kupim ovaj "X5", pocupam znakove i nalijepim BMW-ove i promijenim feluge na neke sa X5. sve to za 30% cijene X5 a 90% ljudi ce da misli da sam kupio BMW
a ozbiljno - nista me od zutih ne cudi...cekam samo kad ce da pocnu da kopiraju lambo, maseratti i sl.
Koji su kraljevi,dobro,barem sam 100% siguran da Yuga nece iskopirati...
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Cuo sam da su vec iskopirali kompletan yugo, i kada se sastavi od njihovih delova ispadne 1000-1500 evra jeftinije. Ali mozda je to samo prica, nisam siguran.
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Kinezi su zakon, pre nekih 20god ista stvar je bila sa japanom, ono ako pise "MADE IN JAPAN" to je bilo kao jeftino sranje itd a vide danas, ako je made in japan onda je to top kvalitet itd
Comment