Bahato parkiram

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Re: Bahato parkiram

Koja?
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Originally posted by 206
      On je umesto toga odlucio da tera kontru i pobrine se samo za svoje ****.
      Ima kod mene u zgradi jedna gospodja koja voli da zauzme po 2 mesta i jednom priliko, kada sam je pitao sto ne makne auto 1,5m levo ili desno, lepo mi je rekla: Meni je samo vazno da ja mogu lako da udjem i da sirom otvorim vrata. To je to, brine samo o svom ****tu, videcete i fotku
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• GadGet
        CBC Senator
        • 15.08.2007
        • 206
        • Nbgd, Vozdovac

Da, a vi samo gledate u tudje **** pa sa x5,6 ili 25 op na mesto gde realno nema mesta. Ajde da zanemarimo i cukanja i cesanja , ali kad mora da obrisem pantalonama, jaknom i svoj i tudj auto popizdim. Ko mi kriv kad nemam el. siber da mogu da uskocim odozgo. Kome je veci od 4m neka pusti dve poruke za parking i neka parkira tako da nikome ne smeta i sve ok

Comment

• 206
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Genijalan predlog...Hajde pokusaj da posaljes poruku da platis 2 parking mesta, kako izgleda ta poruka?

Vi definitivno mesate teze ovde, odnosno problem kada neko parkira da smeta drugome ili da koristi svo raspolozivo mesto bez da zasmeta ikome. Ko razume i hoce da razume, mislim da mu je jasno, kome nije, jbg.

Comment

• Paranoid
            CBC Senator XXL
            • 13.01.2009
            • 622
            • Beograd
            • Fiat 131 1300

Kao sto sam rekao na pocetku rasparave da trazis parking i da vidis dovoljno mesta ali na dva parking mesta a ti kao neces da parkiras...jeste malo sutra. Jedno je zakon a drugo cinjenicno stanje pa evo parkiranje u okolini Vuka i pored toga sto ima garaza je ludnica parkiraju jedni drugima na glavu , na autobuskim stanicama i tako dalje i to ovi iz parking servisa tolerisu jer znaju kakva je situacija a sad vi uzmite pa tupite dalje.
            Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• Cherokee_NS
              CBC Senator XXL
              • 08.02.2009
              • 802
              • Novi Sad

Resenje je da svi kupimo po Smarta, ili nekog malog prdavca tipa Seicento, i da trazimo parking

Salu na stranu, ali ovo je stvarno tuga... Ovo postaje kao ono: "Ne mozemo mi napraviti toliko parkinga, koliko stoka moze zauzeti" ... I kurta i murta ima auto
              Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• tomamega
                CBC Senator XXL
                • 19.03.2009
                • 715
                • Beograd / Crna burma, prim. prev.
                • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

Stvarno se bezrazložno digla frka. Koliko ja mogu da vidim, meni lično je veći problem ovaj kec koji je parkiran ispred Smarta, nego sam Smart. Kec je toliko loše parkiran, da prednjim točkovima gazi liniju, čime otežava parkiranje autu ispred njega. Smart je ostavio toliko mesta da ispred ima 1,5m, a pozadi više od pola metara. Neko bi morao da dođe kamionom, pa da mu zafali toliko mesta da mu ovaj prostor bude mali za praking Inače, priča o velikim kolima ovde nema smisla, jer dužina parking mesta nije ispod 4,5m (barem u BG), možda ćak i malo veća. Čak i Thaliu kada parkiram (ona je 4,2m dugačka) ostane mi dovoljno i napred i pozadi, tako da priča da je Smart trebalo da ostavi 2m iza njega stvarno nema smisla. Ko vozi auto od 6m? Mislim da se malo preteralo u svemu, i od komarca naprivili magarca

Comment

• Chubbs
                  Everybody lies
                  • 29.01.2006
                  • 5807
                  • Novi Sad
                  • Audi A6 1.8T

pa kad je napolju hladno i nemamo sta drugo da radimo
                  You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                  Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                  Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• kuntalo
                    CBC Senator XXL
                    • 02.03.2007
                    • 342
                    • Predgradje

Originally posted by 206
                    Ne znam sta ti znaci "ne prolazi mi prica", ja u okviru teme diskutujem kao i bilo ko drugi, a s druge strane mi se, opet, cini da bi ti rekao bilo sta samo da bude kontra...

