Bahato parkiram

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikaragva
    CBC Senator XXL
    • 03.06.2008
    • 521
    • B. Palanka
    • Opel Astra h 1.9CDTI 16V

Re: Bahato parkiram

Pa dobro ono za pandu je bila shala.

Naravno da nasilje nije resenje, mislim to sa grebanjem i tako te mizerne zajebancije. Kad bih ja grebo, onda bi grebo ko covek, do lima, da svi chuju , a ne ko pica neka kljucem onako omaz da napravim i to da ga pogledam u ochi choveka dok mu panda skida lak i odnosi na sebi delove svetlosne grupe Jbg, neko od nas dvojice je jachi, to stoji, a sad ako me ubije, bar se necu muchiti

Bas tako ko sto rece djukic. I izgleda da to smeta samo nama "normalnim" ljudima. Ovi na vlasti su isti ti sto sede u S. Bana i reshetaju, tako da ne mozes da ocekujes da uvode mere protiv samih sebe ...

Zakljucak: oruzje za sve bi resilo stvar

A sad ozbiljno. Imamo mi propise i zakone za sve to, ne treba nam neki ekstra zakon o saobracaju i sta ti ja znam. Dovoljno je da se ovaj postuje, zar ne?
    E sad druga je stvar sto neke moze da nepostuje, to vec nema mnogo veze ni sa zakonom ni sa saobracajom, nego sa banana drzavom.

Comment

• danil80
      CBC Član
      • 23.04.2009
      • 51
      • Beograd

Originally posted by 206
      Hajde da se kladimo da bi se u roku od 7 dana po buvljacima i bravarskim radnjama pojavio na prodaju univerzalni kljuc koji otkljucava te "klopke" za tockove?
      Не треба ти кључ... то може и овако :

Comment

• ciklon
        CBC Senator XXL
        • 11.08.2008
        • 362
        • Beograd

Koji lik!
        ponika marke ROG :-)

Comment

• deki-ascona
          Bio nam je drug! RIP
          • 10.04.2007
          • 2118
          • NI , Trosharina

mecka je mecka !!!! Znao je da ce nesto da popusti, a takodje je znao da to "nesto" nece da bude nesto na njegovom autu .

Ovog ne bi sprecili da ode ni da su ga utiplovali za asvalt !!!!
          Originally posted by Valent Vudriga
          ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
          Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• JAPANX
            CBC Senator XXL
            • 10.08.2006
            • 2159
            • Beograd

kakav divljak ah

Comment

• X9
              CBC Senator XXL
              • 28.06.2005
              • 3179
              • Wien-Sabac
              • RX-8 i X-9

vidi ga baja al se razjario...e ovoga bi trebalo u stanicu pa u podrum i pitati koliko moze da ponese bejzbol palica
              "I am a rotorhead stuck with pistons for the moment. Its killin me."

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• jevtic
                CBC Senator XXL
                • 26.11.2006
                • 729
                • beograd

postavljac onog snimka je napisao da je taj lik kasnije platio kaznu 1000km. e sad da li je tako ne znam i da jeste to je samo oko 500 eura tako da i nije neka kazna za unistavanje javne imovine.
                ex - fabia 1.9 tdi
                golf 2.0 tfsi

Comment

• madic
                  CBC Senator XXL
                  • 07.10.2007
                  • 844
                  • Beograd

Ovako bi isto bilo i kod nas kad bi počeli da stavljaju.

Comment

• Bane R
                    CBC Senator XXL
                    • 27.03.2006
                    • 1769
                    • Beograd

Ne vidim da je ovo način rešavanja problema. Kao ni bilo koji način dodatnog smanjivanja ljudskih sloboda.

Sprečavanje štete pravljenjem još veće štete. Neko se parkirao tu i onemogućio da majka dete prošeta u kolicima. Ali taj neko je zbog blokiranog auta izgubio posao, propustio avion - što je veća šteta...

To je čak i zakonom zabranjeno... uslovno rečeno. Neko ti ukrate mobilni i ti njemu polomiš ruku. Ti ćeš odgovarati jer ruka vredi više od mobilnog telefona.

