Da li i zasto vam treba pick-up

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Skyline GT-R
    CBC Senator XXL
    • 13.02.2005
    • 806
    • Chicago - My Kind Of Town

Znaciiiiiiiiiiiiii aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ima da se preselim na fuckin' Floridu.NIsam se skoro OVAKO iznervirao kao danas...
    pa ovo je ....STRASNO.POLUDEO sam...2x sam se zaglavio na SRED ulice u roku od 10min, i trebalo mi je 15-ak min da se odglavim oba puta.Zamalo nisma zvao ove moje da dodju truck-ovima da me odglavljuju.Znaci...sneg je toliki da auto samo stane.Sneg do tablica... i ako usporis....cao...dodjem do kuce jbt..i na sred ulice opet - stanem.Izasle komsije da mi pomognu da udjem na parking.IZao sam..i psovao sam sve zivo
    Bas kazem komsijama onako besan "Sad znamo zasto ameri kupuju truck 4x4".Uuffffff Evo..i sad neznam kako cu da IZADJEM autom..a ovaj sneg..NE STAJE..UZAS.

Znam...necu ni da idem na poso.

Comment

• Horsepower
      CBC Senator XXL
      • 29.12.2005
      • 2000

Nemam ja nista protiv snega, meni bas prija. Skole nema danas tako da sedim kuci i igram bilijar po ceo dan sa bratom.

Meni je vise smetalo kad smo ceo Jul i August imali grmljavinu i kisu skoro svaki dan.

Comment

• Skyline GT-R
        CBC Senator XXL
        • 13.02.2005
        • 806

Originally posted by Horsepower
        Nemam ja nista protiv snega, meni bas prija.
        I meni bi prijao da imam EVO ili STi

Comment

• Horsepower
          CBC Senator XXL
          • 29.12.2005
          • 2000

Neverujem ni da bi sa njima uspeo izaci iz dvorista, jer je jutros bilo snega za pola metra.
          Moj komsija sa Chevy S10 (moze se videti na onoj slici sto sam postavio) je jutros jedva izasao iz dvorista.

Comment

• Skyline GT-R
            CBC Senator XXL
            • 13.02.2005
            • 806

Moze moze...samo treba 4x4 .Sem ako ne zivisu u planini...ili ako nisi farmer.Ali oni i ne kupuju nista drugo sem truck-a.

Comment

• Horsepower
              CBC Senator XXL
              • 29.12.2005
              • 2000

Ja bi preporucio nesto kao pickup iz mog signature

Ja sam vecinu dana proveo tako sto sam cisto sneg iz dvorista. Camry se konacno pomerila sa mesta.

Comment

• NemaN
                CBC Senator XXL
                • 29.11.2004
                • 1560
                • munze

bash sam video veceras onu toyotu hilux ili tako nesto lepo izgleda....ali onako parkirana da zauzme 2 mesta ispred parkinga zgrade(gde ionako nema mesta) ....koji ce mu u gradu
                I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• HotDog
                  CBC Senator XXL
                  • 06.05.2005
                  • 965
                  • BSG 75 (011)

sta se vas dvojica amerikenaca bunite, makar imate snega gde mu je mesto i vreme, a ne ko mi ovde...

Comment

• Horsepower
                    CBC Senator XXL
                    • 29.12.2005
                    • 2000

Gde si procitao to da se ja bunim?

Comment

• SAAB PoWeR
                      CBC Senator XXL
                      • 26.04.2005
                      • 1394
                      • tu iza coska(Milwaukee USA)

ahhh , juce sam se nekoliko puta setio ,Horsepower i skyline-a
                      mislim gde je sada skyline i njegova prica o ne potrebi za truckom , jesam se smejao , ja na semaforu jedva krene a covek sa truckom preko najveceg snega me prestize ... zaglavio se tri puta i to na glupim mestima , pa lopatanje , vidis sada skyline u cemu je poenta trucka i nije da ih ljudi bas uzimaju radi smeka
                      _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Skyline GT-R
                        CBC Senator XXL
                        • 13.02.2005
                        • 806

Sto jes jes....sad si me ubedio..Ne mogu da verujem koliko sam glup bio i tako mislio o pick up-ovima.Od sad menjam misljenje, i mislim da je pick up najbolje, najpotrebnije, najkorisnije vozilo.Javi se kad si slobodan pa da idemo zajedno da kupimo po jednog.

Eto..sad sam tek video da ljudi ne kupuju truck samo zbog proseravanja...nego i da idu po snegu.Pogotovo 90% Texasa vozi pick up zbog snega

Comment

• zoranbg
                          CBC Senator XXL
                          • 23.03.2005
                          • 4098
                          • Rooster's Hill , Beog
                          • Grande Punto 1.2

moze i ona panda(stara kockasta) 4x4.. nemora kamionom na posao.
                          jbt...tamo pola ljudi radi u "beograd put"-u ....
                          Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Horsepower
                            CBC Senator XXL
                            • 29.12.2005
                            • 2000

Skyline, najavljuju sneg ponovo sutra.
                            Ako ostanes negde zaglavljen u snegu slobodno zovi, dolazim ja sa pickupom da te izvucem

Comment

• boolero
                              CBC Veteran
                              • 07.10.2004
                              • 175
                              • Beograd

Originally posted by Skyline GT-R
                              Javi se kad si slobodan pa da idemo zajedno da kupimo po jednog.
                              Kupite i po camac da imate shta da vucarate okolo
                              OTS

Comment

• icatenej
                                CBC Član
                                • 07.11.2006
                                • 26
                                • Beograd

Da kazem i ja koju za Dnevnik
                                Ziveo sam jedno vreme u USA i shvatam razlike u mentalitetu, nacinu zivota, potrebama, kulturi itd. Zato uopste necu komentarisati svrsishodnost posedovanja/koriscenja full size pick-up vozila iz ugla prosecnog Amera, i pogled na isto to odavde iz Srbije (ili ostatka Evrope, svejedno).

Medjutim, moram da prokomentarisem smejuriju koju sam video pre par dana na ulicama Beograda. Full size pick-up, neki noviji Fordov model, kakvog se ne bi postideo ni najzadrtiji teksaski redneck, srebrni metalik, uglancan da sija, motor od nekih 6 litara... Vidi se da je kupljen radi cistog k*rcenja. A pozadi... zalepljena ona zuto crvena okrugla nalepnica sa ogranicenjem brzine na 80 km/h... A na vratima (doduse, mala, da manja ne moze da bude) stoji nalepnica "Prevoz za sopstvene potrebe". Ebiga... Zakon ovde propisuje da se TO moze registrovati samo kao PRIVREDNO VOZILO, a sa tim u vezi zakon propisuje i maksimalnu dozvoljenu brzinu TOG privrednog vozila, kao i jasno istaknutu namenu istog. Smejao sam se ko malo dete... Covek kupio sebi statusni simbol da se vidi koliki je baja u Srbiji, a zakon ga tretira ko' da vozi Floridu pick-up... Za sve postoji mesto i vreme... Full size pick-up u Srbiji 2006 = seljoberstvo... Na kvadrat.
                                Opel Astra H 1.7CDTI
                                Dacia Logan 1.4

Comment

Working...
                                X