PREREGISTRACIJA sa CG i ostalih

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MOSLER
    CBC Senator XXL
    • 27.05.2005
    • 1064
    • Niš

1.I dalje se uvoze havarisani automobili koji uz to ne zadovoljavaju euro 3 normu,kao i pre.
    2..Koja je svrha te fiskalne kase kada se racuni retko kucaju osim mozda po dragstorima i trafikama.Licno ne secam se kada sam zadnji put dobio fiskalni racun u nekom kaficu,prodavnici ili butiku.
    3.Zemlja je puna automobila sa stranim tablicama koje nasi gradjani "legalno" voze i niko ih ne dira,a koliko je tek vozila sa srpskim tablicama koja ne smeju da odu ni do Bugarske a opet im niko ne smeta da se voze po zemlji?
    4.Porez na imovinu se kao i ranije izbegava a narocito od strane onih sa hektarskim nekretninama.
    5.Struja se i dalje ne placa redovno a o TV pretplati da i ne govorim.
    6.Ljudi se i dalje svercuju u GSP-u.

Posle svega nabrojanog pitanje je sta se promenilo?NISTA,i dalje se krade,muti i iznalaze razne rupe,manje nego ranije ali je sustina ostala ista.
    Ljudi koji su kupovali kola sa C.G. tablicama su krivi jer su hteli da voze bolja kola od zastavinih krsina po nizoj ceni i znajuci praksu proteklih godina ocekivali su da ce im preregistracija bila dozvoljena.

Glavno pitanje je ko im je dozvolio da kola registrovana u C.G nesmetano voze po Srbiji dok je policija gledala na drugu stranu.Da je policija pocela da pise prijave i da su nekoliko vozila oduzeta ne bi sada baratali sa cifrom od 50 000-100 000 "crnogoraca"

Kada su se prosle godine u par navrata uvozila vozila preko Kosova niko iz vlasti tada nije pravio problem jer je to nekom debelo koristilo,to sigurno nije bio cin milosrdja za napaceni srpski narod sa KIM,jer u suprotnom ne bi krili datum pocetka i trajanje legalizacije "ko zmija noge" a sada su pustili da ljudi naivno uvezu tolika kola pa se odjedno setili da je to zakonom zabranjeno.

Nisam ni na koj nacin pristrasan jer ne vozim auto sa CG tablama ali je ocigledno da ona "jagnjeca brigada" gore u foteljama sprovodi zakon kad njima i iskljucivo njima odgovara a narod ko ****!!!

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

NISTA,i dalje se krade
      Da i to na veliko znas recimo put prema vrezini 3x se stavljaju i skidaju ivicnjaci i raskopava i ponovo posipa,onda pateticni "medjunarodni" put preko ppoloca,ako je neko isao skoro video je taj jad i bedu kapitalne Veljine investicije,kao sto rekoh moze CG ali da mi vrate pare sto su mi uzeli za porez ili carinu ili bar za carinu

Comment

• sri98
        Admin od Trpeze
        • 24.10.2004
        • 7262
        • Republic of Konjarnik
        • Toyota Corolla E 210

Originally posted by MOSLER
        Ljudi koji su kupovali kola sa C.G. tablicama su krivi jer su hteli da voze bolja kola od zastavinih krsina po nizoj ceni i znajuci praksu proteklih godina ocekivali su da ce im preregistracija bila dozvoljena.
        Onda su mogli da voze i na nemacke i italijanske table, pa da ocekuju liberalizaciju uvoza, bilo bi im jos jeftinije, pa bi sada imali manji gunitak.
        Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• MOSLER
          CBC Senator XXL
          • 27.05.2005
          • 1064
          • Niš

A ko ti kaze da se ne vozi na italijanske table.Nis je prepun automobila sa italijanskim tablicama i to su sve bolja kola:Golf 5,Pasat B5 restyling,BMW 3 i 5,i da ne nabrajam vise,a to sto su placeni ko Golfovi trojke i sto ih niko ne dira,to je vec druga stvar. :x Cudo jedno kako se niko nije setio da se i tu mozda krsi zakon.
          Inace zasto mislis da se stotinak hiljada ljudi odjednom dosetililo da kupi kola sa CG tablama a ne sa nemackim,italijanskim,kineskim.... to sigurno nije bilo spontano jer ako jeste onda imamo svetski fenomen telepatije.Pa to je za Ginisa .
          Ocigledno da je neko pustio informaciju da ce moci da se preregistruju takva kola na nase teblice kao sto je to bio slucaj sa Kosovom prosle godine kada su ljudi odjednom poceli da kupuju "strance",osim ako naravno i to nije bio slucaj grupne telepatije

