znam da je brzo i prilicno daleko ali evo prilike da se upoznamo.
ALFA ROMEO 75 - Rising Of The Legend!
Collapse
X
-
jos jedna za tokya. vozali se danas po sumi i skupljali drva .
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice
nova stranica
Comment
-
-
-
I mi motora za trku imamo.
Da najavim pocetak jedne zanimljive akcije.
Evo ga kako cuci pogresno postavljen.
Par problema za pravilnu orjentaciju motora...
I fen je malo daleko pa ce se praviti izduvna grana...
I evo ga na sigurnom.
Ovom prilikom se zahvaljujem prijatelju koji je pomogao u vadjenju ovog sportskog srca.
TRENTA TRE
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
Originally posted by superfly tntjos jedna za tokya. vozali se danas po sumi i skupljali drva .
http://www.youtube.com/watch?v=NIWw2cc0fGU
Comment
-
-
Pa mislim da smo vec utvrdili da hilzne nisu dobro resenje kada je u pitanju nadpritisak. A i ugradjivao se u Alfu (plus ima 200ccm vise).
Naravno, bice dosta keksa oko cele price, al' verujem da ce i rezultat biti adekvatan.
Originally posted by JovanaSamo mi je pukla neka gumica (to je uvek nezgodna stvar i chini da se ljudi osecaju nelagodno)
Comment
-
-
Josh kad bi upao marelli komp to bi bila pesma!
Proveri da li izduvne pasuje ako je okrenesh na gore, tj rotirash je za 180 stepeni...
Comment
-
-
nek prica ko sta hoce ali bez kubikaze se ne dobija nista veliko,kad ima kubika ima i potencijala,svaka dorada se oseti,i u voznji a i po dzepu,sinoc mi bio drugar i prica za nekog da'l iz Vrsca sto je u benkicu ubacio 2.7 turbo a turbinu od malog mana kamiona,precnika oko 25-30cm,kaze da je babaroga ali nece ispod 30L,losijeg benzinako na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment
-
-
@ Friš75turbo
Ma kakvih 200?! Bez 220 na tocku, necu ni da pricam.
Sto se potrosnje tice, pa bice to makina za posebne prilike.
Comment
-
-
Be eM Weista, pricam o motoru koji je na gornjim fotkama.
2.0 Turbo 8v straight-4 1995 cc 129 kW (175 PS+overboost) 265 Nm (195 ft·lbf) @ 2500 rpm
LM, u taj motor ce, kad se bude sredio, doci i NOS, tako da opusti se.
Zar mislis da bi se upustao u ceo taja da ne izvucem vise nego sto ima V6 24V QV?
Comment
-
-
Znam ja dobro sta vi pricate a odlicno poznajem i generalije motora,cak znam i kako ide dedra sa tim motorom!
Aleksa je sa starim 12v uzimao drugara u dedri sa solidno odvrnutom turbinom i chipom,tako da..... opusti se,to nece leteti!
Daleko je on od 24v!
A za te prepravke o kojima ti pricas NOS i slicno treba mnogo para!!!
Comment
-
Comment