alt64 pa za sta ti je na kraju stigla prijava nije sigurno za sve ono sto si pobrojao.
a desila je se i meni jednom slicna situacija prekoracenje brzine 50%,crkla mi bila cijalica nije mi radio prednji far i nisam imao pojas,zaustavio me ja ga navatao na neku pricu i on kao ajde fin si momak aj pici ,i posle pola godine stize poziv za kod sudije zato sto tog i tog dana nisam imao pojas,bar me ispostovaonije pisao za prekoracenje
ja otisao kod sudije rekao da sam bio zaustavljen da se nesecam da sam imao pojas ali da mi ni policajac nije nizasta skrenuo paznju da mi nije nudio nista da platim ...i jos sam joj rekao da pogleda da nema nigde mog potpisa i posle godinu dana mi stiglo da se kao postupak obustavlja
a desila je se i meni jednom slicna situacija prekoracenje brzine 50%,crkla mi bila cijalica nije mi radio prednji far i nisam imao pojas,zaustavio me ja ga navatao na neku pricu i on kao ajde fin si momak aj pici ,i posle pola godine stize poziv za kod sudije zato sto tog i tog dana nisam imao pojas,bar me ispostovaonije pisao za prekoracenje

Comment