Malo pitanjce,jel moguce da volan malcice cvrci posle ugradnje zedera?
Provaljen zeder ?!?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ono sto su me davno naucili: ako zele bas tvoj auto - ukrasce ga i tu nema pomoci....
Svi sistemi zastite se jednostavno rese paukom: dodju, lepo odnesu auto a onda lagano uz kaficu u nekoj garazi struzu, seku, deblokiraju i sl.
Svi alarmi, kandze i slicno samo su tu da obeshrabre vikend-lopove i klince ili da nekog profi eventualno "zainteresuju" da potrazi laksu metu...
Jbg...Transaxle u krvi...
"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana
Comment
-
-
Comment
-
-
Dve opcije, šlep ili je neko "snimio" ključ pa ga uradio.Ponekad namerno rasture bravu da bi kasnije kod preuzimanja vozila ostalo nejasno kako je vozilo uradjeno i eventualno ko ga je istipovao.Sprečite odliv informacija o vašem vozilu!Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
daj da se vratimo temi, osnovnoj temi...
znaci IPAK se zeder ne obija, bar ne tako lako, zar ne? koje su mere opreza? ne dati kljuc nikome (cak ni njemu), nikad? uzgredbudireceno, ko garantuje da neko ne moze da provali u bazu zedera (sa podacima), pokrade trece kljuceve i izminira ceo sistem? pa pukli su... izgleda bushno, zar ne?
*aj i ja malo da ofiram, opet jedna od urbanih legendi...
tip ima lika u posti i ovaj mu pomogne da pronadju adresu odakle ce ga zvati otmicari. kad je saznao, hteo da se rokne. kancelarija iz lokalnog SUP-a!pa sad vi vidite. na srecu i tamo je znao nekog, pa se auto cudesno vratio tamo gde je i nestao, posle par sati.
.
Comment
-
-
Originally posted by dekidekidaj da se vratimo temi, osnovnoj temi...
znaci IPAK se zeder ne obija,
Opste je poznato pravilo da ne postoji stvar koja ne moze biti ukradena i da ne postoji sistem zastite koji ne moze biti provaljen.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Ne znam koliko vas se seca toga, ali svojevremeno je doslo do cepanja pocetne firme koja je pravila Lavlje Kandze na dve. Jednu drzi covek koji radi Zeder, a druga je na Bezanijskoj Kosi. Bilo je i sporenja oko imena, ne znam kako se to zavrsilo.
Uglavnom, ne bi me cudilo da ovakve glasine pokrece konkurencija; ovde kod nas, to su normalne stvari, a nas narod ce poverovati i da je veslo lilihip ako je prica pikantna.
Kada god je nesto nejasno, postavite sebi carobno pitanje - kam gi pare? Samo ispratite tok novca, ko gubi a ko dobija, i odmah je sve mnogo, mnogo jasnije.
Kome Zeder moze da smeta? Lopovima i konkurenciji. Ko ce da pusta takve buve, uglavnom bez dokaza, price? Ko dobija ako Zederu krene lose? A svaka cast clanovima koji su svoje tvrdnje potkrepili konkretnim slucajevima.
Cim postoji neka brava, moze se obiti, pitanje je samo koliko lako ili tesko.
Pozdrav,
DVVBrzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?
Comment
-
-
Ta druga firma se zove Joker, a kopije LK (Lavlja Sapa) i Zedera (cini mi se Sapa Sistem) su toliko lose da je to smesnoNa Sapi primarna brava je bila "zasticena" drugom, kruznom, sa poker aparata
Mos' misliti kakav je ostatak sistema, kao i kopija Zedera...
Ko sto kaze DejanV, brava ko brafa, i sef je sef pa se i klasifikovanje sigurnosti sefa radi ne po mogucnosti ili "nemogucnosti" obijanja brave, vec po indeksu koliko vremena je lopovu sa letlampom potrebno da ga otvori, upste se ne postavlja pitanje DA li je moguce, vec koliko trajeUostalom, svaki sef se obija sa malo jacom burgijom, vodom i jakom petardom, dakle uoste nije stvar grube sile vec mozga
Dakle Zeder kao alternativa gruboj sili, skriveni prekidac kao alternatva pametnijem lopovuKombinacija ta dva je ubitacna
Comment
-
-
[quote="206"]Ta druga firma se zove Joker, a kopije LK (Lavlja Sapa) i Zedera (cini mi se Sapa Sistem) su toliko lose da je to smesnoNa Sapi primarna brava je bila "zasticena" drugom, kruznom, sa poker aparata
Mos' misliti kakav je ostatak sistema, kao i kopija Zedera...
quote]
Ovo sto si napisao je toliko subjektivno da ne verujem
'ajde objasni zasto je toliko losa?! Ja imam konkretno tu Sapu sa "poker" kljucem. Brave su im Italijanske ( u pocetku su bile madjarske), nisam primetio da je legura slabija od originalne. Odradice apsolutno isti posao kao "originalna".
Igrom slucaja poznajem tog lika jer zivim blizu njega. Ne pokusavam da ga branim, on je najobicniji svercer (pre ovog posla prodavao klima uredjaje i mobilne telefone) koji je ukrao ideju za Lavlju kandzu.
Pre par godina je kod njegove radnje ubijen decko koji mi je bio prijatelj, zato sto je ubica mislio da je u kolima gazda. Jos uvek se ne zna motiv ubistva ali nezvanicno je zato sto automafiji nije prodavao kopije kljuceva.
Comment
-
-
Comment
-
-
Originally posted by 206Zato sto je i sekundarna brava smesna, nema zastitu protiv cesljanja, a materijal se JAKO lako lomi. To nije moje subjektivno misljenje vec imam par...khm, pa recimo poznanika koji se u te stvari razumeju malo bolje od mene
Pozdrav,
DVVBrzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?
Comment
-
-
Kakva su Vasa iskustva o ugradnji Zedera u Fiat Bravo? Pored toga mislio sam da stavim dve blokade, goriva ispod haube i struje negde u kabini. Da li je to pametno uraditi?
Gde je najbolje ugraditi Zeder? Zvao sam nekoliko firmi iz novina i svuda je cena ista - 200e. Znaci razlika je samo u kvalitetu ugradjivanja tj. nacinu na koji ce sve lepo spakovati i vratiti nazad, da ne zveci, krcka, tandrce a i estetski da se nista sem brave ne vidi...
Ne bih instalirao sapa sistem jer je stvarno kopija, koliko dobra ne znam, ali za nekih 3-4000 din razlike u ceni necu ni da saznajem!
Hvala
Comment
-
Comment