Nece krivicno, ali trebalo bi da je dovoljno sto ce ostati bez auta, plus verovatno ce se izmisliti vec neka kazna koju ce morati da plate - a ako je tako postavlja se pitanje zasto raditi tako nesto?
The difference between men and boys is the price of their toys
Ne mozes. Procitaj tekst uredbe. Kaze eksplicitno pre 1.1.2008.
@Shazalakazoo
Osoba koja ima ovlascenje potpisuje dokument sa sledecim tekstom: "Pod punom moralnom, materijalnom i krivičnom odgovornošću, izjavljujem da su dokumenta, podneta za postupak carinjenja polovnog vozila tog i tog, verodostojna.". Evo linka tog dokumenta: http://www.registracija-vozila.rs/im...JAVA%20VER.doc
Ako ti je neko uvalio bilo sta fals, to nikako ne mozes da dokazes, tako da moras da pazis.Tako je kako je!
@206
Uskoro cu kupovati neki auto cene i godista onih koji su uglavnom preregistrovani. Sta ako ubodem "fals" uvezenog. Ne bih da me krivicno gone, to mi je bitno. Nista ja licno ne uvozim, vec cu uskoro biti kupac..
@206
Uskoro cu kupovati neki auto cene i godista onih koji su uglavnom preregistrovani. Sta ako ubodem "fals" uvezenog. Ne bih da me krivicno gone, to mi je bitno. Nista ja licno ne uvozim, vec cu uskoro biti kupac..
A zasto moras da kupis auto koji je sada preregistrovan????? Nije mi jasno uopste....
Kupi bilo koji polovan auto kome prva registracija nije 2009.
A o toj famoznoj proveri ovlascenje, ugovora i saobracajnih mislim da dzaba raspravljate.
Da li ste vi svesni koliko je auta koji su u zadnjih mesec ipo dana "uvezeni" na fals papire????????
Pa u novosti oglasima svaki put izlazi oglas coveka koji radi fals papire za 100eur
Jedini nacin da kupac odgovara za to sto je auto nelegalan, je da je on to znao pre kupovine ili je na osnovu okolnosti morao znati ( kada vidis da je prva registracija bila 2009. godine a auto je mnogo jeftiniji nego isti modeli prosecno , cisto ovo navodim kao primer )
za 100€ moze da se uzme 10 papira. taj je neki derikoza
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
A sta ces ako ti uzmu auto na sledecoj reg(pu,pu,pu)?da kukas i molis ne vredi.hebo ja tu rabotu,i golf 3 za 2200e na ime..sve dok smrdovi ne liberalizuju uvoz bice petljavine i zahebanih ljudi i visokih cena i kanturina na drumovima Srbije
Ko leti,vrijedi
Ko vrijedi,leti
Ko ne leti,ne vrijedi..
(Grunf,TNT..)
Pa zato sam i pitao da li mozda imate predstavu koja kolicina auta je za ovih mesec ipo dana ocarinjena a da nisu CG table????
Ako gledamo tako onda ce hiljade, a do kraja avgusta i desetine hiljada auta biti spremni za oduzimanje...
Vidim da se pominje u ovaoj temi zadnja preregistracija 2005 kada je bilo pusteno na Kosovo, ja znam sta je tada radjeno, a nisam cuo da je i jedan auto oduzet.
Tada je budzet bio pun a i drugi je ministar unutrasnjih poslova da nekazem organa
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
A i da svaki stoti od tih par desetina hiljada provere iz bilo kog razloga, i on bude bas moj pa ga oduzmu, bas bi me bilo briga sto su im se kroz prste provukli svi ostali.
Uostalom, i ovi sto su kupovali automobile uvezene po EURO3 kriterijumu sa kojima je muljano sa papirima pa sad pooduzimani, i njih su verovatno uveravali da to niko nikad nece proveravati - sta bi s njima, koliko je takvih? Sta cemo ako se nekom policajcu-inspektoru u, recimo, Subotici, iz nekog razloga zameri neki od notara preko kojih idu stotine i hiljade fals papira za uvoz? Znate i sami da je motiv za licnu osvetu mocniji od bilo kakve sluzbene duznosti... I onda covek resi da malo procacka po tim papiricima, i nadje vas par stotina, hiljada, nebitno - sta onda? Hocete da mi kazete da tako nesto NIKAD nece i ne moze da se desi, ili stotinu slicnih primera kako i zasto moze da se desi da ostanete i bez auta i da na**bete kao zuti?
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment