Provaljen zeder ?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Znaci ipak moze da se napravi treci kljuc i mislim da je to jedan od odgovora oko otvaranja zedera a sapa je davno provaljena ...mislim da je o tome pisano i u ovoj temi.Znaci nema spekulisanja Zeder je provaljen

Comment

• DejanV
      CBC Senator XXL
      • 19.07.2005
      • 682
      • Beograd

Zeder provaljen?

Sumnjam!

Da jeste, mislim da bismo imali nagli skok broja kradja automobila, umesto relativne stagnacije koju sada imamo. Negde procitah da je ove godine, u prvih 6 meseci, broj kradja nesto manji nego prosle godine u istom periodu.

Ne treba brkati mogucnost pravljenja i treceg kljuca tamo gde se prave prva dva sa PROVALJIVANJEM, odnosno NAKNADNIM pravljenjem trece kljuca, ili "master" kljuca.
      Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• Wooodoo
        CBC Senator
        • 01.10.2005
        • 214
        • Beograd

@ C220 Na koju sapu mislis, 1 ili 2 ? I otkud ti to da je provaljena? Koliko znam, nije ukraden nijedan auto sa ugradjenom Lavljom sapom 2.
        I ako se pravi 3 kljuc za zeder to ne znaci da je provaljen, nego otkljucan, trecim kljucem, isto kao sto ga vlasnik otvara prvim ili drugim!
        http://www.youtube.com/watch?v=GsfciiNU ... yUhUyImcwc

Comment

• Wiz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3104
          • Nish

Kakva je to sapa mk2?

Comment

• Laki GSi
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2006
            • 2426
            • Beograd-Vozdovac

Prvo i osnovno je znati o cemu se prica! Sapa 1 je zapravo kopija lavlje kandze samo sa losijom bravom,nakon izrade lavlje kandze sa zeder kljucem-zeder bravom pojavljuje se ista sapa(sapa 2) samo sa dodatnom jos jednom bravom koja ima neku klapnu na prvoj bravi i ona prekrije drugu bravu! Znaci sapa 2 ima dve brave i dva razlicita kljuca,prvo otkljucas jednu bravu da bi oslobodio drugu pa onda otkljucas drugu da bi skinuo uredjaj sa volana!

I lavlja sapa i lavlja kandza su provaljeni na svim vozilima koji imaju aluminijumske volane!!!

LJUDI SHVATITE,NEMA DOKAZA O OTKLJUCAVANJU UREDJAJA,samo prica ima a to je velika razlika!!!
            Nijedna kandza nije otkljucana,a ukradeno je dosta vozila sto znaci da su iscupane sa sve volanom!!!!!!

@C-220
            Niti ces ti niti ce bilo ko napraviti treci kljuc za zeder!
            Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Vladd
              CBC Senator XXL
              • 09.07.2006
              • 581
              • NBG

"Niti ces ti niti ce bilo ko napraviti treci kljuc za zeder!"

'El to znaci da ja ne mogu da napravim duplikat svog kljuca? A treba mi, k'o zainat..

Dobio sam samo jedan uz auto, mozda je prodavac (auta) dao drugi "nekome" , ako nestane auto nestace mu kuca...ili ga prosto izgubio..

Poz.

Comment

• Pa na to cupanje volana sa sajlom sam i mislio ....,a to da niko nemoze da napravi treci kljuc -tu nemogu da se slozim sa tobom Laki,jer svaki kljuc se moze prekopirati ako imas odgovarajuci odlivak i alat pa sad ko se potrudi i kome je u interesu bez problema sve resava.I opet da ponovim na ovom mestu sigurno se nece saznati nacin otvaranja Zedera a vise je slucajeva da automobili sa istim nestaju elem najbolja zastita je ipak kasko ali i Zeder nije
                zgoreg imati

Comment

• neshaoct
                  Banovan
                  • 18.08.2007
                  • 1754
                  • Beograd, Rakovica

