Ovako... gt junior, moja lepša polovina i ja idemo 100% na skup Alfista 01.06. na Grobniku, pa me zanima da li ima još zainteresovanih?
Najdžele?
Ako se organizuje još koja posada, užitak bi bio veći...
Mislim da će skup biti extra, pogotovo jer je internacionalnog karaktera pa bi šteta bilo propustiti ga!
Naravno, najveći plus cele zabave je prisustvo Sektaša sa Transaxle Foruma!!!
ja mogu najavit dolazak sebe, mike, nineka,tome, ciccio i ekipa( 3 75ice) i marac kc sa turbodizelkom. vjerojatno ce se nac jos koji padobranac iz slovenije. dalmosi su nam malo ljeni pa neznam jel ce doc , vidicemo. znaci 8 sektamobila ce bit sigurno.
inace ovo je susret alfisti.hr i pozvane su sve alfe ne samo sektamobili. pa ako mozete razglasite na ostatku foruma jer ne stigne pratit taj dio bas.
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
boga mi i moja ce na turpijanje,veceras posle malo divljanja,pala uljna kazaljka na nulu na leru,a na oduzimanje gasa,wartburg mi nije ravan,a snage ima kao prosecan jugo,znaci da su karike u rigdiing,a i uljna pumpa takodje,bice i ona malo frizirana ima da tuce na leru bar 2 bara,a to cu sredim drugu i samo ubacim posto ova verovatno nikad nije radjena,a glava ide za ceo mm dole,jer i bez dihtunga koji je 1.6mm kad je uzubcen ne kace klipovi ventile,sto znaci bice spremna za benzin od 100 oktana koji nemamo
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Comment