ja bi mozda i otisao da sam znao da se tako nesto odrzava
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Koliko ovo vredi kod nas po nekim pristojnim cenama posto je ovo NEREALNA i za nasa umisljavanja
Comment
-
-
Pa stranac je, velike kubikaže, slaba servisna mreža u Srbiji... Tako da mislim da greške u ceni nema. Unutra je stvarno dobro očuvan, ali na kraju krajeva, tek mu je peta godina... Imaš i telefon, pa pitaj.San ispunjen. Impreza Turbo.
Comment
-
-
Ne znam gde je rok 5 godina???
Kod nas ce taj Dodge ako se ne slupa da tera kao onaj ranchero sto je HEMI slikao,a ti posto si u USA i sam vidis koliko se tamo vise akoaju kola i voze kao tudja pa i dan danas idu...
Kod nas bi isla i mnogo vise da se rade redovno servisi ali u srbiji ta kola ima da guraju dok ne ode limaraja koja je slabija od one od pre 50 godina! Inace taj se zajebo u ceni pa umesto 15 000 je stavio 1500! Ovde nemas BMW 750 od pre 20 godina da kupis za 1500E a kamoli ovaj kamion!
Ovaj auto ima da se proda nekom ko nov... Tako da sve moze da se popravi
P.S. Ja stvarno ne znam kako mozes da kazes da je vek Dodge-a 5 godina...
Comment
-
-
Pa mozda zato sto zivim u drzavi gde se Dodge masovno prodaje i gde svakodnevno se susrecem sa njima.
A mozda i zato sto sam licno imao jednog Dodgea koji se raspao na 100,000 milja (165,000 km), posebno menjac.
Veruj mi, znam sta pricam, pickupi su mi specijalnost, a Dodge je samo dno auto industrije. Ja sam imao Dodge Intrepid Sport sa punom opremom koji je te godine (1997) posle Vipera bio najbolji model iz Dodgea. Kupljen 2000 godine sa 30,000 milja (48,000 km) na satu i imao sam probleme sa njim od samog pocetka. Prodao sam ga pre nekoliko meseci za $1,500, imao je 108,000 milja (173,000 km). Menjac je bio pri kraju, bilo je samo pitanje dana kada ce potpuno otkazati, a mogao bi da napravim dugacku listu sa cim sam sve imao probleme.
Bio je ovakav model.
Comment
-
-
Nece da mi ocita sliku ( ne vidim kakav si imao ) inace sto se tice menjaca to je najmanji problem kad ih ima na kilo... Zato ja ne volim nova kola jer nema sta ne moze da se pokvari
Inace ako je takva situacija u ameriku mora da dodjem da izovzim djubre od tamo ako su cene ban badava kao sto ti kazes
Koliko se tamo krecu bmw kockice i jel ima modela tipa 316-325 ili su sve m3 kao po filmovima sto sam vidjao?
Pozdrav
Comment
-
Comment