevelika ubace se prstenovi. 215 55 16 neces moc stavit.
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
engine mountings: see General, Removal and installation
cylinder head nuts; lubricate
all 64305 engines
64101 engine from engine number 9166 or from
chassis number 6251744 onwards
64102 engine from engine number 2086 or from
chassis number 6252293 onwards
06412 engine from engine number 26473 or from
chassis number 6252195 onwards
64301 engine from engine number 4587 or from
chassis number 6252052 onwards
step 1
25 Nm
step 2
angle turn: 2405; carry out
this angle turn slowly
(min. 5 s)
other engines
step 1
20 Nm
step 2
50 Nm
step 3
89 - 98 Nm
step 4
drive 1000 km
step 5:
cool down
step 6:
loosen fully, lubricate and
re-tighten to: 98 - 108 Nm
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
to mu dodje nesto ka srafovi sa plivajucim sajbnama.NJih sam uspeo da nadjem ali ne i matice tog tipa.Mislis da ne mogu da stanu te gume ,a kako bih onda stavio 17" ,video sam da ih stavljaju.
Comment