Samo dve stvari jer bi mi mnogo vremena oduzelo da citiram sve gluposti gore napisane.
Ja ZNAM sta znaci prigradska zaleznica ali opet ti NEZNAS kako izlgedaju gradovi u Americi pa isto tako i neznas nasta sam ja mislio kad sam reko metro.Neznas kako to izgleda metro u gradu...gde vozi...kako je organizovan...itd itd ....ITD.Neznas NISTA.
Da li ti je sada jasno zasto ti i ja ne mozemo da pricamo?Da li ti je sad jasno koliko pricas nesto o cemu nisi ni malo upucen.
"Zivi se van London a radi U Londonu"
hha...ma nije valjda???Pa ja to isto objasnjavam non stop ovde da se BAS TAKO uvek i zivelo u US, ali si ti pre pricao kako to "nece moci vise tako" i kako ce morati da se gradovi prekonstruisu kao u Evropi jer su eto...Ameri navikli da zive "rasipnicki"..bla bla bla (ima tamo...pronadji u svojim postovima)
I sta si ti meni ovim novo reko???
I zadnje :
Nemoj vise ovakve stavri da pricas
Gde si 9I odakle) ti video da je ovo moje misljenje.Iz kog kontexta si izvuko.Nemoj da mi stavljas "reci" u usta.NIti pljujem po nekom niti bilo sta pravim ulickano.a Jos manje mrzim kineze ili sta vec.Samo sam preneo iskustva iz Kine koja sam proso\video.Koja ti iskustva imas? - preko neta opet...jel da.Kao i za sve zivo.
C c c...ma cigla...kamo srece da si cigla...
Originally posted by brick
Ja ZNAM sta znaci prigradska zaleznica ali opet ti NEZNAS kako izlgedaju gradovi u Americi pa isto tako i neznas nasta sam ja mislio kad sam reko metro.Neznas kako to izgleda metro u gradu...gde vozi...kako je organizovan...itd itd ....ITD.Neznas NISTA.
Da li ti je sada jasno zasto ti i ja ne mozemo da pricamo?Da li ti je sad jasno koliko pricas nesto o cemu nisi ni malo upucen.
"Zivi se van London a radi U Londonu"

I sta si ti meni ovim novo reko???
I zadnje :
Originally posted by brick

C c c...ma cigla...kamo srece da si cigla...
Comment