Nagodbe sa saobracajnom policijom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

Krenem ja za NS...Stajem na semaforu za zabalj, pali se zeleno krecem ispred mene neka dva kamiona, prolazim raskrsnicu i smaram se iza njih i namerno necu da obilazim jer je puna linija itd...vidim zavrsava se puna ja levi migavac i po gasu obidjem oba kamiona i zalecem se vec nekih 90+ kad ono 400-500m dalje patrola, ja na kocnicu reko radar, zaustavlja me lik kaze "dobar dan dokumenta bla bla....", kaze "srdjane napravili ste prekrsaj" ja reko "sta je u pitanju?" kad on majstor "obilazili ste preko pune linije i to kolonu kamiona(i to je on sve kao video iza blage krivine sa 500m), kazna je 2000din, jel imate da platite", ja reko "nemam kod sebe toliko, odakle mi, ja sam student" a tek ce on "pa dobro, hocete da platite manju kaznu?" a ja ono vec sam ga provalio i kao "pa dobro cek da vidim da li imam" i prevrcem po dzepovima da nakupim i tu mu jos slozim pricu kako zurim i zasto itd... i on me gleda i kao "ajde vozi i nemoj da juris"...

Comment

• 1nsane
      CBC Senator XXL
      • 28.05.2007
      • 388
      • Umcari - Grocka

Smederevski put (Bolec, krivina jedno 100m od Toyote ka Smederevu), malo posle ponoci, ja se malo zaneo, kad eto sljasti sargarepa i zeleni prsluk. E, rekoh gotov sam, ogranicenje 40, a ja preko 100. Srecom nije radar, bila neka svadba u restoranu tu u blizini i naravno - alko test. Pruza mi policajac pisak, navodno je moja duznost da ga stavim u aparat, vidim ja da je kesica sa piskom vec otvorena. Pogledam malo bolje, na haubi stoji kofercic od aparata i pored njega jedan otvoren pisak (uredno zamotan u najlon) i jedan neotpakovan. Gledam onaj pisak u mojoj ruci, kroz glavu mi prolaze nazivi kojekakvih zaraznih bolesti, pomirisem ga - osetim miris alkohola (uopste ne pijem, pa mogu da osetim - ili sam mozda utripovao). Kazem ja njemu lepo, da nije problem da uradimo alko-test, ali bih zeleo neotpakovan pisak. Kao da sam mu zab'o prst u oko, pocrveneo u licu (a bogami i u ocima), poceo da sikce, da me ubedjuje kako je upravo predamnom otvorio pisak bla, bla, bla...
      Ubedjuje on mene, ja ostajem pri svome, pored nas prolaze jos uvek zakiceni automobili sa svadbe, vidi i on da propusta musterije svadjajuci se samnom.... Vadi iz kofera onaj jedan neotpakovani pisak i zabada mi u ruku - naravno aparat pokaze 0.00. Sad se i on zainatio, hoce da naplati nesto po svaku cenu, signalizacija ispravna, oprema kompletna - sve na mestu. Pomenu i pojas, ja vec popizdeo totalno i pokazujem mu da su pojasevi automatski, tj. vezuje te cim zatvoris vrata. Prilazi onaj drugi pandur (koji je celo vreme sedeo u kolima), uzima moja dokumenta, pogleda ih, pita me gde radim, ja kazem vozac u GSPu, pruza mi dokumenta i pozeli sretan put. Sedam ja u auto i krecem, a ovaj pandur da pukne, iskocila mu zila na celu od muke (ta se zila inace zove glupacha).
      Ma nisam odmakao ni kilometar kad vidim farove iza mene, prodje neki auto sa jacim svetlima u susret, ja pogledam u retrovizor - sljaste prsluci u autu iza mene. Ladno su me pratili do Grocke, cisto da mi zagorcaju zivot, kad sam ja vec njima upropastio vece.
      Posle toga sam ih video par puta na istom mestu ali me nisu zaustavljali, valjda im nisam pogodna musterija.
      Ovo sam napisao cisto da vas upozorim da dobro pogledate pisak kada vam daju u ruka, ko zna koliko puta je koriscen pre vas!
      NO BRAIN
      NO PAIN
      1_N_S_A_N_E