Da se razumemo, ne odobravam ni ovakav zakon, ni parkiranje, ni krađu mobilnog, ni lomljenje ruke. Ali ovakve stvari moraju da se reše na pametniji način. Ne na silu, ne represijom i ne dodatnim smanjivanjem ljudskih sloboda.

Comment

• DovlaK
                      CBC Senator XXL
                      • 24.07.2008
                      • 560
                      • Beograd

Već smo diskutovali o ovome i baš ovaj klip je bio... tada sam rekao a ponavljam i sad, previše je to psihičke torture za ovaj naš već napaćeni narod... ako ovo uvedu biće mazge najveće.
                      Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• madic
                        CBC Senator XXL
                        • 07.10.2007
                        • 844
                        • Beograd

Ljudskih sloboda koje su u Srbiji na samom dnu.

Comment

• X9
                          CBC Senator XXL
                          • 28.06.2005
                          • 3179
                          • Wien-Sabac
                          • RX-8 i X-9

http://www.bild.de/BILD/auto/2009/04/bu ... enlos.html
                          Slovacka
                          da li bi ovaj Slovak trebao da se oseca da mu je sloboda na neki nachin ugrozena ili je mozda obrnuto?
                          ili da nastavim sa fotkama iz ostalih EU zemalja?zasto kad god se postavi ovako nesto dolazimo u raspravu oko nechijih sloboda,ili odjednom za nas neka evropska pravila ne vaze jer smo Srbi,Balkanci,Indijanci ili sta vec?poistovecujemo se sa Evropljanima jer i jesmo,ali se isto tako branimo po cenu zivota od nekog reda koga eto svi mi prizeljkujemo da neko uvede ali da se eto bas nedotiche ovog ili onog!!
                          ovo je bila pravna strana...

sa urbanistichke strane drzava je duzna da obezbedi gradjanima parking mesta..zasto placate porez i stale dazbine?ali na zalost to ne funkcionishe koliko vidim..i da ja dalje ne pametujem,dovoljno je reci da sve u svetu fukcionishe putem kazne i nagrade..ko razume shvatice

No ROTOR no MOTOR...

Comment

• madic
                            CBC Senator XXL
                            • 07.10.2007
                            • 844
                            • Beograd

Ja sam siguran da bi kod nas to stavljali na propisno parkirane automobile čim im zafale pare...

Kao što je neko već napisao samo promenom svesti celog društva može nešto da se postigne.

Comment

• DovlaK
                              CBC Senator XXL
                              • 24.07.2008
                              • 560
                              • Beograd

Ma nema tu podele Srbi, Balkanci, Evropa trt-mrt... meni nije jasno ni čemu oni silni visoki ivičnjaci po BGu... to bre treba nacrtati liniju i ko je samo nagazi nagaziš i ti njega lepo po džepu. Zaposliš studente da rade na procenat od kazni, a da li će oni raditi 2 sata ili ceo dan, bole te brige I to samo ceduljče za brisač lepo, hvala lepo, molim lepo doviđenja... pa da vidiš onda kako se sve dovede u red kad neko izvuče celu platu za kazne Čemu pauk, čemu ove poluge šta? Pauk treba da nosi kada parkiraš pored pumpe za vodu za vatrogasce i kad parkiraš na prolaz za hitnu pomoć, i kad te pauk odnese to treba da bude jedno 10x veća kazna nego sadašnja + društveno-koristan rad da u Domu penzionera čistiš us*ane posteljine i javne WC-e...

Sve to je toliko prosto i može da se zavede red tolikom brzinom da ljudi ne bi znali šta ih je snašlo... lepo se sad donese takva odluka, od oktobra do decembra idu isključivo opomene, a od nove godine udri sine i već sledećeg jula ima da nemamo gužve u BG-u i da svi budemo lepo raspoloženi.

Naravno, od naplaćenih kazni isključivo stvarati parking mesta gde god je to iole potrebno
                              Будале се не рађају. Праве их лепе девојке у слободно време.

Comment

• X9
                                CBC Senator XXL
                                • 28.06.2005
                                • 3179
                                • Wien-Sabac
                                • RX-8 i X-9

jes da je off ali moram!!!

i dan danas aktuelno:

No ROTOR no MOTOR...

Comment

Working...
                                X