Novi muscle cars

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Pro_Touring_Mopar
    CBC Senator XXL
    • 13.11.2007
    • 684
    • Sabac

Originally posted by V-Tec
    Gresis.Nissmo je samo sportsko/trkacko odeljenje Nissan-a(nesto izmedju BMW-ove Alpine i M odeljenja od prilike) koje je debelo ucestvovalo u konstrukciji i dizajniranju skylina fabricki.
    E sad, postoji verzija Nissmo(taj auto se bas zove nismo) 400R R33 koja je proizvedena u nekoliko stotina primeraka od kojih je 90% preradjeno za trke.
    A JUN je japanska firma koja obradjuje sve i svasta od japanaca tj. saradjuje sa japanskim auto kompanijama s tim sto narucis i platis i auto dobijes posle nekog vremena.Znaci da mogu i oni da uzmu sada npr. 200 novih skylinova, prerade ih na xxxx konja i prodaju ih kao nove.

Koliko kosta Hennessey viper?

P.S.Moram da dodam i da me odusevljava!

P.S.S. Pro nemoj terati nikog sa foruma jer ti mozes da dobijes ban(procitaj pravila foruma ).
    Ako te neko nervira, ignorisi ga prosto.
    Oko $225000.

P.S. Prosto, treba postovati tudje misljenje. Sky to ne da ne radi, nego namerno vredja i proziva, kao da mu to predstavlja neko izvitopereno zadovoljstvo. Meni, recimo ne pada na pamet da upadnem na Japansku sekciju i napisem nesto ovako: "Zasto se zaludjujete tom Imprezom STI, kad Lotus Elise sa majusnim 1.8l motorom moze da je kida u svim disciplinama?"
    Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• Pro_Touring_Mopar
      CBC Senator XXL
      • 13.11.2007
      • 684
      • Sabac

Originally posted by HEMI 426
      @ Pro Toruing

Ne mogu da ga banujem i nemam osnova, za sad...mogu da ga izbrisem ali ni za to nemam osnova, za sad...
      V tec je u pravu, ako te nervira ( a on to zna da radi vrlo uspesno ), jednostavno ga ignorisi, nema potrebe da pozivas na ban ( to je i protiv pravilnika ), koliko cujem, ne nervira samo nas...

Molim vas, jos jednom, diskusija o americkim automobilima, bez vredjanja. ako se 70% prica o japancima, onda to nije diskusija o americkim automobilima, zar ne?
      OK. HEMi, izvini ponovo za outburst sa moje strane. Ti me sigurno razumes zbog cega ovako reagujem.

Comment

• HEMI 426
        CBC Senator XXL
        • 23.12.2005
        • 1833
        • Novi Sad -United States of Liman

nema frke, matori, kapiram te ali iskuliraj i opusti se

Comment

• Pro_Touring_Mopar
          CBC Senator XXL
          • 13.11.2007
          • 684
          • Sabac

Zaboravio sam da dodam: firma Hennessey prima i stock Viper-e, ukoliko vlasnici obicnog Vipera zele mnogo vise, i pretvara ih u Venom verziju.

Comment

• V-Tec
            CBC Senator XXL
            • 30.06.2006
            • 1615
            • Beograd
            • '89 Civic d16a6

Tako sam i mislio.

To isto u japanu sa Nissanima radi Top Secret, JUN, Mine's, Bee*R, Tomy Kaira, itd...
            shuto-expressway.com

Comment

• Pro_Touring_Mopar
              CBC Senator XXL
              • 13.11.2007
              • 684
              • Sabac

Sto se tice muscle cars, Hennessey radi Viper-e, Lingenfelter radi Corvette, Rousch i Saleen rade Mustange, Foose i Boldwin Motion rade '69 Camaro-e sa 575 cid. motorom, a XV performance i Pure Vision su se specijalizovali za '64-'74 Mopare.

P.S. Ta tunerska kuca koju si pominjao, Tomy Keira, vidjao sam ga u Gran Turismo serijalu, ali bio sam ubedjen da je u pitanju zaseban model, a ne frizirana verzija.

