Nema to veze sa tim - "treba ljudima i da vuku i da se voze".To je bullshit.Velki broj ljudi u Americi jednostavno VOLI pick up-ove.NIti rade (poslove za koje im treba ovo vozilo) niti nameravaju da koriste tu prikolicu.Jednostavno VOLE pick up.
Nemozes mi reci da ce neko kupiti pickupa i bas nikad ga koristiti za stvari za koje je napravljen. Ako nista drugo, koristice 4x4 kad padne sneg jer je pickupa nemoguce voziti po snegu bez 4x4.
Ima onih koji meni govore da nikad ne koristim moj pickup za ono za sta je napravljen. Onda im samo pokazem koliko je prikolica izgrebana i onda mi poveruju.
Sto bi nas narod reko "isto sranje samo drugo pakovanje", ti americki kamioni su meni svi isti, samo malo izmene svetla i to je to, neznam ako neko ne planira da se bavi spedicijom cemu potreba za ovim???
Interior mi je odvratan, nemogu nista reci za kvalitet matrijala koji je koriscen ali dizajn je nula.
Jao bre Horsepower...sto si ti neki ogranicen lik Pa verovatno ce da se desi NEKAD da im zatreba da prikolica pozadi...svakom KAD-TAD zatreba.Ali veliki broj ljudi kad ih kupuje , ne kupuje ih sa ciljem da KORISTI prikolicu, nego da mu sluzi kao obicno prevozno sredstvo - auto.E sad...ako se nekad desi da preveze nesto - ok.
Btw...pola je 4X4 pola je 2WD - kupuju se i jedni i drugi
Jao bre Horsepower...sto si ti neki ogranicen lik Pa verovatno ce da se desi NEKAD da im zatreba da prikolica pozadi...svakom KAD-TAD zatreba.Ali veliki broj ljudi kad ih kupuje , ne kupuje ih sa ciljem da KORISTI prikolicu, nego da mu sluzi kao obicno prevozno sredstvo - auto.E sad...ako se nekad desi da preveze nesto - ok.
Btw...pola je 4X4 pola je 2WD - kupuju se i jedni i drugi
Ovaj pickup sa slike je SuperDuty koji ima pocetnu cenu od $40,000+. I Ford proda oko 250,000 njih godisnje.
E sad, onaj ko hoce pickup kao pickup (znaci ne za ono za sta je napravljen) cisto sumnjam da ce izdvojiti toliku sumu za pickup. Znaci kupice onaj osnovniji model. Ima i drugih slucajeva (na jednom forumu o Fordovim pickupima citao sam pricu o advokatu sto je kupio Dodge Ram MegaCab sa svim opcijama, izasao ga ~$48,000).
Znaci, onaj ko kupuje pickup ne zbog potrebe vec zato sto zeli pickup ce kupiti F-150, mozda cak i osnovni F-250, ali ne F-350 sigurno.
Ja kad sam kupovao pickupa, meni je drugi izbor bio polovan Lincoln Navigator. Znaci nisam trazio prikolicu, ali mi je i te kako drago sto imam F-150, a ne Navigatora jer prikolicu koristim daleko vise nego sto sam mislio da cu koristiti. A na leto stize i camac tako da moram imati nesto da povucem taj camac.
Naravno da ne. Neki vuce kamp prikolicu, neki vuce poveci trailer, neki vuce camac ... Poenta je da ih ljudi kupuju jer imaju sve u jednom. Znaci bez obzira sta zelis od vozila (prostor, snagu, vucu, udobnost ...) sa pickupom ces to dobiti.
Pa isto to vuku i vamo u australiji ali nemaju te kamione, svaki dzip moze ladno da vuce camac, kamp kucicu ili vecu pikolicu, mislim da su ti kamioni postali neka vrsta americkog simbola (samo neznam za sta) i to je to, da su nekim ljudima potrebni to stoji, ali takodje da su vecini bezpotrebni.
To sam i mislio.Superduty\Heavyduty nece da klupuju za prevoz...ali njih ima dosta manje nego ovih "normalnijih".KAd kazem da ljudi kupujun za prevoz, mislio sam Colorado, S10, pa cak i silverado, dodge ram 1500, dodge dakota..bla bla bla.Americka industrija to VRLO DOBRO zna (da ameri vole pick up) - sta mislis zasto su napravili Dodge SRT-10.Bas zato sto ima MILION pick up zaludjenika.Uzeli, stavili cistu Viper-ovu masinu unutra.Da nije mozda da privuku nekog da ga kupi za rad Da ne pricam o Custom izvedbama
Mislim...meni su ti pick up-ovi tako odvratni i bezlicni..a da ne pricam o unutrasnjosti i zamoru pri voznji.
Comment