Ajde kada me isproziva ovaj Tokson da i ja nesto napisem.
Da auto je dobio Koni-je i prava je pegla
.
Pored menjaca i kocnica treba da se sredi nebo i da se sredi siber posto je neki nervozni vlasnik pokidao isti . Sto se tice kocnica nesto razmisljam da kupim one zelene posto moze da se desi da neka ekipa ode u NL sredinom meseca pa da im dam da mi donesu. Sledece su teflonska creva, ako i to ne pomogne da koci kao lud onda cemo da vidimo one diskove od 305mm. Menjac ce da saceka lepe zimske noci u toploj garazi.
E sad da nema neko da mi donira dve celicne felne od 14" 5x98 trebaju mi nesto da probam .
kocnice od opel omege sa diskovima 284mm i plocicom kao cipela 36 broj i obavezna je felna 16''
levo su omegina klesta a desno 75-icina 1.6
nemam sliku plocica ali sutra cu slikati,disku se samo prosi rupa za 2mm i rupe za brezone se napasuju ili se izbuse druge i sve radi ok sa Remsa plocicama,provereno
neznam od cega je sale stavio na gtv-ejku,za klesta znam da su od volvoa,omegin disk je 24mm sirok i ima ga masala,ja obradio na 22 i ima mesa na pretek
ko na nas krene iz mesta je naje&o
a sto nas je vise,jaci smo
Pazi sam EBC preporucuje Green za aplikacije ispod 200ks... i light street driving... Red stuff za preko 200ks i aspirated driving... a yellow stuff za track use... stim da red stuff preporucuju cak do 1600 km break in time... dakle godinu dana bi "usviravao" kocnice
i sta mislite o ovome?
novotarija ili obicna glupost prvi put vidim ovako nesto:
Nazalost nisam, ali sam se malkice zanimao za doticne
Ono sto sam nasao od iskustava uglavnom nije bilo pohvalno. Na Alfabb ih napljuvase samo tako a na nasem cannonu 206 rece da ih je spalio za 10ak kocenja, jakih naravno (i to redstuff)...
Vrlo moguce da u uslovima svakodnevne voznje a ne "track day" izivljavanja rade svoj posao dobro, ali po cenama preko koje sam nalazio razlika je jako mala (reda velicine po 20ak/10ak evra napred/nazad) u odnosu na Ferodo sa kojim pak nema nikakvih problema, ni svakodnevno, ni na stazi...
Po meni, nekih 30, pa neka je i 40 evra razlike vredi dati za proverenu stvar kao sto je DS2500. Jer ako bi isao na takav upgrade voleo bih da imam i tu rezervu da mi se nece okruniti nakon 3 'jaca' kruga po Kosutnjaku recimo...
Toliko, my 2 cents...
Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Ferodo mozes i kod nas da narucis na mnogo mesta... posto su po federal mogul-om ima distributera koliko hoces... ne verujem da ih ima na lageru ali moze da se poruci svasta...
hmm... sve sami trkaci! ja bas cuo odlicne ocene za greenstuff za ulicu naravno!
pricam to iz ugla nas 98% koji vozimo grad i 10% forsirane voznje sa zescim kocenjem... staza je nesto drugo...
u ovoj prici naravno da nisu merodavni boost, 206 i co. sa zivotinjama od preko 300ks!
a sto ih onda ron simons prodaje? cak i tvrdi sa su orignal celjusti ok. mozda zato sto ne koci toliko?
ups zahebo sam, neko drugi ih prodaje, al isto ne koci mnogo. nije stvar u tome tko je proizvodjac nego koje su karakteristike plocice i za sta su namijenjene. ja bih prije glasao za plocice koje se trose a da cuvaju disk nego da mi ubijaju diskove.
mislim da su sve performance plocice dobre u odnosu na serijalu. trebalo bi zaista usporedit recimo ebc pagid i ferodo u istim uslovima da bi se doslo do nekog zakljucka. ono sta vredi na jednom autu neznaci da palii na drugom. i jos nesto, treba znat kocit.
TS power - yebale vas bošpumpe hidrošpaneri remeni i klackalice nova stranica
Zavisi i od diskova mnogo... ne samo od plocica...
drilled i grooved diskovi su dakelo osetljivi i bolje koce cak i na serijskim plocicama... mada ih jedu ko besni...
dok serijski diskovi cak i sa boljim plocicama klizaju i stvaraju fade lako...
a ima i obicnih diskova... brembo prvenstveno koji cak i u serijskoj varijanti imaju lose kocenje dok se ne ugreju sa ferodo plocicama... dok serijski diskovi rade ok kada su hladni ali kada se pregreju izgubis kocnice 50% sa bilo kojim plocicama...
moja iskustva su ovako:
mekane plocice[bilo koje stock/jeftine]...svaki dan ok... ne juriti previshe, fade znacajan kada se ugreju...
Ferodo sa alu opiljcima...jedu diskove ali kada se ugreju koce ko besni, skripe dosta posle 1000-2000 km...
Lucas sport... ok za svaki dan, mada kada se ugreju oce da blokiraju tockove sa losijim prijanjanjem [unutrasnji tocak u krivini] pri jacem kocenju... imaju nelinearnost kada su ugrejani...
ne znam koje su plocice na crnoj ali diskovi su zverski i u odnosu na ts su nebo i zemlja... skinucu tocak ovih dana pa cu da ih slikam i vidim koje su plocice... ali kapiram da mi nista bolje od toga ne treba... staje bar duplo bolje od ts-a i mnogo je tvrdji i sigurniji osecaj preko 150 km/h fade se skoro i ne oseca... cak i po kisi i ostroj voznji nece da blokiraju i veoma su progresivne i lako se kontrolise kocenje...
Comment