Comment

• Horsepower
                CBC Senator XXL
                • 29.12.2005
                • 2000

Foose radi sve. Znam da ima Camara i Challengera, a radio je i na Mustangu sa Unique Performance pre nego sto su propali.
                Prosle godine je sklopio ugovor sa Fordom da radi verzije Fordovih automobila. Prvi na redu su bili Mustang i F-150, a citao sam da planira da radi i Fusion.

Comment

• Skyline GT-R
                  CBC Senator XXL
                  • 13.02.2005
                  • 806
                  • Chicago - My Kind Of Town

Nismo (Nissan Motorsport) je -kao sto mu ime kaze - Nissanovo odeljenje za tuning\motorsport.Isto kao sto je M, AMG ili (R)S kod Audia - NE Alpina ili schnizter, Brabus ili Lorincer...to je drugo.Jesu svi tuneri ali ne zvanicni.Bila je pre neke 2 godine prica na forumu o tim razlikama.Mrzimesad da pisem nasiroko.

Originally posted by V-Tec
                  Sta znaci "Hennessey" u imenu vipera?
                  Hennessy je covek - John Hennessy.Radi iskljucivo Vipere, extremne snage.

Bilo je pre nekoliko meseci price na forumu - dosta ljudi se zali da ih je izradio,naplatio mnogo vise a nista isporucio od onoga sto je obecao, ukrao, zahebo, pa pnda da nece da se javlja....Onda se John prepucaovao sa njima...itd itd.

Ako te interesuje ko je Hennessy, evo ga kako sprema novu masinu da "skine" Veyron-a

http://videos.streetfire.net/video/5592 ... f57993.htm

Comment

• Pro_Touring_Mopar
                    CBC Senator XXL
                    • 13.11.2007
                    • 684
                    • Sabac

Originally posted by Horsepower
                    Foose radi sve. Znam da ima Camara i Challengera, a radio je i na Mustangu sa Unique Performance pre nego sto su propali.
                    Prosle godine je sklopio ugovor sa Fordom da radi verzije Fordovih automobila. Prvi na redu su bili Mustang i F-150, a citao sam da planira da radi i Fusion.
                    Secam se da je Foose u saradnji sa Unique Performance radio Foose Stallion, novog Mustanga sa 302cid. motorom i superchargerom. Ne znam da li ga jos radi, doduse...

Comment

• Horsepower
                      CBC Senator XXL
                      • 29.12.2005
                      • 2000

Unique Performance je propao jer je saznato da su korstili ljude iz zatvora da restoriraju automobile, automobile nisu isporucivali na vreme, a bilo je i nekih problema sa materijalima koji su koristili za restoraciju.

Comment

• X9
                        CBC Senator XXL
                        • 28.06.2005
                        • 3179
                        • Wien-Sabac
                        • RX-8 i X-9