Pa, ako je meni bahatost to sto se Smart nije pomerio do ivicnjaka (cime bi opet ispostovao i propise, a nista ga ne kosta, a time bi napravio malo mesta i nekom drugom) a tebi je sasvim OK sto je parkiran kako jeste zato sto moze - to opet govori nesto o tebi i o meni, a to vec nije za diskusiju u ovoj temi.
                    Mora da je divno svoj stav podrazumevati jedinim validnim, takoreći - u kamen upisanim. Biti moderator je lepo (It's good to be the king!), ali bi, zarad hvatanja u korak sa realnošću, trebalo ponekad i izaći van, čuti mišljenje osobe nad kojom se nema moć editovanja, brisanja, banovanja. Eto npr. US diplomatije, "malo" se izgubili nakon što je ceo svet dobio priliku da konačno i potvrdi o kakvim diletantima, hoštaplerima i zlikovcima radi.
                    Do tada, slobodno učitavajte nešto što govori nešto o meni, kao slučajan previd zaboravite činjenicu da sam već dao primere bahatosti (na koje nikako nisam ravnodušan), te izbegavajte odgovor na pitanje šta sa četvrtim automobilom koji bi, kada bi vozač Smart-a uvažio vaš predlog, zauzeo 2 (slovima: DVA) uredno označena mesta. Da li bi ste vozač tog četvrtog automobila (sada u prekršaju) bili Vi?
                    Save the Panda!

Comment

• 206
                      • 09.12.2004
                      • 9548
                      • Beograd
                      • 206

Nisam primetio da se u ovoj diskusiji koristim bilo kakvim privilegijama moderatora, tako da su te primedbe koje dajes najobicnije mlacenje prazne slame.

Ok, nema smisla dalje raspravljati o ovome, nekome to smeta, drugima ne - ocigledno jeni to deo problema ali i to je u redu...idemo dalje.

Comment

• zverko
                        CBC Senator XXL
                        • 19.08.2005
                        • 7085
                        • BGD
                        • Audi A4

Od ovakvih kao sto je ovaj sa smartom mi se svakoga dana sve dlake na telu nakostrese isto tako i od onih sto se nonsalantno parkiraju ukoso .
                        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Eon
                          Moderator
                          • 10.03.2005
                          • 4225
                          • Beograd-NBG-44
                          • Superb 2.0 4x4 DSG

Mislim da je tema prevazišla sve okvire. Ovo je zemlja gde svako gleda svoje ****. Čovek je postupio u skladu sa zakonom, a to što ja ne mogu da se parkiram, stvarno ga nije briga.

Postavljao sam već slike, kod mene u kraju klinke se parkiraju na 2 parking mesta i to uz asistenciju oca. Pošto sam digao ruke od svega, moja supruga ih delje povremeno!!!!
                          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• zverko
                            CBC Senator XXL
                            • 19.08.2005
                            • 7085
                            • BGD
                            • Audi A4

ponekad mi je tako krivo sto ne vozim neku lesinu sa kojom mi ne bi bilo zao da "slucajno" ocesem nekog na parkingu. bezobrazluk, samozivost i nepismenost ljudi gledam svakodnevno u svom komsiluku. i kad nekom dobronamerno skrenes paznju da nije jedini u zgradi i da treba jos neko da se parkira on me gleda kao krava mrtvo tele jer mu to ocito ne dopire do mozga.
                            deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• banekg
                              CBC Senator XXL
                              • 06.09.2010
                              • 1274
                              • Nis
                              • Toyota Carina e 2.0

Originally posted by zverko
                              ponekad mi je tako krivo sto ne vozim neku lesinu sa kojom mi ne bi bilo zao da "slucajno" ocesem nekog na parkingu.
                              Pre 15 godina kad sa vozio Bubu sa sve onim metalnim branicima, zagradio me covek sa Yugom iz Radio Televizije Kragujevac, ispred opstine u centru grada. Naravno, bio sam propisno parkiran, ali i potpuno zagradjen, a iza mene neki metar prostora i zid od opstine.

Posle nekoliko pokusaja da ga dozovem sviranjem na sireni, lepo uzmem zalet sa onih par metara, pa udri, i tako nekoliko puta, a covek ubrzo istrcava iz opstine i kuka, a publika okolo aplaudira, neki se i krste.
                              Znaci sviranje nije cuo, ali udarce jeste. Ja mu kulturno dam vizit karticu, i kazem da se javi i da cu mu nadoknaditi stetu. Nikad se nije javio.

Samo jednu stvar nek imaju na umu vozaci kad zagradjuju drugi auto, pod opravdanjem "brzo cu ja":
                              mozda bas tada u tom autu koji ste zagradili, treba da se preveze neko do bolnice hitno, i mozda od tih nekoliko minuta zavisi i neciji zivot.
                              Long Live CBC!!!

Comment

• Chubbs
                                Everybody lies
                                • 29.01.2006
                                • 5807
                                • Novi Sad
                                • Audi A6 1.8T

vec je neko spomenuo, ali izgleda nije doprlo...

da je smart parkirao do ivicnjaka i ja iza njega. posle pola sata smart ode a ja osvanem na kenonu kao samozivi kreten koji je parkirao dva metra od ivicnjaka i zauzeo dva parking mesta. zverko pod okriljem noci krade keca kod paviljona i trlja ga od moj auto a 206 me ceka u zbunju sa elektricnim penderekom.
                                You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                                Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                                Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
                                X