Staro za novo- Punto iz KG za 5999€ na 7 godina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • banebg81
    CBC Veteran
    • 26.06.2008
    • 195
    • Beograd

Re: Staro za novo- Punto iz KG za 5999€ na 7 godina

Da li će biti u ponudi i dizel motori iz Rakovice 55 ?

Comment

• ada
      CBC Senator XXL
      • 04.06.2005
      • 2375
      • Novi Sad
      • Svasta nesto

Nesto sam nacuo da su rusi nasli rupu u ugovoru izmedju fiata i zastave i da su spremni rusi da iskesiraju odma sve bez pomoci drzave. Zna li neko sta vise o tome?
      Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
      Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
      Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
      Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Pisalo u Kuriru ... "proverena" vest ...
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Marko001
          CBC Senator XXL
          • 09.09.2006
          • 1070
          • Belgrade

Na "punto" čeka 3.300 potencijalih kupaca
          Politika - Pre 35 minuta

BEOGRAD - Interesovanje građana Srbije za kupovinu automobila "punto", koji će u novoj seriji iz kragujevačke "Zastave" izlaziti sa oznakom "fijat" ne jenjava, a na listi čekanja se već nakon nekoliko dana nalazi čak 3.300 potencijalnih kupaca.

Prema podacima prodajne mreže kragujevačke fabrike "Zastava autmobili", od tog broja je čak 2.400 građana zainteresovano za kupovinu "punta" po sistemu "staro za novo", rečeno je Tanjugu u "Zastavinoj" prodajnoj mreži.

Comment

• ToNcA
            CBC Senator XXL
            • 31.01.2006
            • 868
            • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
            • Mazda 6 2.0d

Originally posted by ada
            Nesto sam nacuo da su rusi nasli rupu u ugovoru izmedju fiata i zastave i da su spremni rusi da iskesiraju odma sve bez pomoci drzave. Zna li neko sta vise o tome?
            Rupu?
            Za sta da iskesiraju?
            Bas mi nije najjasnije...

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

• ada
              CBC Senator XXL
              • 04.06.2005
              • 2375
              • Novi Sad
              • Svasta nesto

rupu u smislu propusta. neznam nisam ja pravio ugovor!
              da iskesiraju ono sto bi fiat treba da plati + drzava da dotire
              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
              Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
              Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
              Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• bojanchampion
                CBC Član
                • 15.08.2008
                • 64
                • Vrnjacka Banja

Vidim da ima dosta rasprava i razlicitih misljenja na ovu temu, pa reko da i ja ostavim neko svoje misljenje

Slazem se da je rata za punta dosta velika, a pogotovu sto treba placati 7 godina....Kada sad pogledamo realno, taj punto uz redovno odrzavanje, u narednih 7 godina ne bi trebao da ima velike probleme. Postavlja se pitanje, zasto bih ja kupio punta i placao 100e mesecno, ako za svoje potrebe moze da mi solidno zavrsi Yugo cija rata iznosi 50e???? E sad, ljudi, imate i bolja vozila ( i naravno skuplja )...
                Dolazimo do zakljucka da punta sigurno nece kupovati socijalni slucajevi.Za mene bi Punto bio pun pogodak. Ja sad sa Znaci, hvala Dinkicu sto je koliko-toliko mislio na narod i omogucio i narodu nesto "povoljno" da kupi, jer ako pogledate kamate, nećete naći ispod 20%.... Unom prelazim oko 10.000 godisnje, i to samo u lokalu, jer mi nije siguran za neki dalji put, da ne pricam sto bih nekada otisao i do bg, i slicno.

Ova farsa sa prodatih 650 Zastave 10 mislim da je lazna, bar ne na polju fizickih lica, vec mislim da je veliki deo tih vozila namenski pokupila neka velika firma..... Ili nekoliko firmi...

Tako da ocekujem sve bolje ponude, a ako ne uzmem sada Punta, onda će to sigurno biti nov model koje će jednom jednog dana početi da se proizvodi, jer kako kažu: NAJBOLJI AUTO JE NOV AUTO...
                Fiat Punto 1.2 8V '03. god

Comment

• mistermobil
                  CBC Senator XXL
                  • 09.11.2008
                  • 469
                  • pecinci

To sa Rusima je trac iz Kurira,Verovatno nije istina.Mada ne bi bila losa ni Lada da ulozi neki kes,bitno je da ljudi rade i zaradjuju za zivot,da se njihov proizvod prodaje.Nema veze da li je to nova S klasa Mercedesa ili kineski XlINGHUNHAO GTLX samo nek ima trziste i da se prodaje
                  Ko leti,vrijedi
                  Ko vrijedi,leti
                  Ko ne leti,ne vrijedi..
                  (Grunf,TNT..)

Comment

• Manfred
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2007
                    • 905
                    • Beograd

7 godina je 84 meseca, po 100 evra je 8400 evra... ako je cena 5999 a otplacuje se 8400 kolika je kamata ? sta je tu povoljno?