Comment

• The Punisher
            CBC Senator XXL
            • 01.03.2006
            • 503
            • Beograd Wozhdovatz
            • Ford Taunus TC1

1.I dalje se uvoze havarisani automobili koji uz to ne zadovoljavaju euro 3 normu,kao i pre.
            2..Koja je svrha te fiskalne kase kada se racuni retko kucaju osim mozda po dragstorima i trafikama.Licno ne secam se kada sam zadnji put dobio fiskalni racun u nekom kaficu,prodavnici ili butiku.
            3.Zemlja je puna automobila sa stranim tablicama koje nasi gradjani "legalno" voze i niko ih ne dira,a koliko je tek vozila sa srpskim tablicama koja ne smeju da odu ni do Bugarske a opet im niko ne smeta da se voze po zemlji?
            4.Porez na imovinu se kao i ranije izbegava a narocito od strane onih sa hektarskim nekretninama.
            5.Struja se i dalje ne placa redovno a o TV pretplati da i ne govorim.
            6.Ljudi se i dalje svercuju u GSP-u.

Posle svega nabrojanog pitanje je sta se promenilo?NISTA,i dalje se krade,muti i iznalaze razne rupe,manje nego ranije ali je sustina ostala ista.

Glavno pitanje je ko im je dozvolio da kola registrovana u C.G nesmetano voze po Srbiji dok je policija gledala na drugu stranu.Da je policija pocela da pise prijave i da su nekoliko vozila oduzeta ne bi sada baratali sa cifrom od 50 000-100 000 "crnogoraca"

Kada su se prosle godine u par navrata uvozila vozila preko Kosova niko iz vlasti tada nije pravio problem jer je to nekom debelo koristilo,to sigurno nije bio cin milosrdja za napaceni srpski narod sa KIM,jer u suprotnom ne bi krili datum pocetka i trajanje legalizacije "ko zmija noge" a sada su pustili da ljudi naivno uvezu tolika kola pa se odjedno setili da je to zakonom zabranjeno.

Nisam ni na koj nacin pristrasan jer ne vozim auto sa CG tablama ali je ocigledno da ona "jagnjeca brigada" gore u foteljama sprovodi zakon kad njima i iskljucivo njima odgovara a narod ko 'ebe!!!
            1. Voze se, ali se ne dozvoljava uvoz istih, znaci, smanjuje im se broj.
            2. Ja jedino kod mehanicara nisam dobio fiskalni, ne znam ni da li on treba da ima kasu. Na vecini mesta dobijam. Pricam za Beograd.
            3. Prvo je VEOMA diskutabilno. Voze ljudi, dan, dva koji su ih dovezli pa cekaju legalno carinjenje, ili su gastarbajteri pa imaju strano drzavljanstvo, samim tim i pravo da ista poseduju i voze. Drugi deo je problem ljudi koji su "znali/nije im bilo bitno ZASTO" su kupili jeftiniji auto. Zbog njih bi uveo vanrednu proveru bojeva sasija i motora SVIH vozila koja su uvezena polovna u poslednjih 15 godina.
            4. Ne spadam u te. Moj porez je za stan oko 4-5 hiljada i za kola. Nista drugo ni nemam.
            5. To je tacno, pa se onda nakupe racuni. Ja svoj placam sa popustom 5 % na vreme.
            6. Ali su poceli da placaju kazne. Kontrolori su poceli visemanje da rade svoj posao.

Kao sto vidis dosta toga se promenilo.
            A sad o CG tablama opet. Ja bih pustio sve automobile koji nisu kradeni da se preregistruju ali sa tolikim dazbinama da se to nikome ne isplati, da se vaki vlasnik zamisli STA JE HTEO. Da se svaki vlasnik Golfa III (euro 2) na primer odere sa 2-3 hiljada evra, a stariji sa 1-2 hiljade. Sto mu dodje sa dazbinama oko 100 % skuplje nego sto su PLANIRALI da ce biti. Ili neka ostane ovako, da crnogorci dobiju jos jeftinije automobile za sebe kad se ovi budu preprodavali kod njih.
            https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

• shadow
              CBC Senator XXL
              • 23.09.2005
              • 555
              • Beograd

