Ne moze,ti automobili su najverovatnije prepravljeni na euro 3 standard sto nasa carina ne priznaje,a sve i da su ero 3 stvarno tesko bi ih uvezao jel koliko znam ovi nasi priznaju samo od 2000/2001.
Informacije o birokratiji: Dozvole, uvoz, registracija...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
aj jedno pitanje:Treba u toku nedelje da registrujem auto koji vozim na ovlascenje.E sad zanima me da li ja mogu da ga registrujem bez promene vlasnistva automobila ili moram da ga prebacim na sebe?I ako neko zna da mi kaze sta sve treba da platim kako bi auto prebacio na sebe i normalno sta mi treba od papira? I cuo sam da kao treba da platim neki porez pri promeni vlasnistva automobila pa ako neko zna koliki bi on bio za punta iz 98 god neka napise.Hvalavectra 2.0 DI
kangoo 1.9D
Comment
-
-
Koji motor u Puntu? Ako je 1.2 onda je to 3-5K din.
Ako se ne varam placa se 5% na katalosku vrednost automobila.
Ne mozes ti da ga registrujes na ovlascenje, ali mozes da uradis prenos pa onda registraciju.
Inace ja za mog kuma odradim registraciju njegovog Yuga. Stavim kapu na glavu i ja sam onuz njegovu licnu kartu, naravno.
Ako imas LK vlasnika i ako dovoljno licite, mozda i prodjes kao "vlasnik".
A ja registrujem i zenin auto uz njenu LK, opet.
Comment
-
-
pa znas kako ja gledam da ga sad registrujem na ovu foru a sledece godine da ga prebacim na sebe.Jer mi je tehnicki oko 9000 i ostale zajebancije izadje po meni negde oko 10000-11000.I treba ju mi pare za atest ja zbog togavectra 2.0 DI
kangoo 1.9D
Comment
-
-
Originally posted by prolupatorAko se ne varam placa se 5% na katalosku vrednost automobila.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Registracija istekla prije 3 god,
Naletio sam na jednog golfa, neki cilager sjebao mjenjac i ostavio kola u dvoristu da stoje, i ja naletim na tog golfa preko jednog drugara, ali sta je problem, auto nije registrovan od 2004. god, tj kad je zveknuo mjenjac ovaj je mislio da je motor zaribao i parkirao ga tako,,,,,mi skinuli mjenjac i motor radi ko doxa.....e sad postonije ni odjavljen auto, jel moze to da se registruje ponovo i koja je procedura....auto je na SM table
Ako neko zna, bio bih vam bas zahvalan
moze i na PP
Comment
-
Comment