Comment

• bojanchampion
                      CBC Član
                      • 15.08.2008
                      • 64
                      • Vrnjacka Banja

Pa ako uzimas staro za novo, tada ti je rata 84e*84 meseca= 7056e.... Ukoliko kupujes punta bez zamene, tada ti on kosta 7000e, a rata 97e. Znaci 97e*84meseca=8148. Tako da 1000 i kusur evra nije bas mnogo u odnosu na to koliko godina te banka ceka... I ovo su cene sa 4.5% kamate na god nivou, a zamisli 17% kamate koliko nudi, zaboravio sam koja banka, i ta banka nudi najmanju kamatnu stopu...
                      Fiat Punto 1.2 8V '03. god

Comment

• Manfred
                        CBC Senator XXL
                        • 04.08.2007
                        • 905
                        • Beograd

u sv sl mislim da to opet moze jeftinije....

iz razloga sto ca na punta koji ce se "proizvoditi" u zastavi ici trayal gume koje su samo dno ponude guma u srbiji, kao i power horse akumulatori koji su takodje dno ponude. to su dva detalja za koje ja znam, na kojima ce se ustedeti, a verovatno ih ima dosta. moje je mishljenje da ce punto biti nekvalitetniji od zastave 10 po tom pitanju potrosnih delova... nov auto jeste nov auto, ali ako na ratu od xx evra dodamo i akumulator i nove gume za 6 meseci onda je to malo vise...

to je samo moje mishljenje, a svako ima pravo na svoje valjda

Comment

• trispeed
                          CBC Član
                          • 28.01.2009
                          • 13
                          • Bor

Mislim da je to za sada najpovoljnija ponuda bar zbog kredita od 4.5%. Ipak je nov auto evro 4. Za 6000-7000 evra na kredit od 12-20% moze se kupiti pristojan polovan auto međutim niko ne može prepostaviti koliko je tokom jahanja i raubovalja on jos ispravan i koliko će još biti. daleko je od toga da je to idealan auto ali u srbiji to je tzv. najsavremeniji domaći auto. Treba se ako se odluči kupiti što pre dok fiat ne nađe kooperante za ostale osnovne delove u srbiji kooperante tada već nema smisla tretirati ga za nov auto.Sto se tiče black horse-a mene je nov služio čitavih 4 meseca te posle zamene mesec dana radio ok te opet počeo da crkava tako da nisam imao volje ni snage te sam prodao nekom auto otpadniku za 1000 din.
                          U mom gradu znam masu ljudi koji su se prijavili za punta.Ipak treba sačekati BGD sajam je će ostali proizvođaći morati u smislu svoje likvidnosti odgovoriti povoljnijom ponudom.S druge strane treba forsirati nasu privredu inače smo potpuno propali i mislim da je ova ideja sa prvoljnijom kamatom na domaće proizvode OK. Pa ko voli ... ja bi ga kupio fali mi krs od 200 erva posto sam moj sredio pa vredi vise od 1000

Comment

• lenny
                            CBC Član
                            • 03.09.2006
                            • 29
                            • Novi Sad
                            • Ford Focus 1.8 TDDi

Do juče se nije znalo ni da li će se usvojiti program za recikliranje starih vozila, ni koje firme će dobiti dozvolu, a danas je odjednom već prijavljeno 2500 starih vozila, a predviđeno je svega 5000!
                            Da li neko zna gde i kome se prijavljuje za ovaj program?
                            Zašto kod nas ništa ne može da bude "transparentno"?

I da, nameravam da zamenim punoletnog keca za punto
                            Dnevnik jednog taksiste

Comment

• peca777
                              CBC Član
                              • 19.02.2009
                              • 10
                              • Vinca

ispravite me ako gresim
                              1 nema ucesca
                              2 otplacuje se 7 godina
                              3 kamata 4.5
                              4 zamena staro za novo
                              ljudi pa sta ovde nije povoljno neka mi nekko nadje nesto povoljnije i ja odoh odma to drugo da uzmem i batalite se price pa to drzava dotira i treba da dotira koliko smo je mi samo dotirali malo i ona nas da dotira
                              a novo je novo pa nema veze sto je malo model stariji a koliko ja znam svi ti automoboli koji su kao novi su ustvari nasminkani stari modeli vecih kuca tako da mu to dodje isto
                              ja se prijavio kao kod prvog dilera kog sam nasao

Comment

• r1cer
                                CBC Senator XXL
                                • 22.01.2006
                                • 363
                                • Beograd

Pa s obzirom da fiat ne plaća carinu, ima jeftinu radnu snagu, država subvencioniše kredite, sve bi to moralo da bude mnogo jeftinije ili barem mnogo bolji auto od zunta i to je poenta. Kad već ja plaćam(kroz porez) da bi ti vozio automobil onda makar nek bude malo bolji za te pare.

Ali naravno političari igraju na to da većina stanovništva vozi juga i bila bi presrećna da vozi nešto iole normalnije od toga pa makar i 7 godina to otplaćivao a ne zna da li će sačuvati posao do kraja godine.

Comment

Working...
                                X