1. Voze se, ali se ne dozvoljava uvoz istih, znaci, smanjuje im se broj.
              2. Ja jedino kod mehanicara nisam dobio fiskalni, ne znam ni da li on treba da ima kasu. Na vecini mesta dobijam. Pricam za Beograd.
              3. Prvo je VEOMA diskutabilno. Voze ljudi, dan, dva koji su ih dovezli pa cekaju legalno carinjenje, ili su gastarbajteri pa imaju strano drzavljanstvo, samim tim i pravo da ista poseduju i voze. Drugi deo je problem ljudi koji su "znali/nije im bilo bitno ZASTO" su kupili jeftiniji auto. Zbog njih bi uveo vanrednu proveru bojeva sasija i motora SVIH vozila koja su uvezena polovna u poslednjih 15 godina.
              4. Ne spadam u te. Moj porez je za stan oko 4-5 hiljada i za kola. Nista drugo ni nemam.
              5. To je tacno, pa se onda nakupe racuni. Ja svoj placam sa popustom 5 % na vreme.
              6. Ali su poceli da placaju kazne. Kontrolori su poceli visemanje da rade svoj posao.

Kao sto vidis dosta toga se promenilo.
              A sad o CG tablama opet. Ja bih pustio sve automobile koji nisu kradeni da se preregistruju ali sa tolikim dazbinama da se to nikome ne isplati, da se vaki vlasnik zamisli STA JE HTEO. Da se svaki vlasnik Golfa III (euro 2) na primer odere sa 2-3 hiljada evra, a stariji sa 1-2 hiljade. Sto mu dodje sa dazbinama oko 100 % skuplje nego sto su PLANIRALI da ce biti. Ili neka ostane ovako, da crnogorci dobiju jos jeftinije automobile za sebe kad se ovi budu preprodavali kod njih.
              Samo da ti skrenem paznju da je lik iz Nish-a, a ti si kolko vidim iz Beograda. I ja sam. U Beogradu je sve onako kako si rekao, samo cu dodati da sam ja i kod servisera dobio fiskalni racun U nishu mozda nije ovako.
              My crew is all fired up
              Y'all better just wise up

Comment

• The Punisher
                CBC Senator XXL
                • 01.03.2006
                • 503
                • Beograd Wozhdovatz
                • Ford Taunus TC1

Ma video sam da je Mosler iz Nisa. Znam da se po pojedinim gradovima i selima cuda desavaju. Ima selo u okolini Krushevca gde mozes da kupis kradenog Golfa II na KS table za 400-500 evra, BMW 7 staru godinu dana za 20 000 evra. To sto sa tim autom ne mogu da izadju iz KS parohije, to nije bitno. To treba sankcionisati, da se ljudi ne navikavaju na to.
                Mene iskreno vise pogadja sto ce Crnogorska deca da imaju ista prava na srpskim univerzitetima kao i nasa. Za one koji su vec upisani OK, ali za nove brucose???? To znaci da ce nasoj deci biti teze da se upisuju jer ce neki Djetic sa namestenom diplomom da ima par bodova vise nego neko nase dete.

Comment

• ada
                  CBC Senator XXL
                  • 04.06.2005
                  • 2375
                  • Novi Sad
                  • Svasta nesto

evo da se i ja nadovezem! uspeli smo da preregistrujemo auto sa cg tabli na ns nije bilo nista komplikovano! nasli smo zenu iz cg koja je vojno lice to jest radila je u vojsci neznam vec sta i napravili smo kupoprodajni ugovor sa njom 10 dana pre refernduma! zena je u cg prevela auto na sebe i spakovala se dosla za ns da zivi! znaci nevraca se vise za cg!!! posle smo napravili kupoprodajni ugovor na ovdasnjega vlasnika i to je bilo to
                  Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                  Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                  Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                  Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Ljubo
                    CBC Senator
                    • 18.10.2005
                    • 278
                    • Kraljevo

Originally posted by The Punisher
                    Mene iskreno vise pogadja sto ce Crnogorska deca da imaju ista prava na srpskim univerzitetima kao i nasa. Za one koji su vec upisani OK, ali za nove brucose???? To znaci da ce nasoj deci biti teze da se upisuju jer ce neki Djetic sa namestenom diplomom da ima par bodova vise nego neko nase dete.
                    Po recima Vuksanovica, nece im se menjati status do kraja skolske godine. Sta ce biti pocetkom nove, videcemo.

Comment

• Ljubo
                      CBC Senator
                      • 18.10.2005
                      • 278
                      • Kraljevo

Originally posted by ada
                      evo da se i ja nadovezem! uspeli smo da preregistrujemo auto sa cg tabli na ns nije bilo nista komplikovano! nasli smo zenu iz cg koja je vojno lice to jest radila je u vojsci neznam vec sta i napravili smo kupoprodajni ugovor sa njom 10 dana pre refernduma! zena je u cg prevela auto na sebe i spakovala se dosla za ns da zivi! znaci nevraca se vise za cg!!! posle smo napravili kupoprodajni ugovor na ovdasnjega vlasnika i to je bilo to
                      Zemlja Srbija...

