Bahato parkiram
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Re: Bahato parkiram
Originally posted by Boris
A biće ga i narednih dana zbog praznika
Comment
-
-
Originally posted by sErGiOGospoda policajci lepo parkirani tako da sam morao da se provlačim kroz iglene uši i to sa skolpljenim retrovizorima i uz asistenciju kolegeI dok sam izašao iz auta pa se ponovo vratio da uzmem nešto pobeže mi, a taman sam se naoštrio da mu kažem poneku
Comment
-
-
Zivim tacno preko puta doma zdravlja i hitne pomoci.Ispred ulaza u dvoriste je zabranjeno parkiranje sto retko ko postuje.Mozete li da zamislite kako svakodnevno izlazim i ulazim u dvoriste autom.To je tesko zamisliti,to treba doziveti.Desavalo se da parkiraju auto i ne pojave se par sati.Bilo je i incidentnih situacija.Kada prijavim policiji da moram da izadjem iz dvorista a ne mogu oni,cesto, kazu sta cemo mi??? Jos mi posle ti koje sam prijavio prete.
Comment
-
-
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Comment
-
-
Nemoj tako ljudi su na zadatku sto se vidi odmah. Parkirani su ispred skole, mozda cak i diluju...
Comment
-
Comment