Pitanja i zanimljivosti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Da, da, sad se secam. Hvala

Comment

• V-Tec
      CBC Senator XXL
      • 30.06.2006
      • 1615
      • Beograd
      • '89 Civic d16a6

@starac vujadin: Vidjam ja tog pontiaca, stoji u ulici koja sece Francusku u centru.

Jel to isti auto koji stoji ponekad u Strahinjca Bana ili u nekoj ulici sto sece Strahinjica?

P.S.Taj model mi se uopste ne svidja, totalno mi je kic.
      shuto-expressway.com

Comment

• Horsepower
        CBC Senator XXL
        • 29.12.2005
        • 2000

Provozaj ga, promenices misljenje.

Moj jedan prijatelj ima takvog Trans Am. Ima mnogo mana koje mi se ne svidjaju kod njega (automobila, ne prijatelja), ali auto izgleda fenomenalno, ljudi se okrecu za njim na svakom cosku cak i ovde u Americi. Kad sam zadnji put bio kod tog prijateljao dao mi je da vozim njegovog Trans Am nekoliko dana, 5.7L je fenomenalan.

Comment

• V-Tec
          CBC Senator XXL
          • 30.06.2006
          • 1615
          • Beograd
          • '89 Civic d16a6

Originally posted by Horsepower
          Provozaj ga, promenices misljenje.
          Tesko, kada mi je auto ruzan onda je ruzan.Zadnji kraj me podseca kao da je glava od nekog insekta.
          Mada, ko kaze da ne bih zeleo da ga provozam...
          shuto-expressway.com

Comment

• Magus
            CBC Član
            • 28.08.2005
            • 57
            • Palic

Originally posted by HEMI 426
            Hvala i svaka cast!!!

Jel neko od forumasa iz subotice zna za ono dvoriste, blizu centra grada, gde su stojali neki cadillaci ( znam i ime vlasnika ali ovo je ipak javan forum ) a lik ima dosta amerikanaca a ima i firmu za preregistraciju??? Slike tih automobila bi bile dragocene...
            Ako mislis na dvoriste iza otvorenog univerziteta, mislim da je to (bilo) od old-timer kluba posto su tamo uvek stajali neki stari automobili...mada pored ima neko dvoriste gde donose automobile iz uvoza...ogradjeno je visokom ogradom tako da se ne moze puno videti unutra...
            Americke aute ima i jedan limar preko puta mega rodic marketa(izmedju palica i subotice), njegov je i onaj Cadilac sa prve slike, na prodaju je bio s vremena na vreme. Sto se tice crvene Cobre cabrioleta iz ranijih postova, vozila se po Subotici jedno vreme pre 2-3 godine. Isti lik ima ili je imao jos dosta americkih auta, uglavnom novije generacije i svi su imali americke tablice...
            Evo jos nekoliko fotki koje sam slikao kod nas...

Comment

• HEMI 426
              CBC Senator XXL
              • 23.12.2005
              • 1833
              • Novi Sad -United States of Liman

Odlicno, hvala za slike, sta god vidis a da je US, postavljaj ovde...

Subotica je imala dosta US automobila ali su koliko ja znam, stizali u zadnjih 20tak god ipak ima par interesatnih oldtimera. Barracuda '66 ( ex ns ) je u subotici kod lika koji se zove Kristijan ( to je sve sto znam ), treba da bude jedan plavi 65 Stang ali je u stanju u kom ga je bolje ne videti. Dvoriste o kom ti pricam sam video pre 5-6 godina, kad sam prvi i poslednji put bio u subotici ( od fontane pravo pa desno iza nekih zgrada, to je neka slepa ulica ako se dobro secam i iza kapije su bili automobili ). Isti lik ( pored Capricea sa pocetka 70tih ima i Eldo iz druge polovine 70tih, Chrysler Newport cabrio 60/61 ali u losem stanju a ja lika ne poznajem ali smo se culi par puta i kad me je poslednji put zvao ( davno ) nasao je belog 78 Mustanga 2.3 Ghia, na US tablama sa ispod 20 000 originalnih milja... ). Bilo kakva slika ovih automobila bi bila dragocena!

Comment

• Magus
                CBC Član
                • 28.08.2005
                • 57
                • Palic

Jeste, to dvoriste o kojem pricas je iza otvorenog univerziteta u centru grada. Ta "slepa ulicica" se nadovezuje na parking koji se tamo nalazi.
                Nijedan od automobila koje si nabrojao nisam nikada video, ali ako budem imao priliku da ih vidim, slikacu.

Comment

• Horsepower
                  CBC Senator XXL
                  • 29.12.2005
                  • 2000

F-350 Dually je prelep.

Comment

• V-Tec
                    CBC Senator XXL
                    • 30.06.2006
                    • 1615
                    • Beograd
                    • '89 Civic d16a6

Taj F350 sam vidjao u mom kraju.
                    Ogroman je...
                    shuto-expressway.com

Comment

• Horsepower
                      CBC Senator XXL
                      • 29.12.2005
                      • 2000

Definitivno je PowerStroke (dizel) u pitanju, ali se nadam da nije 6.0L jer je on jako problematican. Onaj stariji 7.3L nije mocan kao 6.0L, ali je jako kvalitetan i prakticno neunistiv.

Ako je 1999-2002 onda je 7.3L. Ako je 2003-2004 onda je 6.0L.

Comment

• V-Tec
                        CBC Senator XXL
                        • 30.06.2006
                        • 1615
                        • Beograd
                        • '89 Civic d16a6

Sto je taj 6.0 problematican?Jel to V8?
                        shuto-expressway.com

Comment

• Horsepower
                          CBC Senator XXL
                          • 29.12.2005
                          • 2000

Svi su V8. To nije licno Fordov V8 dizel, to je od kompanije International koja pravi dizel motore za Ford SuperDuty.

Znam da je bilo velikih problema sa turbom, head gaskets, fuel injectors ...

Ti problemi su kostali Ford gomilu novca i nekoliko tuzbi protiv International (International je odbijao da plati stetu iako je motor njihov). Sredinom prosle godine kad je novi 6.4L predstavljen International je cak odbijao da ga pravi za Ford jer je Ford poceo da razvija sopstevi dizel motor za pickupe. Uskoro treba da izadje i 4.4L V8 dizel u F-150 koji je uradjen u saradnji sa Land Roverom i to ce biti prvi pickup sa dizel motorom u 1500 klasi.

Comment

• level3
                            CBC Senator XXL
                            • 29.01.2006
                            • 857
                            • BGD, V.B. Karaburma

Uzivajte!!!

www.hondaclub.co.rs = SeXution - Revolution - Hondaution =

Comment

• jomini
                              CBC Senator XXL
                              • 11.03.2007
                              • 490
                              • Novi Sad

Fenomenalna fotografija. Padam u iskušenje da je stavim na desktop. Na šta sam ja spao...

Nego, maločas u gradu sam video žutog Trans-am Pontiaca. RU tablice, ali bila gužva i nisam stigao da ga uslikam. Ali sam zapisao broj telefona, jer je auto na prodaju. Ako nekog zanima...
                              San ispunjen. Impreza Turbo.

Comment

• forester
                                CBC Član
                                • 16.04.2008
                                • 12
                                • Beograd

Evo mojih ljubimaca

Comment

Working...
                                X