Chevrolet Malibu/Chevelle, godiste '64 ili '65.
Pitanja i zanimljivosti
Collapse
X
-
Kad pre odgovori covece?!Bravo!
Zaista steta sto je doslo dotle da ovakav automobil bude pred stanjem dezintegracije, ali kako mi rece drug, covek je bio jako vezan za njega, a posle udesa nikako nije imao novac da ga vrati u makar kakvo takvo stanje, i tako ostade tu da truni...Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
sta je od auta ostalo, motor, jel bio V8 ili L6...... daj da ogolimo sto se ogoliti moze
inace je tuga da na takav nacin trune i jedan GTO i to 67 kabrio sa 400cid V8 i 330 ks.... moj omiljeni auto...
i ko zna sta je jos tako skoncalo u srbiji na taj nacin
Comment
-
-
Mislim da je motor stradao u udesu. Nemam prakticno nikave informacije o njemu, jer drugar nije znao da mi kaze vise od onoga sto sam vec napisao. Mada, posto je to auto njegovog komsije, videcu da ga "savata" za vikend, pa da ja onda iscrpim sve sto se da iscrpeti od informacija. Cim saznam nesto novo, odma' postujem.
Luci, ko je imao srca da pusti da jedan '67 big block GTO truli u dvoristu? Pa to stvarno nije humano...
Da nemas mozda slike?Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!
Comment
-
-
sto se tice drugog automobila ( Nemport ), vlasnik je otac jednog od clanova ovog foruma... Auto je bolji nego sto izgleda i tih 12 k je sasvim ok cifra... Isti lik ima i Eldo 1977 sa nekom smesnom kilometrazom ali coupe jer posle 1976 vise nije bilo Eldo/a cabria...
Comment
-
-
Originally posted by luci...+ mi se cini ga bi mu trebala restauracija....
Comment
-
Comment