PREREGISTRACIJA sa CG i ostalih

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Kako što? Pa Milo više nije mogao da bude biran za predsednika, tako da je sad napravio potpuno novu državu pa se brojač mandata resetuje...

Edit 004: ne citiraj post tik iznad

Comment

• NemaN
      CBC Senator XXL
      • 29.11.2004
      • 1560
      • munze

jel neko zna nesto novo ali nesto sam cuo da je sve vec gotovo znaci samo euro 3!!
      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• astrafan
        CBC Senator
        • 08.05.2005
        • 221
        • BG - PA

Najnovije sta je juce saopsteno je: da ce se prema vozilima iz Crne Gore koja budu htela preregistraciju, ponasati kao prema vozilima iz inostranstva a to ne treba da objasnjavam....
        Crkotine.... samo da za*ebu narod i svoje guzice da namire mamu li ij ja malo.......

Naci euro 3, nista ispod toga

Treba organizovati demonstacije.... i sva kola sa crnogorskim tablicama im gurnuti u Vladu.........

Dinkicu raspo se dabogda....
        .. just fun, nothin more..

Comment

• NemaN
          CBC Senator XXL
          • 29.11.2004
          • 1560
          • munze

ma ne treba se toliko buniti samo ne znam sta ce sa svim tim vozilima sda biti....sto je najgore svi koji imaju mogucnost sada ce uzeti cg drzavljanstvo itd...sto je veooooma zalosno

svi smo bili svesni koji je rizik ...ja cu da pokusavam nesto preko veze jer mi je glupo jer sam 4-ta generacija rodjena u bg-u i sad treba da vozim na cg table ..ako mi nista ne preostane Cale ce da mi se prijavi dole i jbg

cuo sam da se ce biti protest u sredu ispred Strava centra u 12h mada ne znam koliko ce to sve pomoci ....

Comment

• astrafan
            CBC Senator
            • 08.05.2005
            • 221
            • BG - PA

Originally posted by neman
            ma ne treba se toliko buniti samo ne znam sta ce sa svim tim vozilima sda biti....sto je najgore svi koji imaju mogucnost sada ce uzeti cg drzavljanstvo itd...sto je veooooma zalosno

svi smo bili svesni koji je rizik ...ja cu da pokusavam nesto preko veze jer mi je glupo jer sam 4-ta generacija rodjena u bg-u i sad treba da vozim na cg table ..ako mi nista ne preostane Cale ce da mi se prijavi dole i jbg

cuo sam da se ce biti protest u sredu ispred Strava centra u 12h mada ne znam koliko ce to sve pomoci ....
            Cuo sam da nece da daju drzavljanstva.... jer bi masovno ljudi to pokusavali....

Comment

• NemaN
              CBC Senator XXL
              • 29.11.2004
              • 1560
              • munze

kako bude bice nego sad je ono usvojeno moze dvojno drzavljanstvo, svako ima pravo da bude gradjanin srbije, svaki student se tretira kao domaci, imaju sva prava kao i mi...

PA koji onda su se qurac odvajali .....

ja inace imam kucu dole na moru tako da ce cale da mi se prijavi dole i uzme pasos do tad...cekam
              ispade da smo mi Srbi ispali ovce ...a sto se tice drzavljanstva moze sve dok imas neku nepokretnost dole ...ja imam vikendicu tako da ce cale da mi se prijavi ...

Comment

• GTI 16V
                CBC Senator
                • 04.02.2005
                • 236
                • Beograd

POZIVI NA DEMONSTRACIJE I SLICNE VRSTE OKUPLJANJA NISU DOZVOLJENI

Edit 004

Comment

• Wooodoo
                  CBC Senator
                  • 01.10.2005
                  • 214
                  • Beograd

A hoce li biti kontramitinga?!
                  http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• astrafan
                    CBC Senator
                    • 08.05.2005
                    • 221
                    • BG - PA

Nisi rekao u koje vreme..... Mozda se pridruze i neki drugi, a ne znaju kad......

Comment

• Wooodoo
                      CBC Senator
                      • 01.10.2005
                      • 214
                      • Beograd

Originally posted by astrafan
                      Crkotine.... samo da za*ebu narod i svoje guzice da namire mamu li ij ja malo.......
                      Ako dozvole preregistraciju za*ebace ogromnu vecinu ostalog naroda.

Kao da vas je neko terao da kupujete ta kola. Ista opcija je stajala i ispred mene. Pa opet nisam hteo da uzmem auto preko CG. Znaci nisam hteo da rizikujem. A ti i ostali ste rizikovali pa je ovaj put ispalo da se rizik ne isplati. Niko te nije prevario.

I nadam se da ce da ostanu dosledni, a ne kao za studente.
                      http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• Cacanin
                        CBC Senator XXL
                        • 10.10.2005
                        • 343
                        • Cacak

kako bude bice nego sad je ono usvojeno moze dvojno drzavljanstvo, svako ima pravo da bude gradjanin srbije, svaki student se tretira kao domaci, imaju sva prava kao i mi...

PA koji onda su se qurac odvajali .....

ja inace imam kucu dole na moru tako da ce cale da mi se prijavi dole i uzme pasos do tad...cekam
                        ispade da smo mi Srbi ispali ovce ...a sto se tice drzavljanstva moze sve dok imas neku nepokretnost dole ...ja imam vikendicu tako da ce cale da mi se prijavi ...
                        "NEMAN" bojim se da to nece biti resenje , nece oni tako lako dozvoliti ni da vozis CG table iako imas prijavu dole , sta onda , gubis ovde sva prava , ja licno mislim da ti se to ne isplati !

Comment

• NemaN
                          CBC Senator XXL
                          • 29.11.2004
                          • 1560
                          • munze

ne znam ni sam josh....moram malo vise da se raspitam

da li imam mogucnost dvojnog ili tako nesto ....

ne znam da li mogu da vozim ako mi je cale npr prijavljen dole a ja ne...

ma videcu ...ako budem mogao da je prodam prodacu je ali da trpim da me neko ucenjuje sa preregistracijom i time spusta cenu itd to necu tako da ....

Comment

• Cacanin
                            CBC Senator XXL
                            • 10.10.2005
                            • 343
                            • Cacak

ne znam da li mogu da vozim ako mi je cale npr prijavljen dole a ja ne...

Ja mislim da ne mozes , mora lice na koje se vodi auto da bude sa tobom inace ce auto biti privremeno oduzet od strane SUP_a , bar je tako za "strana" vozila ( Nemacka , Italijanska ...)

Comment

• TETAK
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3034
                              • Čačak, Srbija

Moj poznanik je danas vratio Audi A-4 liku od koga ga je i kupio u Nikšiću.Pošto su od ranije prijatelji to nije bio problem.Problem će biti kako da ga ovaj utopi nekom drugom, jer ovaj prvi lovu dobija tek po realizaciji!
                              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• ToNcA
                                CBC Senator XXL
                                • 31.01.2006
                                • 868
                                • Klagenfurt am Wörthersee / Beograd
                                • Mazda 6 2.0d

Definitivno ne treba dozvoliti preregistraciju. Svi su znali da time sto kupuju auto sa CG tablama na neki nacin krse zakon.

Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...

Comment

Working...
                                X