Re: PREREGISTRACIJA sa CG i ostalih
Samo sto si ti zaboravio da je razlika izmedju 2000 i 4000 evra 100%.
Jaoj... Izvini ti mozda pripadas grupi koja smatra da je 2000 evra sitnica. Oprosti molim te ja se zajebao u racunici
Originally posted by Shazalakazoo
Jaoj... Izvini ti mozda pripadas grupi koja smatra da je 2000 evra sitnica. Oprosti molim te ja se zajebao u racunici
Nema druze ljutnje normalno tu smo da delimo misljenja i pomazemo jedni drugima. Rasprave cesto postoji u mnogim temama i na svakom forumu ali to nije razlog za ljutnju. To sada sto su Sapcani izvikani kao auto mafija.
Sto se tice proveravanja tih ovlascenja crnogorskih treba imati na umu da crnogorski sudovi(i opstine), kao i nasi takodje, ne vode elktronski(kompjuterski)te knjige.A znajuci u kakvom su odnosu te dve nazovi drzave sumnjam da ce neko nesto proveravati.Plus nije to saradnja izmedju dva ministarstva unutrasnjih poslova koji inace moraju da saradjuju ,nego je to u nadleznosti naseg mupa i njihoovog ministarstva pravde.Tesko,jako tesko.Vracam se ja i bas u povratku zaustavlja me zandar u Zelezniku i ona neobavezna prica,gde si bio,cime se bavis ,ja kazem da sam gledao nesto ,a on kaze daj sredi i meni nesto
Comment