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Originally posted by 1nsane
        iskocila mu zila na celu od muke (ta se zila inace zove glupacha).
        Inace, poznatija je kao "kenjara" ... iz ociglednih razloga
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Pekar
          CBC Član
          • 15.11.2007
          • 95
          • Beograd

Originally posted by 1nsane
          Smederevski put (Bolec, krivina jedno 100m od Toyote ka Smederevu), malo posle ponoci, ja se malo zaneo, kad eto sljasti sargarepa i zeleni prsluk. E, rekoh gotov sam, ogranicenje 40, a ja preko 100. Srecom nije radar, bila neka svadba u restoranu tu u blizini i naravno - alko test. Pruza mi policajac pisak, navodno je moja duznost da ga stavim u aparat, vidim ja da je kesica sa piskom vec otvorena. Pogledam malo bolje, na haubi stoji kofercic od aparata i pored njega jedan otvoren pisak (uredno zamotan u najlon) i jedan neotpakovan. Gledam onaj pisak u mojoj ruci, kroz glavu mi prolaze nazivi kojekakvih zaraznih bolesti, pomirisem ga - osetim miris alkohola (uopste ne pijem, pa mogu da osetim - ili sam mozda utripovao). Kazem ja njemu lepo, da nije problem da uradimo alko-test, ali bih zeleo neotpakovan pisak. Kao da sam mu zab'o prst u oko, pocrveneo u licu (a bogami i u ocima), poceo da sikce, da me ubedjuje kako je upravo predamnom otvorio pisak bla, bla, bla...
          Ubedjuje on mene, ja ostajem pri svome, pored nas prolaze jos uvek zakiceni automobili sa svadbe, vidi i on da propusta musterije svadjajuci se samnom.... Vadi iz kofera onaj jedan neotpakovani pisak i zabada mi u ruku - naravno aparat pokaze 0.00. Sad se i on zainatio, hoce da naplati nesto po svaku cenu, signalizacija ispravna, oprema kompletna - sve na mestu. Pomenu i pojas, ja vec popizdeo totalno i pokazujem mu da su pojasevi automatski, tj. vezuje te cim zatvoris vrata. Prilazi onaj drugi pandur (koji je celo vreme sedeo u kolima), uzima moja dokumenta, pogleda ih, pita me gde radim, ja kazem vozac u GSPu, pruza mi dokumenta i pozeli sretan put. Sedam ja u auto i krecem, a ovaj pandur da pukne, iskocila mu zila na celu od muke (ta se zila inace zove glupacha).
          Ma nisam odmakao ni kilometar kad vidim farove iza mene, prodje neki auto sa jacim svetlima u susret, ja pogledam u retrovizor - sljaste prsluci u autu iza mene. Ladno su me pratili do Grocke, cisto da mi zagorcaju zivot, kad sam ja vec njima upropastio vece.
          Posle toga sam ih video par puta na istom mestu ali me nisu zaustavljali, valjda im nisam pogodna musterija.
          Ovo sam napisao cisto da vas upozorim da dobro pogledate pisak kada vam daju u ruka, ko zna koliko puta je koriscen pre vas!
          \\
          Verovatno si naleteo na belu floridu.Manja je verovatnoca da si naleteo na punto(a na pezo nikako)Doticni-ako je bio debeo i procelav,sa plavim ocima-Ultra Boban,pokvareni slovenac.Ako je bio krupne gradje,visok,sa crnom kratkom kosom-Lazic.Ako je bio ciganin,da ne kazem rom, onda si naleteo na Bambi-ja.Ako je bio nizi suvonjavi,onda je to moj nesudjeni zet,Bojan.Ultra Boban te obicno smar za drogu i preti da ce ti konfiskovati auto/motor/bicikl.Lazic ti drzi epopeju,malo preti,ali te i pusti. Bambi ce da ti pise,ili da trazi pare ma sta god uradio,cak i ako ne uradis nista.A Bojan(zet) voli da prima mito...Zivim u Bolechu,pa sam imao susret sa gore napomenutom gospodom. Poznati su po tome sto su uvek na nebuloznim mestima,i nikad na potrebnim.Doduse,zet me vise i ne primecuje

Comment

• neshaoct
            Banovan
            • 18.08.2007
            • 1754
            • Beograd, Rakovica

...auto-put u pravcu Aerodroma BG...Ogranicenje je 80 km/h, bez obzira sto je auto-put...tek posle skretanja za aerodrom stoji znak 120 km/h...
            Izmedju tog iskljucenja za aerodrom, i znaka 120, ima nekih 500 m...mozda malo vise...Bas u tom prostoru su stajali...
            Uglavnom, bilo nesto rano ujutro, pre 7, i mislio sam nema sanse da budu tu...ipak je rano, a i hladno [ februar, ispod 0 ]..
            Imao sam tada Bravu 1.6 16v, i isao 140 km/h...Nema nigde nekog drugog vozaca, pa da idem iza njega...ma nigde nikoga...
            Ali, njima nije bilo hladno...i nije bilo rano...i naravno, zaustave me...
            Nisam ni mogao odmah da stanem, dok sam se prestrojio iz krajnje leve...pa kocio...otisao sam daleko od njega...Jos kada sam stao, vidim ide policajac ka meni, al' stvarno je daleko...Ubacim jos u rikverc, upalim sva cetiri, i kao malo da mu se priblizim, da ne pesaci covek toliko...Znam da ne sme voznja unazad auto-putem, al' sam hteo samo malo...Naidje bas tada neki sleper, i legne na ''onu'' njihovu trubu...
            Lepo krene razgovor...naravno znam zasto me je zaustavio...i krenemo do patrolnih kola da mi pokaze na radaru brzinu...Dok smo tako pesacili, pita on mene gde sam krenuo, cime se bavim...i kako mi je na fax-u...
            [ kao da se znamo 100 godina, al' eto neko se vreme nismo videli, pa kao sad da se ispricamo.. ]
            U Peugeot-u neki namrgodjeni kolega policajac, odmah mi pokazuje radar - 140,2 km/h... [ pa nek' kazu posle da Fiat-ovi brzinomeri lazu ]...
            Seda i ovaj drugi policajac unutra, i krene da recituje Zakon...Uglavnom 5000 - 25000 din, plus kod sudije da mi uzmu dozvolu...
            Taman da krenem sa nekom pricom tipa - ''prvi mi je prekrsaj i sl ''...kad on sam pocne : ''mada, ti si mlad, student, tebi treba auto...sta ces ti bez dozvole, itd..itd...''
            Obraca se tom namrgodjenom [ koji ni rec nije progovorio, samo je pokazao radar, i to je sve ], i kaze mu : '' ma, hajde da ovog studenta kaznimo sa 3000 din ''...Ja vec srecan, taman da izvadim pare...kad on opet : '' al' tebi trebaju pare...za devojke i tako...''
            Opet pita kolegu : ''a, da ga kaznimo sa 2000 din..? ''...Taj namrgodjeni jos uvek cuti, nista ne govori...
            Na kraju, napisa on meni listic na 2000 dinara, pozdravismo se...
            ''srecan put ''...
            ALI, sada svaki put tom trasom idem 80 km/h...STVARNO.. !
            Svi me preticu...kompletan Zastavin program...po neki kombi...svi
            Nijednom ih vise nisam video da tu stoje...

p.s. A, sve ove koji me preteknu...stignem vec 5 min. posle znaka 120 km/h...

Comment

• zola_
              CBC Senator XXL
              • 24.06.2006
              • 319
              • Novi Beograd

Originally posted by Pekar
              Ako je bio ciganin,da ne kazem rom

Comment

• Pekar
                CBC Član
                • 15.11.2007
                • 95
                • Beograd

Pa jeste! ali ozbiljno

Comment

• zola_
                  CBC Senator XXL
                  • 24.06.2006
                  • 319
                  • Novi Beograd

ne znam da li si me razumeo ali mi je smesno sto smatras da cigan nije uvreda, a rom jeste... mozda ja tebe nisam razumeo

Comment

• sergeant
                    CBC Član
                    • 07.11.2007
                    • 23
                    • Prijedor

Eh da, nisam jednom vratio kusura 5 ili 10 maraka vise, pa covjek nazad dobije para skoro koliko i plati kaznu. Al sreca brzo se namiri. He he he.

A jel neko bio u Rusiji?

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

@Pekar: Dobro ti drustvo i rodbina
                      'Aj' kad me sa'vataju tu negde da se pozovem na tebe
                      Doduse, retko idem smederevcem, ali lepo je znati
                      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Dragon
                        CBC Senator XXL
                        • 15.11.2006
                        • 963
                        • Beograd

Danas na Ibarskoj pre Mrcajevaca ravnica par kilometara i ja onako srednje brzo oko 100-tke, znam da ih tu nema...kad odjednom vidim onaj crveni k....kako mi pokazuje da stanem.

Kao vozili ste 103, ja rekoh, nisam video znak za ogranicenje, znam da ovde nema...i lik mi kaze da ne moze na magistralnim putevima vise od 80, ne trebaju tu znakovi, bla, bla... i meni padne mrak na oci i resih da budem bezobrazan, pa sta bude.

Kad sam skapirao da nemaju radar sa foto-aparatom krenem u protiv ofanizvu:
                        Ma necu ovo da potpisem, ne mozete mi nista, imam svedoka da nisam vozio toliko, nema problema icicemo na suocavanje...vatate ovde ljude na ravnici, nigde nema znaka...(a znam da su teoretski u pravu).

Kazem jednom, majstore, ako ti ovde vozis 80 svojim kolima, onda nema problema.

Pocese da mi udaraju na savest, kako sam nekorektan, kako ja to mogu da negiram nesto sto sam uradio, te znam li ja koliko se gine...

Posle predavanja ljutito mi vratise dokumente...

Inace, pre neo vece na Vidikovcu platio sam pojas, a bilo je za oduzimanje dozvole...
                        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• neshaoct
                          Banovan
                          • 18.08.2007
                          • 1754
                          • Beograd, Rakovica

...ali, gde na Vidikovcu ? Da znam da izbegavam...

Comment

• Dragon
                            CBC Senator XXL
                            • 15.11.2006
                            • 963
                            • Beograd

Zapravo u Zarkovu, znaci kada ides Ibarskom od Belih voda prema "centru Zarkova", pa onaj semafor kod trznog centra na stanici.

Oko jedan sat posle ponoci, ja se nesto zamislio, nema nigde nikog i reko da ga malo produvam i uhvatio me preko 100, a ogranicenje 40.

Dosta cesto su na Padini, kad ides odozdo od FMP. Sakriju se iza kamiona Djemlasovog i ne vide se, a vecina tu doda gas...
                            Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• neshaoct
                              Banovan
                              • 18.08.2007
                              • 1754
                              • Beograd, Rakovica

..da, da...to za kamion znam...Video ih vise puta...
                              Stanu i tamo skrooooz dole...kada prodjes iskljucenje za Padinu, produzis pravo na onu petlju, samo sto odes desno ka gradu...I odmah iza te krivine stoje...Stavili nov asfalt, dve trake po smeru, ukljucujes se kao na auto-put, das po gasu da uhvatis zalet, a oni samo to cekaju...
                              Ali najbolja sacekusa u centru...Raskrsnica kod glavne poste...iz Kneza Milosa ne sme desno u Bulevar...Stoje i, cekaju...cim neko skrene, posle 20 metara
                              [ pre ambasade Ceske ], odmah zaustavljaju i pisu kaznu...
                              I onda posle seru da im je najvaznija bezbednost u saobracaju...a kriju se iza kamiona...

Comment

• mishkom
                                CBC Senator XXL
                                • 07.08.2007
                                • 591
                                • N/A
                                • N/A

A jel tacno da policajci pred kraj meseca vise patroliraju, jer jelte jure pare za platu?

Tako bar primecujem. . .

Danas je prvi, pa jel su je primili? Jes su se stabilizovali malo? da idem da se vozimmmm. ......

Juce sam najmanje 10patrola video, dok mi su nije smucilo pa sam pobegao u garazu

Comment

Working...
                                X