Brutalno. A sad opet, poređenje sa Veyronom... Unutrašnjost, kvalitet, sitnice, te stvari? Mada se to u ovakvim situacijama baš i ne gleda. Ali kvalitet menjača, kočnica, vešanja... Mislim da je na strani Veyrona, a? Ili grešim?
Sumnjam da negde ima pisano o tim detaljima kada su ovakvi auti u pitanju.
A za koliko taj Dodge Hennessey Viper Venom stize do 100km/h?
Koje su mu tacno karakteristike motora?
8.6L V10 sa twin turbom. 1,000 hp, 1,100 lb ft (1,500 Nm) obrtnog momenta. Do 60 mph (100 km/h) ubrzava za 2.9 sekundi, do 100 mph (160 km/h) za 5.8 sekundi, do 200 mph (320 km/h) za 19.6 sekundi, maksimalna brzina 255 mph (406 km/h)
I DEBELO cisti za 1000hp mocnim SKy-em i Suprom Smesno, ali istinito...
A sto se komentara o enterijeru tice...sta reci - covek koji ni doticni auto nije video uzivo, komentarise ovakve stvari Neznam samo sa kojim mozgom
Kad je '97-'99 testiran novi 3000GT, na americkom testu su rekli da po onome sto nudi (pogotovo unutrasnjost) Corvetta i M3 ne mogu NI DA MU PRIDJU!
Ja ti garantujem, da kad bi seo u 3000GT, upiskio bi se u gace.Auto ima DALEKO kvalitetniju i mocniju unutrasnjost cak i od nove Vette, dok je ona iz '99 (koja treba da je konkurent) obicno smece unutra.
A sad opet, ti-koji nisi ni jedna auto video uzivo, ubedi mene - koji posedujem licno jedan a drugi vozio\bio vozen - da to nije tako
0-60 mph: 2.9 sec.
0-150 mph: 9.7 sec.
1/4 mile: 10.5 sec. @ 153 mph
Standing Mile: 217.9 mph
60-0 mph Braking: 103.6 ft.
100-0 mph Braking: 288 ft.
Chassis Dyno: 977 Rear Wheel HP
Evo specifikacija:
Displacement cu in (cc): 522 (8550)
Power bhp (kW) at RPM: 1000(746) / 5000
Torque lb-ft (Nm) at RPM: 1100(1492) / 3800
Type: V10, Twin Turbo
Evo primera koji dokazuje da nemoras da imas V10 twin turbo od 8600kubika da bih isao brzo :
spec:
2.6>2.8, I6(redni sestak), 24v, bi-turbo,1000ks
0-100km/h za 2.8sek
0-300km/h za 12sek
max speed: 375km/h(ovde je viper brzi zbog vece aerodinamicnosti )
Siguran sam da bi ovaj auto dobio vipera na stazi zbog ATESSA-ETS(najsavremenijeg pogona na svetu) koji cini da se auto na betonskoj stazi krece kao po sinama.
Rekli smo novi, a ne specijalno tunirani automobili.
Ja sam mogao da pomenem pro-street muscle cars, koji su namenjeni iskljucivo za drag, imaju i do 2000 HP, pritom su street legal, a idu od 0-100 za 1 sec. i 7-8 sec. na 400 metara. Jes' da ne mogu u krivine, ali sta ce ti krivine sa ovakvim performansama.
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Hennessey prodaje specijalno pripremljene Vipere u ogranicenom broju, kao nove automobile. Nesto slicno u Japanu radi Nismo. Ali, ja licno, nikad nisam video ni jedan Nismov skyline, koji ima 1000+ konja...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Gresis.Nissmo je samo sportsko/trkacko odeljenje Nissan-a(nesto izmedju BMW-ove Alpine i M odeljenja od prilike) koje je debelo ucestvovalo u konstrukciji i dizajniranju skylina fabricki.
E sad, postoji verzija Nissmo(taj auto se bas zove nismo) 400R R33 koja je proizvedena u nekoliko stotina primeraka od kojih je 90% preradjeno za trke.
A JUN je japanska firma koja obradjuje sve i svasta od japanaca tj. saradjuje sa japanskim auto kompanijama s tim sto narucis i platis i auto dobijes posle nekog vremena.Znaci da mogu i oni da uzmu sada npr. 200 novih skylinova, prerade ih na xxxx konja i prodaju ih kao nove.
Koliko kosta Hennessey viper?
P.S.Moram da dodam i da me odusevljava!
P.S.S. Pro nemoj terati nikog sa foruma jer ti mozes da dobijes ban(procitaj pravila foruma ).
Ako te neko nervira, ignorisi ga prosto.
Ne mogu da ga banujem i nemam osnova, za sad...mogu da ga izbrisem ali ni za to nemam osnova, za sad...
V tec je u pravu, ako te nervira ( a on to zna da radi vrlo uspesno ), jednostavno ga ignorisi, nema potrebe da pozivas na ban ( to je i protiv pravilnika ), koliko cujem, ne nervira samo nas...
Molim vas, jos jednom, diskusija o americkim automobilima, bez vredjanja. ako se 70% prica o japancima, onda to nije diskusija o americkim automobilima, zar ne?
Comment