Ja sam obican covek...meni se najvise svidja 500KR
Odusevljava me agresija i strahopostavnje koje uliva kao pojava na ulici. Fantastican je osecaj dok gledate neki opasan Mustang kako sporo prolazi ulicama uz brundanje motora kao neka zver koja nadgleda svoju teritoriju da bi eliminisao uljeza.
Meni je ubedljivo najlepsi Sallenov Parnelli Jones edition Mustang. Ima sve cake i detalje sa originalnog modela iz '70 a u nekom pogledu je cak i atraktivniji. Definitivno jedan od najlepsih muscle cars svih vremena, bar po meni...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Za 2009. godinu Ford planira da napravi samo 45,000 Mustanga sto bi bilo ubedljivo najmanje u 45-godisnjoj istoriji (dosadasnji rekord drzi 1992 model sa 79,280 prodatih primeraka).
Neko kaze da je razlog visoke cene goriva, neko kaze konkurencija iz Chevroleta i Dodgea, a najbolji razlog je dao Igor sa Blue Oval News, sajta o Fordu, i on kaze da je razlog taj sto 2010 Mustang pocinje sa proizvodnjom vec u Februaru 2009. godine. Ja mu verujem posto tip uvek izbacuje najnovije informacije o Fordu, kao da radi za njih.
General Motors is still on track to produce the new Camaro in 2010, regardless of fuel prices and market conditions. However, the power train is still questionable with rumors of a six cylinder or possibly even a four cylinder option. GM's vice president of sales and marketing, Mark LaNeve, stated "Everyone thinks we'll be positioning the Camaro as a burn-ass hot rod...But that's only about 30 percent of the business. The other two-thirds will come from 27-mpg V6 sales, with a significant female share". Mark LaNeve also hinted of GM "looking at plans for a four-cylinder...but we don't have it done yet". Has the end of the eight cylinder era finally come to an end? No muscle car deserves a four cylinder that's for sure.
Na kraju cemo izgleda dobiti neki I4 od 1.8L.... A oni malobrojni V8 modeli ce zavrsiti na aukcijama, prodavajuci se po basnoslovnim cenama...
Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Ako Camaro dobije I4 to ce biti 2.0L turbo koji se vec koristi u Chevy Cobalt SS i HHR SS, Pontiac Solstice GXP i Saturn Sky Red Line.
Navedeni motor razvija 260 hp sto je u samom rangu sa 1999-2004 Mustang GT koji je imao 4.6L V8.
Znam da nije muscle cars imidz, ali ce performance biti fenomenalne. Chevrolet Cobalt SS sa navedenim 2.0L turbo motorom je nedavno uradio 8:22 na Nurburgringu cime je rekorder od automobila sa prednjom vucom (drugoplasirani zaostaje preko 13 sekundi za Cobaltom).
Comment