licno za mene i po svim testovima ovde (austrija ,nemacka)Z06 je odlican,cak predobar auto za te pare...ali i dalje svabama ne mozes uterati u glavu i oni i dalje bacaju po 50000 eura vise za iste performanse.
                        zamolio bih samo diskutante kada diskutuju o cenama da ih navode za Evropu,jer su razlike drastichne..ipak smo mi EVROPLJANI,zivimo u evropi.sto se tiche enterijera,mislim da je odavno pisano i chake je jednom Starac Vujadin napisao da je pozeljno razlikovati nesto sto se zove kvalitet i dojam kvaliteta...odlican dojam kvaliteta imaju svi evropski auti,kvalitet imaju japanski auti.to je sto se tiche enterijera.
                        za mene je muscle car ono sto su pravili ranije,i ja zelim da tako ostane.za mene nije muscle car Mustang sa 2.0l turbo motorom,to je za mene BrusLi...razumemo se sada?muscle znaci misic,ti auti imaju Velike misice...e sada da li su toliko efektivni kao ovi misici od BrusLi-ja ,bas me briga.pojam muscle je tim objasnjen.pojam sportski auto?daj nek mi neko objasni sta je to?u danasnjem vremenu je ok reci i da je dizel auto sportski auto,i da je golf 5 ili civic ctr sportski auto...ne mesati babe i zabe.u ovom momentu da imam nekih 80000 eura i da hocu jedan takav auto za uzivanje uzeo bih corvete z06.
                        ti auti nemaju tehniku koji mi eto evropljani nazivamo svemirskom,ali imaju neku dusu.
                        tema nije ne znam sta,vec je takva kakva je..a vi ljubitelji amera,shvatite da su to muscle cars,kao sto im ime kaze,i da im treba jos dosta finog slifa da bi bili nesto vise.a to su dosta puta pokazali.
                        ameri imaju svoj put,evropljani svoj,japanci svoj...
                        i da napomenem na kraju sve sto je staro ne mora da znachi i da je lose.mnogo se puta pokazalo u praksi da je obrnuto(mislim na tehnologiju)...
                        pozzz
                        miki
                        "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• HEMI 426
                          CBC Senator XXL
                          • 23.12.2005
                          • 1833

Ali miki, Corvette ima i tehniku ( veoma naprednu ), i slif, i tradiciju i vrhunska vozna svojstva a i brutalnu snagu i muscle feeling... Nemoj zaboraviti da u jednoj Vette Z06 imas suvi karter, klipnjace i usisne ventile od titanijuma, izduvne ventile obradjen sodijumom radi izbacivanja toplote, aluminijumsku sasiju, karbonska krila, hladnjak menjaca i difrencijala, transaxle, magnetic ride amortizere, hud dispej, karbonske kocnice.... I to sve za 80 000 e!!?!?! ZR1 Vette ce biti jos brutalnija i jos naprednija, sa kompresorom, intercoolerom, modernijim materijalima i manjom tezinom...

Comment

• HEMI 426
                            CBC Senator XXL
                            • 23.12.2005
                            • 1833

@ Horsepower

Cuo sam za Unique Performance, bas steta...
                            Imali su odlican line up modela, visoke standarde, bili su jedan od nosioca restomod kulture i Elenor im je bila zastitni znak... Plus, Shelby je bio dobar sa njima...

Comment

• X9
                              CBC Senator XXL
                              • 28.06.2005
                              • 3179
                              • Wien-Sabac
                              • RX-8 i X-9

ja i nisam napisao da vette nema tehniku..prochitaj ponovo post...
                              z06 je poseban model od vette,jel tako?i auto je odlichan..usput ventile tretirane ili punjene sodijumom ima i moja mazda "litlle block" ..i jos mnogo toga,a ipak je samo limo
                              nema muscle budu muscle ja nemam nista protiv cak..

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• X9
                                CBC Senator XXL
                                • 28.06.2005
                                • 3179
                                • Wien-Sabac
                                • RX-8 i X-9

Originally posted by HEMI 426
                                Ali miki, Corvette ima i tehniku ( veoma naprednu ), i slif, i tradiciju i vrhunska vozna svojstva a i brutalnu snagu i muscle feeling... Nemoj zaboraviti da u jednoj Vette Z06 imas suvi karter, klipnjace i usisne ventile od titanijuma, izduvne ventile obradjen sodijumom radi izbacivanja toplote, aluminijumsku sasiju, karbonska krila, hladnjak menjaca i difrencijala, transaxle, magnetic ride amortizere, hud dispej, karbonske kocnice.... I to sve za 80 000 e!!?!?! ZR1 Vette ce biti jos brutalnija i jos naprednija, sa kompresorom, intercoolerom, modernijim materijalima i manjom tezinom...
                                moze im se ..ameri daju papir uzmaju sirovine..kako?lako ali to je vec visoka matematika za sve nas ovde
                                nisam jos cuo za taj novi model,ali jedva cekam..

No ROTOR no MOTOR...

Comment

Working...
                                X