''...najbolja zastita je ipak kasko ali i Zeder nije
                  zgoreg imati...'' Cena Zedera je oko 200 evra.....a,koji kasko mozes da imas sa godisnjim placanjem od isto 200 evra ??? I,plus je to placanje svake godine ! Za te automobilie VW grupacije [ zavisno od godista ], Lavlja Kandza vise nije 100 % zastita zbog samih tih automobila, a ne zbog mane koju ima Kandza...Nikad nijedna nije otkljucana i skinuta....ali jesu cupani celi volani,sa sve Kandzom na njima....
                  Bas zbog toga je i napravljen Zeder...i zbog toga se preporucuje vlasnicima tih vozila, dok ostali mogu da nastave sa Kandzom...osim ako zele laksu upotrebu, i odluce se za Zeder...
                  Dok se ne napravi nekakav '' Zeder 2 '', znaci da ovaj postojeci radi..

Comment

• Naravno kasko za 200evra nepostoji ali ako imas auto od npr 10000evra bolje kasko nego Zeder ali to je vec pisano pa da se neponavljam ,a ako auto treba da ode Zeder ga sigurno nece zastiti od putovanja

Comment

• djukic
                      CBC Senator XXL
                      • 27.03.2005
                      • 2526
                      • Beograd

Evo i moje licno iskustvo:
                      Teska mi je skalamerija lavlja kandza i nikada nisam bio za nju. Svastika je odlucila da je kupi za korsu B. Naravno kupili smo original lavlju kandzu. Prvog dana nije stimalo najbolje zakljucavanje pa smo otisli da reklamiramo. Lik je ladno useo uzengije odneo ih na tocilo (ono rumunsko stono) i prosirio prostor za zakljucavanje (zub).
                      Cela procedura trajala je manje od 2-3 minuta. Od tada nema problem sa zakljucavanjem kandze. Naravno meni nije jasno kako je to siguran sistem ako je on tako lako zasekao uzengije???
                      E sad posto je zeder iz iste firme......

P.S. Kasko je tesko zezanje kada se naplacuje kradja.... U svakom slucaju bolje je da auto ostane na parkingu...
                      https://t.me/pump_upp

Comment

• Laki GSi
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2006
                        • 2426
                        • Beograd-Vozdovac

Originally posted by Vladd
                        El to znaci da ja ne mogu da napravim duplikat svog kljuca? A treba mi, k'o zainat..
                        Ko za inat mozes dobiti samo drugu bravu!!! Nemojte ljudi pricati neke prazne price,ni sam proizvodjac vam ne moze napraviti treci kljuc!
                        Alat je rucni i za svaku bravu se specijalno steluje i kada se jednom ponisti vise ga ni Sv.Petar ne moze vratiti.
                        Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Evo mog predloga -jeftinija i bolja varijanta od zedera.Nabavite nalepnice zeder izlepite po kolima -200din,stavite prekidac-1000din cije mesto je samo vama poznato i pricate celom komsiluku da ste ugradili Zeder i da su vas odrali - auto vam je zasticen i usteda je ....

Comment

• djukic
                            CBC Senator XXL
                            • 27.03.2005
                            • 2526
                            • Beograd

Cek nemoze da se napravi po uzorku?
                            Jel mozer jedno teoretsko pitanje a dogadja se u praksi?

Sta se desava kada zakljucam zeder, zakljucam auto upalim alarm i izgubim kljuceve.

Za alarm cu lako, za kljuc od kola cu lako ali sta cu sa zederom?

Comment

• weasel
                              CBC Veteran
                              • 07.06.2005
                              • 115
                              • Novi Beograd

Uzmes rezervni kljuc koji se obavezno dobija uz zeder

Comment

• djukic
                                CBC Senator XXL
                                • 27.03.2005
                                • 2526
                                • Beograd

U bre nije poenta u rezervnom kljucu, sta ako se razvedem od zene pa ona pokupi s ostalim kljucevima i rezervni kljuc od zedera

Pitanje je sta se radi u slucaju da vlasnik izgubi kljuceve od zedera a on zakljucan?

P.S. Nemoj samo da mi kazes da se baca auto i uzima drugi

Comment

Working...
                                X