Ljudi sta je sa parkiranjem na Beogrdskom Aerdoromu danas bio ja mislim da je na donjem parkingu blizem zgradi bilo svega 4,5 propisno parkiranih automobila. Nisam imao vremena da slikam ali mislim da bi prepunio temu kad bi slikao pola
Ljudi sta je sa parkiranjem na Beogrdskom Aerdoromu danas bio ja mislim da je na donjem parkingu blizem zgradi bilo svega 4,5 propisno parkiranih automobila. Nisam imao vremena da slikam ali mislim da bi prepunio temu kad bi slikao pola
Ukoliko misliš na popularnu "dvojku", iz koje se peške kroz podvožnjak dolazi do "dolazaka", 'oće to tako, kad nije gužva...
Originally posted by sri98
To je parking gde se docekuju gospoda koja se ne mesaju sa narodom, pa onda zakljuci zasto je takvo parkiranje.
Mislim da govoriš o VIP gospodi. Za njih nema parking, šta će im to- stanu lepo u desnu traku pred VIP izlaza, ili ih jednostavno pratnja isprati direkt' sa piste, ukoliko su baš 00 ili Stonsi, Madona u pitanju...
Postoji, VIP je kod gate C5, na kraju zgrade, a ovde se prica o delu gde se vozila parkiraju na donjem nivou, pa gospoda imaju da predju 10 m nakon carinske kontrole, a ne kao narod koji voza kolica sa prtljagom do velikog parkinga ili mora da se popne na gornji nivo i da izadje iz zgrade. gospoda su razni dirketori, delegacije ovakve, onakve, sportske ekipe......
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Ukoliko misliš na popularnu "dvojku", iz koje se peške kroz podvožnjak dolazi do "dolazaka", 'oće to tako, kad nije gužva...
Postoji, VIP je kod gate C5, na kraju zgrade, a ovde se prica o delu gde se vozila parkiraju na donjem nivou, pa gospoda imaju da predju 10 m nakon carinske kontrole, a ne kao narod koji voza kolica sa prtljagom do velikog parkinga ili mora da se popne na gornji nivo i da izadje iz zgrade. gospoda su razni dirketori, delegacije ovakve, onakve, sportske ekipe......
Na pomenutoj saobraćajnici dozvoljeno je parkiranje taksi-službama (naravno, niko sem postojećeg kartela tu ne može da stane, čak ni na poziv), vozilima sa diplomatskim tablama, vozila nekoliko hotela, rent a car agencijama, sportskim delegacijama, i naravno, policiji i vojsci.
Ono što je zanimljivo je da je saobraćaj "civilima" na istoj saobraćajnici zabranjen zbog bombaškog pokušaja na glazgovski aerodrom 2007. Nema veze što, takvo kakvo je obezbeđenje, može bilo ko da ušeta sa rancem trotila i napravi haos, bez po' muke...
Comment