Comment

• MOSLER
                        CBC Senator XXL
                        • 27.05.2005
                        • 1064
                        • Niš

@The Punisher to sto sam iz Nisa ne znaci da sam sa Marsa.Stvari koje sam nabrojao u postu iznad mozda razlikuju od krada do grada ali je sustina ista.Nisam ovim konkretno mislio na tebe i na to da li ti placas porez ili se ti svrecujes vec uopste.
                        Situacija u zemlji jeste krenula uzlaznom putanjom od 2001. god. ali ni pribliznim tempom kojim bi trebala.Kradje,ubistva i mesetarenja su i dalje prisutna u velikojh meri i prekticno da ne postoji stvar koja se ne moze sada uraditi a mogla je tokom devedestih.Promenila se vlast ali je sistem ostao skoro isti.

Ljudi koji su uvezli kola na CG table jesu sami krivi za to ali i drzava je tu umesala prste, cinjenjem ili necinjenjem sve jedno je odgovorna.Zato da bi ipak trebalo dozvoliti preregistraciju tih vozila, ali ne za dzabe.Neka bude prenos 0.5-1 evro po kubiku pa ce ta kola izadji isto kao i da su kupljena ovde a mozda i vise od toga.Uostalom na taj nacin bi drzava pozamasnu sumu novca strpala u svoju kasu,a gospoda ministri sigurno nisu gadljivi na pare.

Comment

• Wooodoo
                          CBC Senator
                          • 01.10.2005
                          • 214
                          • Beograd

Slazem se sa MOSLEROM. Ako dozvole preregistraciju neka je naplate taman toliko da mi koji smo regularno kupovali kola ne ispadnemo budale. I da se jednom zauvek zavrsi sa tim muljanjima.
                          http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• The Punisher
                            CBC Senator XXL
                            • 01.03.2006
                            • 503
                            • Beograd Wozhdovatz
                            • Ford Taunus TC1

Mosler, ne osecaj se uvredjenim ni po kom osnovu. Moji su poreklom iz Krusevca, imam dosta rodbine u Nisu, nemam nista protiv tebe. Naravno da sve to ne ide tempom kako treba, ali bolje i tako nego nikako. Jednom mora da se povuce crta.

Comment

• MOSLER
                              CBC Senator XXL
                              • 27.05.2005
                              • 1064
                              • Niš

Bez brige

Comment

• Dora
                                Nadzornik!!!
                                • 24.10.2004
                                • 17451
                                • Novi Sad
                                • FIAT

Ljudi koji su uvezli kola na CG table jesu sami krivi za to ali i drzava je tu umesala prste, cinjenjem ili necinjenjem sve jedno je odgovorna.Zato da bi ipak trebalo dozvoliti preregistraciju tih vozila, ali ne za dzabe.Neka bude prenos 0.5-1 evro po kubiku pa ce ta kola izadji isto kao i da su kupljena ovde a mozda i vise od toga.Uostalom na taj nacin bi drzava pozamasnu sumu novca strpala u svoju kasu,a gospoda ministri sigurno nisu gadljivi na pare.
                                Koliko sam ja shvatio, ljudi se dele na dva tabora. Jedni su da se uz minimalnu ili što manju naknadu registruje to što je pa napred u nove pobede a drugi su da se to pošteno plati ili malkic preplati zarad toga što nije baš euro III itd...

Ja sam za to da se plati koliko i ostali a da se zažmuri na euro tri jer nije fer oduzimati kola čoveku ili ih staviti u presu. Ipak sam mišljenja da je država malo pripomogla da se to nakoti.

Oni što su platili bi dobili satisfakciju da nisu magarci sem malo jer su i oni mogli uvesti stariji ali veći ili po izboru auto za iste pare. Sa druge strane dobili su savremeniji auto (mislim kupili) što je opet prednost.

Ovi opet što štrajkaju bi imali legalne svoje aute ali po normalnoj ceni. Malko bi (su) se zeznuli u kalkulaciji ali šta da se radi, što reče Nenad nije bitno kolko si puta pao... Idemo dalje, nije uspelo i gotovo.

Država dobija većinu gradjana na svojoj strani i deo manjine kojima bi ovo bilo prihvatljivo rešenje a bogami i pare.
                                Eto tako mali Bucko razmišlja
                                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                                X